CROPES Forum

Ostalo => Igre => Call of Duty => Topic started by: hammer on January 25, 2009, 19:56:08

Title: COD4 MP problem
Post by: hammer on January 25, 2009, 19:56:08
imam problem
imo sam instaliran cod 4 i igro sam bez problema sp i mp. kupio sam novu graficku rama i maticnu,obriso winowse, instaliro ponovo instaliro sp3.idem igrat cod sp radi bez problema na vecoj rezoluciji dok mp nemogu igrat ni na 800x600 koliko trza.internet veza je ok.
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: fenix on January 25, 2009, 20:19:46
imam problem
 instaliro sp3.

mislis na service pack 3? si ga imao prije instaliranog , prije nego je problem nastao?

sp3 inace samo radi probleme, barem na verzijama nizim od viste... tako da je moguce da je u tome problem, pa probaj staviti dvojku i javi dal si uspio...
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: hammer on January 25, 2009, 20:39:37
prije nisam imo service pack 3
cudno mi je da pravi samo problem codu



EDIT:obriso sam sp3 i nema promjena
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: Daja on January 25, 2009, 21:39:01
am najbolje ti je da maknes SP3 i stavis SP2 jer nikakve koristi od SP3,IAKO imao sam SP2 i CoD4 sam imao normalno stavio Sp3 i igram normalno(iako sam sp3 stavljo na jedan drukciji nacin ne prek Cd-a(briem da je bio regedita))

;) ako ne najdes drugo rješenje napravi ovo :

~Tutorial by Daja & irsaniman~

0.prije svega napravi backup kopiju svega ;)
1.U Run upisi regedit
2.Odi u HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contr ol\Windows
3.Promjeni u "CSDVersion" iz "0x00000300" (SP3) na  Windows XP SP2  vrijednost "0x00000200"(moze i obratno SP2 na SP3)
4.Ugasi regedit
5.Reboot
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: hammer on January 25, 2009, 21:53:37
csd version mi je na 0x00000200 sp3 obrisan
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: Daja on January 25, 2009, 21:56:32
i dalje ti steka na mp-u?
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: hammer on January 25, 2009, 22:05:20
da
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: Daja on January 25, 2009, 22:06:41
a probaj reinstalirat CoD :)
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: hammer on January 25, 2009, 22:26:34
to sam vec probo
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: PESoholic on January 25, 2009, 22:44:58
nemogu reć 100% ali ako si reinstall CODa napravio sa "novim" cd keyem ok ako nisi probaj to i naravno obavezno napravi update i instalaciju PB ali ga skini sa neta pa probaj

BTW koliko ping imaš
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: hammer on January 25, 2009, 23:06:10
napravio sam instalaciju s novim cd-keyom.ping je 60-80. meni trza cim uđem u menu i u igri naravno
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: -IGA- on January 26, 2009, 06:04:06
moguce da se spajas na server koje je pb nasel kao crackane

probaj sa par razlicitih servera, uzmi neki kaj je PESoholic stavil


tak je bar meni bilo prije, udem u igru i nakon par sekundi FPS-i padnu na 4-5 i nista nemogu
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: PESoholic on January 26, 2009, 09:22:35
ovo je iz sekcije HNL patch problema ali ako imaš ATI karticu probaj isključit onaj ATI Trays ako sam dobro zapamtio i općenito sa ATI proizvodima bi bilo bolje da ne instaliraš onaj njihov CCC paket nego samo drivere
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: hammer on January 26, 2009, 11:49:25
spajam se na isti server na koji sam se spajo dok mi je radilo normalno.
imam nvidia graficku
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: -IGA- on January 26, 2009, 12:22:04
nema veze kaj se spajas na isti server, moguce da ga je tek sam pb otkril

probaj neki drugi server ;)
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: PESoholic on January 26, 2009, 14:46:47
jbg ja se predajem neam pojma kaj je :D
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: fenix on January 26, 2009, 15:05:20
tako je meni pes poceo trzat najednom... kad drzim malo duze pauzu i vratim natrag u igru onda mi trokira par minuta... zato moram raditi brze izmjene :D jos nisam skuzio u cemu je problem... inace nije do specifikacija jer mi se ista stvar desava i na low i na high a pes mi je letio na high detaljima...
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: žuj@ on January 26, 2009, 15:36:23
ok evo ovak,

