Author Topic: Tko smo mi?  (Read 2033 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PESoholic 12

  • *
  • CROPES-ovac od 2007
  • Naj PES: 2011
  • tribina tebi pjeva...
Tko smo mi?
« on: February 09, 2009, 14:49:00 »
CROPES RANGERS :lol:
Nije ovo nikakav klan već jedna vesela skupina FPS entuzijasta i zaljubljenika u čari COD serijala.Ovo je već naša druga inkarnacija i uz "staru" postavu ima tu i perspektivnih mladaca a i nadobudnih staraca koji puno obećavaju.Iz čistog revolta prakticiramo NE igranje war-ova i gnušamo se na svako spominjanje PROmoda jer ako je taj mod PRO onda smo mi svi od reda ULTRA PRO igrači.COD igramo u terapeutske svrhe jer smo znanstveno dokazali da je 100% djelotvoran protiv nesanice, glavobolje, migrena, bolova u koljenima, ukočenosti mišića šake a ponajviše stresa a odlično razvija i refleks oko-lakat-šaka-krigla a odličan je i za žene jer nakon duljeg igranja učvršćuje mišiće stražnjice i eliminira celulit.Dalje sljede kratke ali jasne biografije naših članova.Čitajući ih vidjet ćete da samo skupina koja posjeduje jedinstvene taktike još neviđene u svijetu online FPS-a.Najveći klanovi mogu štošta učiti od nas što smo u stanju dokazati bilo kada bilo gdje protiv bilo koga uz gajbu praktički bilo kakve pive.PESoholic a.k.a. roaDkiLL
Neformalni lider klana. Vrlo karizmatična osoba i predvodnik u svakom smislu. Ponosan na svoje metropolsko porijeklo, često ga se zatekne kako u bradu psuje drugima zbog njihovog dalmatinskog porijekla, uglavnom kada mu smještaju metak posred čela, torza ili u lijevu ruku.Veliki navijač NK Zagreba i Man Utd-a. Kao zanimljivost, navest ćemo da je jedini od članova klana igrao PES 2008 zbog čega je doživljavao mnoge provokacije i potajna podsmjehivanja drugih, kao i izopćenost iz normalnih tokova društva.Omiljena oružja o COD-u su mu gotovo sva. Vrlo je versatilan i jedino što nikad neće primiti u ruke je snajper od kojeg bježi kao vrag od tamjana. Ili kao sawyer od Housea.

hendrix a.k.a. House
Uz još jednog člana čini mlađu ekipu klana. Ponekad mu se omakne pa Roadkilla nazove "tata" ili "deda".Wünderkind, jedan od najboljih matematičara Hrvatske.Često ga zateknemo kako na mapi pokušava izvući deseti korijen iz kosinusa xy gdje će x predstavljati poziciju na kojoj se nalazi neprijatelj, a y predstavlja njegovu poziciju. Nažalost, često se u tom trenutku dogodi da ga netko pomazi nožem po vratu ili bocne pod rebra.Fan Dr. Housea s kojim ima nekih fizičkih sličnosti, a to su brkovi zbog kojih ga se nekad potajno naziva Mustač. Predlagao je da se klan zove "FC Barcelona Eto'o Messi Henry Xavi Iniesta Puyol Abidal Pique Marquez Krkic Gudjohnsen" ali smo mu objasnili da je to malo predugo ime.Najomiljenije oružje u COD-u mu je M4, vjerojatno zbog oca Amerikana(kojeg su mu roditelji dali da bi ga mogli zvati Esadeeeee).

Daja a.k.a. Pinky
Najmlađi član klana. Od milja nazvan Milo Dijete zbog iznimne sličnosti sa likom iz popularnog hrvatskog filma. Starijim članovima klana obraća se sa Gospodine, osim ako smo na stranim serverima gdje to prelazi u Sir. Vrlo perspektivan mladac za kojeg mnogi smatraju da će jednog dana biti Houseov pobočnik u klanu. Ključne riječi, koje mu često ponavljaju drugi članovi, jesu "Trening, trening, trening!"Kao i Roadkill, vrlo je raznolik što se oružja tiče i nijedno mu ne predstavlja problem.Osim kad nije sam na serveru.

zuj@ a.k.a. skyzz
Nadasve pacifist koji je zbog uvjerenja prestao igrati COD, ali ga moramo spomenuti kao bivšeg aktivnog člana. Prezire nasilje u svakom obliku i zbog nemilih scena koje su se znale dešavati na serveru, odustao je.Kaže, jednostavno nema želudac.Omiljene aktivnosti tijekom igranja bile su mu razbijanje stakala na automobilima i pucanje iz MP5 sa prigušivačem i digitalnom kamuflažom.Nažalost, kao i Roadkill, ima jednu veliku manu a to je da voli Ožujsko pivo. To je jedan od razloga zbog kojih je dolazilo da velikih neslaganja tijekom izrada taktika za warove (kojih smo dosad odigrali 10000+) gdje je tvrdio da će za vrijeme wara piti Ožujsko, dok su drugi bili apsolutno protiv toga i željeli da pije neku ukusniju stranu pivu.

-IGA- a.k.a. jIGsAw
Vrlo samozatajan momak kojeg, nažalost, prerijetko viđamo.Po bespućima interneta se priča da se oženio i navukao vrlo teške roza papuče koje je teško skinuti, pa nema vremena.Jedini, osim Roadkilla, koji je iole aktivnije igrao PES 2008 zbog čega je doživio neugodnosti bacanja cigle natrag kroz razbijeni prozor, 7 šavova i dobacivanja na ulici.Nakon toga je prestao i shvatio da jedna igra nije vrijedna toga.Jednom zgodom bio je prvi u S&D u Chinatownu, stoga je isprintao screenshot i dao ga uramiti da bi ga mogao objesiti kraj slike prvog hrvatskog predsjednika, dr. Ante P...ispričavam se, dr. Franje Tuđmana.

goce a.k.a. goce
Zabavan mladić srednjih godina koji još pronalazi smisao života što često podijeli sa nama i u trenucima najveće napetosti kada hladne glave ispali duboko pitanje kao :“Kak?“ ili jednostavno prokomentira svu dubinu života sa :“ne razmem“.Ne voli brandiranje pa iz tog razloga kategorički odbija staviti tag ispred nicka.Kao igrač vrlo je svestran no ipak najviše uživa u sačekušama tipa HQ ili S&D dok svojom neprikosnovenom taktikom i vjernom MP5-icom iz prikrjaka vreba na mlađe i neiskusnije igrače.Uz MP5 iznimno voli sprinterske rute pa spojio MP5 u kombinaciji sa Extreme Conditioningom pa ga se na mapama često može primjetiti samo u obliku mrlje.Gaymorei su obvezatan modni detalj bez kojeg ne napušta kuću čak ni za jutarnju kavu sa kumom.

Rebel a.k.a. RabiDog
Siva eminencija klana koji zapravo vuče konce iz sjene kao stvarni lider klana vješto prebacujući odgovornost na druge članove.Prokušana stara iskusnjara koja i usred nemilosrdnog FFA-a hladnokrvno ispija Nescaffe smještajući metak nekome posred čela.Iako vrhunski obučen za baratanje cijelim arsenalom gaji jake simpatije za AK-47 ili njenju mlađu seku AK-74u sijući nemilosrdno čahure pa svim mapama COD-a 4.Voli zalaske sunca, izlaske s plavušama i C4 pakete na plantovima a samo ga loša ergonimija tipkovnice spriječava u kvalitetnijem korištenju noža.Organski ne podnosi tzv. Gaymore dok mu je hobi masakriranje njubova sa pumpericom.Snajperisti su mu prirodni neprijatelj kao psi mačkama i praktički da ne prođe runda da jedan od tih nesretnika ne osjetio koliko je Rabijev nož zapravo tup.