stvar je vjerojatno u tome kaj nemaš neki bjesni procesor, a detalji i sva ostala sranja od grafike su ti na high ili na extra namjesteni i sve ti trza

ako pak imas dobar proc,

možda imaš puno back programa upaljenih pa ti je cpu usage prevelik za igranje

ako nije nesto od toga 

javi mi se na PM, da ti dam xf ili msn pa cemo to probat tak rjesit...
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: hammer on January 26, 2009, 20:31:58
u prvom postu sam napiso da mi sp radi bez problema na 1024x768 bez ikakvog trzanja a mp trza i na 800x600 u procesoru nije problem jer sam igro cod normalno dok nisam napravio ono sto sam naveo u prvom postu
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: maremas on February 10, 2009, 01:25:53
WTF evo upravo igrao sa RabiDog-om, roaDkiLL-om i goce-om na jednom serveru prvo mi zabo komp posle nekih 10 minuta(procesor mi se pregrejao WTF), usao sam ponovo u igru i kad opet posle par sekundi i igri iskoci mi crni ekran ja reko ne opet kad ono PunkBuster mi izbaci ovo cudo, koji je ovo jandrak sad?
(http://www.imagesforme.com/out.php/t346803_untitled.JPG) (http://www.imagesforme.com/show.php/346803_untitled.JPG)
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: Rebel on February 10, 2009, 01:26:44
restartaj komp i trebalo bi bit ok...smeće od pb-a stalno nešto sere
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: maremas on February 10, 2009, 01:34:44
Znaci PB zeza, inace aaaaaaaaaaaa ne mogu da verujem pa zar cu morati na ovu ladnocu jos i da stavljam ventilator na otvoreno kuciste kao u letnje dane, procesor mi se strasno pregreva, kad mi je prvo zakucala igra u momentu texture poiskakale i izbaci me na desk, ikonice blede ja reko da pogledam kolika je temperatura kad ono 70 stepeni, aaaaaaaaaa. Ima stari dobri ventilator da radi sve u svrhu dobrog rokanja, nece nista da me spreci  :party2:
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: r2csx on February 10, 2009, 01:48:32
http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe

ovo pokreni.. nek ti on sve sredi.. i bude ti radilo ^^
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: maremas on February 10, 2009, 01:52:46
Hvala.
Imam instaliran PB, evo instaliracu ga opet inace igram normalno na svim krekovanim serverima, a igrao sam dobrih 10,15 minuta na tom serveru, a drugi put kad sam usao to mi izbacio.

Title: Re: COD4 MP problem
Post by: Rebel on February 10, 2009, 11:25:11
 ja sam ga instalirao milijun puta...i pomoću pbsetupu i pomoću ovih security filesa i uvijek je našao neki razlog da izbaci...te communication faliure, te corrupted flow pack, te pb heartbeat has stopped...
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: montana on February 14, 2009, 11:45:37
evo i ja imam problem kad udem u server da cu pocet igrat pise mi server disconected
 a iam 1.7 patch i server je crackan pa ne razumijem ako mozete pomoc kazite :cropesmile:
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: eXeR on February 14, 2009, 11:49:59
ne valja taj server ocito i meni isto tako jer je server ti je iskljucen jest da pise na xfire da je kao ukljucen al to je ostalo od zadnjeg puta koji su bili unutra ;)
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: fenix on February 14, 2009, 11:51:18
evo i ja imam problem kad udem u server da cu pocet igrat pise mi server disconected
 a iam 1.7 patch i server je crackan pa ne razumijem ako mozete pomoc kazite :cropesmile:

si probao neki drugi server? Da li ti javlja na svakom serveru ili samo na jednom? Jer server disconected znaci da se server ugasio, nema veze s tobom.
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: montana on February 14, 2009, 15:55:29
evo i ja imam problem kad udem u server da cu pocet igrat pise mi server disconected
 a iam 1.7 patch i server je crackan pa ne razumijem ako mozete pomoc kazite :cropesmile:

si probao neki drugi server? Da li ti javlja na svakom serveru ili samo na jednom? Jer server disconected znaci da se server ugasio, nema veze s tobom.
skoro pa na svima osim na par hrvatska
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: Daja on February 14, 2009, 16:11:33
frend mi ima prob sa pb-om na neke mu servere hoce a na nekima ga punkbuster kikcka iako ga je updateo :s....zna neko?
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: Rebel on February 14, 2009, 16:14:40
nek instalira one security filese ako nije...http://www.evenbalance.com/index.php?page=dl-cod4.php
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: eXeR on February 14, 2009, 17:00:39
@Daja mozes mu poslat onaj folder u X:/Program Files/Activision/Call of Duty 4/pb daj mu rar(as) iposaljes mu i on to tamo spremi i igra :P
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: PESoholic on February 20, 2009, 19:07:09
Dakle dynamyte evo tu su ljudi već pričali o sličnim stvarima pa skini i pokreni ovaj program http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe i sve bi ti trebalo radit i ubuduće probaj pogađat ispravne teme sa svojim postovima.
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: dynamyte on February 20, 2009, 20:27:34
sori... ne bu se ponovilo... tnx
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: zubinho on February 22, 2009, 14:19:27
ljudi na kojem patchu igrate????
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: ujo on February 22, 2009, 15:09:43
patch 1.7,ali nebi bilo loše ni da poskidaš sve ostale verzije od 1.1 do 1.6 jer će ti ih xf ionak sam poskidat tako da znači skini sve od 1.1 do 1.7 i redom instaliraj,tako sam ja na preporuku PESoholica
btw.obavezni su ti 1.7 i 1.4 (mislim da 1.4) jer sadrže nove mape ak se ne varam
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: zubinho on February 22, 2009, 15:16:22
ja san krenia 1.2 pa 1.4 pa 1.5 pa 1.6 pa 1.7 i sad san skinia "ono" za sp i mp ali mi mp ne funkcionira. samo me izbaci i otvori mi neki error appcrash. imam vistu ali znam da nije do viste jer sam jos prije igrao COD4 na patchu 1.5 i sve mi je islo glatko tako da ustvari neznam u cemuz je problem????
ako itko zna bio bih mu zahvalan da to podjeli sa mnom.
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: PESoholic on February 22, 2009, 15:33:53
Aj daj samo SS te greške što ti izbaci.
Znaš i sam ono provjeri PB a imaš tu i ovaj site tj download koji ti riješava probleme vezane uz PB :
http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe

Obzirom da si nabavljo ono pogledaj si PM možda to pomogne.
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: jaZey on February 22, 2009, 16:59:01
isti problem kao i kod zubinho
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: zubinho on February 23, 2009, 11:57:09
evo sad sam reinstalirao igru i instalirao pacheve od 1.1 do 1.7 po redu i probao sa tvojim .exe opet isto->
za mp:
Problem signature:
  Problem Event Name:   APPCRASH
  Application Name:   iw3mp.exe
  Application Version:   0.0.0.0
  Application Timestamp:   4859a219
  Fault Module Name:   iw3mp.exe
  Fault Module Version:   0.0.0.0
  Fault Module Timestamp:   4859a219
  Exception Code:   c0000005
  Exception Offset:   0027782e
  OS Version:   6.0.6001.2.1.0.256.1
  Locale ID:   1050
  Additional Information 1:   fd00
  Additional Information 2:   ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
  Additional Information 3:   fd00
  Additional Information 4:   ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160

a za sp trazi dvd ali za to me nije ni briga jer nemam namjeru igrati sp.
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: PESoholic on February 23, 2009, 18:24:29
vidiš tebi u verziji aplikacije stoji 0.0.0.0. a trebala bi biti 1.7.586 ako se dobro sjećam a sad jbg neznam zašto je to i do čega ali skoro da bi glavu na panj stavio da je do neke postavke u Visti na koju za ime boga ne razumijem zašto si prešao pogotovo ako misliš igrat a još pogotovije(hihi izmislio sam još jednu riječ) ako misliš igrat online.

Jbg možda neko sa Vistom da ti pomogne...ili da potražiš pomoć na nekom siteu orijentiranom na COD...
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: hammer on February 23, 2009, 20:46:09
a tko ce meni pomoc,nemogu nigdje nac nikakvo rješenje za moj problem :tuzan2: :help:
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: PESoholic on February 23, 2009, 21:02:08
a taj bi bio?
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: hammer on February 23, 2009, 22:08:40
procitaj prvi post ja sam i otvorio temu
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: PESoholic on February 23, 2009, 23:24:44
A jbt LOL skroz sam zaboravio na to :stupid:

Hmm...znači to te još uvijek hebe...

Imaš možda ZoneAlarm ili neki slični program i pretpostavljam da si stavio COD na unblock listu windows firewalla!?Ako imaš neki ZoneAlarm ili slično probaj ga ugasit prije igranja...možda je zbog toga...

Jesi možda probo nešto drugo online pičit po mogućnosti neku pucačinu?Postoji šansa da je neka komponenta u banani pa da se usljed dizanja temperature koči i trza igra ja sam recimo te probleme imao davno sa procom...pa poslje sa grafičkom...

Zvučat će glupo ali daj probaj od frenda ili susjeda posudit njegovu kopiju COD-a po uvijetom naravno da nije kopija tvoje pa probaj sa tom instalirat.Ako neaš nikoga u blizini javi se meni na PM.Možda je u samoj instalaciji neš shebano ko kod recimo SKULPTURE RIPa PES-a 2009.

Ako si neki jači downloader probaj češće zavrtit čišćenje sistema jedan od boljih programa a jednostavan za koristit ti je AutoCare.Nemoj pušit fore sa AVGom i AVASTOM to su smeća a ne security programi.

Jesi probo nabavit "ono" s nekog drugog izvora možda je u tome bed??BTW pogle si PM.

Ak mi još kaj padne na pamet javim se....
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: hammer on February 23, 2009, 23:51:19
ok hvala neke sam stavari vec probo,probat cu ono sto si poslo na pm pa javim jel radi
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: hammer on February 24, 2009, 13:44:01
nije pomoglo :tuzan2:
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: cro123 on May 09, 2009, 20:23:36
:PROBLEM:
vec se 1h mucim s je**nim cod4  :party2:
re-inst sam pb i metnuo novi key i opet sere !
a problem je ovaj
lijepo si nadem server kliknem dolje join game lijepo kurva pocinje loadat onak mapu i bas kad zavrsi server me kicka i pise "notice server disconnected"
procito sam sva ona sranja na guglu i opet sere pa ak netko zna :party1:
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: cro123 on May 12, 2009, 22:42:52
rijesio problem :kava: instaliro novi direct 8)
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: Daja on June 08, 2009, 21:30:07
big problem pls fast help...

frendu kad god ode naneki serevr pise mu server connection timed out jel postoji nekakvo rjesnej? ping mu je normalan - 30

pls help
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: dynamyte on July 18, 2009, 19:27:43
(http://img217.imageshack.us/img217/5563/gfgcopy.th.jpg) (http://img217.imageshack.us/i/gfgcopy.jpg/)


??????????????????????????????????????? :zbunjen:
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: Rebel on July 18, 2009, 20:03:22
kad upišeš to u google (koji je tvoj prijatelj) dobiješ mali milijun mogućih rješenja, potrudi se.
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: kristian826 on August 17, 2009, 18:31:57
e sad imam pitanje u stvari,a ne problem...
dobio sam od lika org cd key i sad on je reko ak iskoristim na njem lvl hack da taj key dobije ban,sad nema bog zna kakve logike to al da pitam znam da rebelko ima org pa da vidim onda :D
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: r2csx on August 17, 2009, 18:46:52
moja cod logika kaze da ima lik pravo.. iako u moje vrijeme nije bilo nikakvih levela.. :D
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: kristian826 on August 17, 2009, 19:35:43
moja cod logika kaze da ima lik pravo.. iako u moje vrijeme nije bilo nikakvih levela.. :D
:D sjecam se tih vremena,rokas puskom ak prezivi promijenis na pistolj i dokrajcis :)))...
KAR98K
(http://www.imagesforme.com/out.php/i642190_48gerkarpic.JPG)

btw evo oprobo sam i zacudo radi !? :o
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: r2csx on August 17, 2009, 19:45:53
sta si se i ti igrao sa karom? :lol:

si sudjelovao mozda na nekom od ro turnira? e to je prava stvar :D

Title: Re: COD4 MP problem
Post by: kristian826 on August 17, 2009, 20:15:26
jesam sa jos par frendova :D zaj.ebancija prava :prcko:
al j.ebiga sad smo svi sa CoD 2 vec ko Biblija - slikovita,dosadna,nerazumljiva :lol:
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: dynamyte on September 24, 2009, 22:05:00
koji je pak sad ovo ku*ac??? skinuo sam i onaj pbvsc.exe i pise da nema pogresaka...  :death: :?


(http://www.imagesforme.com/out.php/t702788_Texture2.jpg) (http://www.imagesforme.com/show.php/702788_Texture2.jpg)

Title: Re: COD4 MP problem
Post by: Daja on September 24, 2009, 22:12:50
probaj rucno updateat ;)
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: Rebel on September 25, 2009, 19:56:07
e sad imam pitanje u stvari,a ne problem...
dobio sam od lika org cd key i sad on je reko ak iskoristim na njem lvl hack da taj key dobije ban,sad nema bog zna kakve logike to al da pitam znam da rebelko ima org pa da vidim onda :D

nisam vidio prije, al koristio sam lvl hack i nisam imao problema...
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: kristian826 on September 25, 2009, 22:20:03
timing ti je je.backi zoki :D
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: Rebel on September 26, 2009, 13:30:05
popio sam :D
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: dynamyte on November 28, 2009, 18:02:45
u zadnje vrijeme mi je na mp-u ping tolko velik da je neigrivo... sve programe sam iskljucio osim avg-a i explorera i naravno onih sistemskih... i opet mi je ping ogroman... O.o

evo ss:

(http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_2bfe2124.jpg) (http://www.imagesforme.com/show.php/818517_O.o.jpg)


a nie stvar u fps-u... pogledajte da je 250
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: Daja on November 28, 2009, 22:35:29
http://www.pingtest.net/ (http://www.pingtest.net/)

odi tu pa okaci sliku da vidim :)
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: dynamyte on November 28, 2009, 22:53:29
(http://www.pingtest.net/result/4594637.png) (http://www.pingtest.net)
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: kristian826 on November 28, 2009, 23:10:39
iso miki 0o
ti sa grazom imas gotovo 500 ping,a normala bi ti bila negdje 50...javi ovim bokcima iz optime da provjere gdje dolazi do zastoja :D
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: dynamyte on November 28, 2009, 23:26:05
sad je samo malo visi neg obicno... (http://www.pingtest.net/result/4606406.png) (http://www.pingtest.net)


Title: Re: COD4 MP problem
Post by: Daja on November 29, 2009, 11:09:15
ma nes te j.ebu ovi u optimi daj ih nazovi i potuzi im se na ping jbt pa malo ko ima ovakak ping kad nis ne skida i te gluposti ;)
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: danny on December 29, 2009, 16:07:25
danas instaliral COD4,crack-al,stavil patch 1.6 i 1.7 kako bih mogao igrat MP...ali kad idem u igru baca me van i kaže program je prestao raditi,,to mi se događa i kada idem igrat MP i SP
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: dynamyte on December 29, 2009, 16:48:38
skini si "ono nesto" ;)
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: josipgotovina on December 29, 2009, 17:08:13
u cod 4 ''ono nesto'' je samo za SP ovo nesto nis dobro napravio ak te izbacuje
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: danny on December 29, 2009, 17:24:44
ma baca me van i u SP i MP...radio sam ovako:instaliral COD,"ono nešto",instaliral 1.6 pa 1.7 patch
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: kristian826 on December 29, 2009, 19:39:02
pa moras na kraju stavit ono nesto za 1.7 patch...
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: danny on December 29, 2009, 20:29:54
evo i to sam napravil i opet veli program je prestao raditi
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: josipgotovina on December 29, 2009, 23:17:14
u cod 4 ''ono nesto'' je samo za SP ovo sto te izbacuje nesto nisi dobro napravio
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: danny on December 29, 2009, 23:36:06
instaliro sam igru...našal patcheve od 1.1 do 1.7 i c***k za verziju 1.7 i opet ne radi...ni SP ni MP...a kaj ti želiš reć???
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: josipgotovina on December 30, 2009, 01:27:39
pa il ti nevalja igra il ti nevalja komp  :stupid: :dump:  :party1:
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: danny on December 30, 2009, 09:34:48
mislim da komp valja :D jer sve drugo igram bez problema...onda je valjda stvar u igri
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: josip777 on June 06, 2010, 15:28:41
pozz..imam problem sa cod4...to sam imao i na win 7 i sad imam i na xp... igram cb i kad mi punkbuster uzima screenshotove crni su... a inače bi se iz njih trebalo vidjeti da nemam wallhack ni nikakvih drugih gluposti...  ako neko zna nek se javi...hvala
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: kristian826 on June 06, 2010, 16:52:13
ukljucen ti je anti-aliasing
iskljuci ga i sve bi trebalo biti normalno...
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: josip777 on June 06, 2010, 17:07:46
nije mi ukljucen...instalirao sam drivere za grafu ...AA mi je off i sve..neznam kaj treba,,..dajte molim vas pomognite jer mi nema smisla cb igrati..hvala :help:
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: kristian826 on June 06, 2010, 17:11:39
hm to je jedino sta mi pada na pamet a da uzrokuje crni ss kod pb-a...probaj ako si instalirao nove drivere vratiti se na stare jer cesto to zna biti uzrok nezeljenih novih pojava...
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: josip777 on June 06, 2010, 17:13:21
nije radilo ni prije a ni sada...neznam stvarno...ali hvala na trudu...ako znas jos kaj ..reci ..hvala
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: josipgotovina on June 07, 2010, 01:23:06
pitaj neke tamo na cb-u i tako te sto se bave modiranjem coda i slicnim glupostima ak je neko imo problem takav jer dosad se to rijesavalo sa off AA i driverima (druge verzije)
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: tomi.kopjar on June 25, 2010, 17:17:21
ako netko zna da mi pomogne.svaki put uđem u igru i nakon 5 sec me izbaci ili kaze nes global punkbuster ili server disconect.uglavnom svaki put mi nes od toga pise .
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: nani on June 25, 2010, 18:04:06
updejtaj punkbuster preko pbsetup (http://websec.evenbalance.com/downloader/download.php?file=1) i provjeri dal sve radi pomoću pbsvc (http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe) te ako nemaš org zamijeni key i username i to bi trebalo biti to...
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: tomi.kopjar on June 25, 2010, 18:48:03
probat cu pa se javim .tnx
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: tomi.kopjar on June 30, 2010, 16:05:44
napravio sam kako si rekao ali nista .jel mozda neka greska u igrici ? :help:
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: Komarac on July 02, 2010, 14:05:54
evo kako sam ja rješavao takve probleme
kad ti dođe neki error gdje se spominje global punkbuster, no packet flow ili nešto treće samo prepiše taj error u gugl i stisni enter
ja sam uvijek našao rješenje na taj način ;)
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: articoka on June 19, 2011, 00:04:03
trebam pomoc.. dakle, konacno se vratih cod4-ci.. medjutim, kad instaliram, sp sljaka najnormalnije ali cim pokrenem mp (bilo na 'frisku' instalaciju, bilo patchiranu) odma se crasha:
http://www.easilysharing.com/images/32863188368464041050.jpg
masina je nova, stara dva dana, oriđiđi wini. dakle nije nista prakticki u njima nabacano pa da bi mogo bit razlog crashana.. zna netko do cega je? kak to rijesit? fala
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: josipgotovina on June 19, 2011, 02:55:29
bas zato sto je friska ti se i crasha ;) trebaju ti vjerovatno sve one dodatne djindje netframwork, pbupdate, probaj cdkey mjenjat, itd itd sve sto si na forumu vidjo vezano za ostale igre ;)
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: articoka on June 19, 2011, 10:31:06
ma sve je to sredjeno, od netfr-a, pb-a, i key je promijenjen 25 puta.. jer singleplayer radi normalno, cim se mp pokrene, ni ne udje u igru i scrasha ga
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: nani on June 19, 2011, 11:24:37
a one patcheve 1.6 i 1.7 si instaliral?

probaj promijenit iw3mp.exe... kaj ti ne napiše u čemu je problem osim da je exe prestal raditi?
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: articoka on June 19, 2011, 12:01:06
sve patchirano do kraja. to mi je jos pesoholic dao cd davnih dana. uredno delalo ali ne znam sta ga sad muci.. ne, ne javlja nikakav error, ama bas nista, samo crash i cao djaci -.-
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: Pezer on June 19, 2011, 12:20:06
probaj naci ''ono'' za multiplayer neki drugi i meni se to događalo bilo ali ne mogu se sjetiti kako sam rijesio znam da sam nesto skinuo(jel bila instalacija ili samo copy/paste toga nezz)Uglavnom probaj po google naci rjesenje...
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: dynamyte on October 25, 2011, 20:42:59
znam da su svi zaboravili već na ovo al nema veze. znači imam problem, nemrem napravit switch shot. tj, normalno scrollam miš ali mi se ne vrati na snip/pušku/pištolj kao što je prije nego se prebaci na sljedeće oružje... probao sam namjestit da je switchanje na tastaturi ali opet ne radi. tražio sam po internetu ali nigdje nisam našao rješenje... jel bi mi htio netko pomoć pa da ga častim pivom? :D
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: r2csx on October 25, 2011, 20:56:04
pa šta nemaš u opcijama tipku za prethodno i sljedeće oružje? za jedno skrol gore, za drugo dolje i to je to?
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: dynamyte on October 25, 2011, 21:34:06
imam, ali svejedno nemrem napravit onu animaciju :S
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: articoka on November 15, 2011, 19:01:53
trebam pomoc.. dakle, konacno se vratih cod4-ci.. medjutim, kad instaliram, sp sljaka najnormalnije ali cim pokrenem mp (bilo na 'frisku' instalaciju, bilo patchiranu) odma se crasha:
http://www.easilysharing.com/images/32863188368464041050.jpg (http://www.easilysharing.com/images/32863188368464041050.jpg)
masina je nova, stara dva dana, oriđiđi wini. dakle nije nista prakticki u njima nabacano pa da bi mogo bit razlog crashana.. zna netko do cega je? kak to rijesit? fala


opet isto shranje.. nakon prvog puta nekim cudom proradilo samo od sebe. igro dobrih 2mj. i onda predah od par dana i odjednom opet vise ne radi. ne kuzim.. neki hint? :S
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: rosque on November 15, 2011, 19:15:27
Jel može netko dat linkove za sve pečeve i bakine kolače? :D
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: Komarac on November 16, 2011, 08:24:50
@articoka probaj izgasiti fraps ako ga koristiš, ja sam znao s njim imati probleme

@rosque gamershell.com za sve patcheve, a gamecopyworld.com za sve ostalo (tooleve, dodatke itd)
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: rosque on November 16, 2011, 15:20:34
Hvala kralju. :)
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: articoka on November 17, 2011, 16:05:52
ma fraps koristim samo ako idem nesto snimit, a to je full full rijetko.. uvijek ugasen.. znaci nemam pojma koji je k. probo reinstall kompletno al banana -.- -.- -.-
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: dynamyte on November 19, 2011, 16:17:26
zašto nitko ne zna odgovor na moje pitanje :D
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: nani on November 20, 2011, 08:07:38
nisam 100% siguran jel se to moze ali dal si probal prek bindova to napravit?  :D
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: dynamyte on November 20, 2011, 14:19:47
jesam, ali nisam znao koja komanda mi treba :D
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: kristian826 on November 21, 2011, 16:33:29
instalirah 4ku opet malo i sad me na 7ici punkbuster sugavi jebe nenormalno, svakih 5 minuta me kika :Sa
jel zna itko rjesenje il ce bit recycle bin ? :D
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: nani on November 21, 2011, 17:03:15
jesi pokrenuo pbsetup (http://evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php) i pbsvc (http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe)? i sta ti pb navede ko razlog kikanja?  :D
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: kristian826 on November 21, 2011, 17:46:34
ma updateo sve, googlo malo popizdio i vec je izbrisano :D
ma nema kojeg nije bio izbacio :D
corrupted memory tak nest je najcesce izlistavo...
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: dynamyte on November 21, 2011, 18:03:37
jesi probao napravit novi user account?
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: r2csx on November 21, 2011, 18:45:40
iskljuci aimbot, wallhack i ostale pi*drije koje koristiš njubaro :P

ako si to sve iskljucio i dalje te kicka onda moguce da koristis one stare kljuceve :D
Title: Re: COD4 MP problem
Post by: kristian826 on November 22, 2011, 14:01:38
sta sad ima neka frka sa starim kljucevima ? pih :D

meh, gledo sam malo googlo puno ljudi se zali na to sa win 7 64 bitnom verzijom tak da sam izbriso jer mi se ne da jebavat jednostavno s tim :D