POČASNI ČLAN sawyer a.k.a. sawyer a.k.a. BORG
Bivši ratni profesionalac, a danas vrhunski biznismen koji u slobodno vrijeme voli kampirati na pustopoljinama. Opasan sa snajperom, (pre)brz s običnim puškama, ponekad imamo osjećaj da bi nas ubio i s vodenim balonom. Prije ratne karijere, bio je kemičar (uglavnom se bavio istraživanjem učinaka etanola), pa se i danas desi da ga vidite na krovu zgrade u ležećem položaju.Na bojište još uvijek navrati, ali ima običaj doći tek na zadnjih 10% runde kako bi mu dostizanje vodećih predstavljalo bar nekakav izazov.Počasni član klana iako to ne želi priznati i iznimno nam cijenjeni najmodavac forumskog prostora.Čovjek u potrazi za eliksirom vječnog života koji naprosto odbija umrijeti čak i u situacijama kada u njega netko saspe cijeli šaržer iz neke jurišne puške.Rijetko igra COD 4 i velika je čast biti s njim na serveru kada ga igra.Strah i trepet CROPES servera koji je u stanju pojest munju i posrat grom bez kapi znoja na čelu dok u maniri Nea izbjegava 73 metka sa elegancijom jednog Rudolfa Nurejeva dijeleći onako ovlaš i usput po 3 do 4 headshota.Kada ga vidite ako ga uopće vidite...već ste mrtvi samo to još neznate.Nijedno mu oružje nije strano mada preferira H&K-ov MP5 u svim kombinacijama dok je snajpersko kamuflažno odijelo njegov kostim superheroja.

POČASNI ČLAN maremas a.k.a. White Knight
Misteriozna ličnost koja je nekoliko puta iskoristila onu staru kinesku poslovicu "Veni, vidi, ne vidi" na našem serveru i nakon toga se više nije pojavljivala.U nekim krugovima nagađa se da je to gospodin Vegas, izumitelj poznatog programa, koji jedini poznaje sve njegove tajne.Također se priča da, unatoč velikom bogatstvu, još uvijek posjeduje stari kompjuter zbog čega je prestao igrati COD. Kažu da je jedina njegova neostvarena želja da kutija za Sony Vegas bude dizajnirana u bojama omiljenog mu kluba (crveno-bijela) s čim se nisu složili u upravnom odboru Sonya i dali mu otpremninu i otkaz.Nakon toga je navodno odselio u vojvođanske šume gdje je podigao tehnološki osviještenu kolibu.

v.d. direktora jaZey
Ovo je najbolja fotografija tog iskonskog gerilskog ratnika koji je povukao sve svoje stare veze iz Agencije kako bi nam osigurao serverski prostor na kojem se uopće ne pojavljuje zbog svoje predanosti poslu(čitaj EURIMA) prodajući uporno fore da ima problema sa instalacijom.Još od davnih dana UT srasao je sa snajperom kao samuraj sa mačem i iako u CODu još ni hitac nije ispalio on razumije "dušu" snajpera.Borba prsa o prsa mu je stran pojam iako voli vidjeti krupni plan neprijateljeva lica prije nego li hladnokrvno povuče okidač uz malu naznaku pokvarenog smiješka na licu.Zajedno sa roaDkiLL-om proveo je sate i sate uz PES 2008 on i off line demonstrirajući iz utakmice u utakmicu svu svoju taktičku maestralnost jednostavno slamajući protinike taktikom IGRAJ NA ADRIANA koju je za ljepe novce nedavno prodao Mourihnu.Vrlo drag i pristojan momak ali voli pod*ebat kad ste već na koljenima dodajući tako notu osobnosti u sve što radi.Iako živi sa djevojkom roze papuče mu nisu ni na kraj pameti a hobi mu je pražnjenje pivskih boca.Za prijatelja će napraviti sve bez pitanja ali naravno za određenu cijenu a za neprijatelja i više od toga.

kristian*nekebrojeke* aka Acid Crash
1990.-e godine u šumama oko Slavonskog Broda grupa berača gljiva iznenadila se kad je pred njih iskočio u partizansko odijelo obučen čovjek i povikao "Halt Švabe, halt oder aj kil ju!". Sa sobom je imao vjernu repliku mp44 izrezbarenu iz drva. Kad su berači gljiva pozvali policiju, utvrđeno je da je dotični gospodin obitavao u šumama još od 45.-e jer su mu zaboravili reći da je rat završio. Njegova mp44-ica je odavno zahrđala pa mu nije ostalo drugo nego plašiti "Švabe" replikom. Nakon što mu je rečeno da je rat završen, bio je presretan, ali uskoro se to pretvorilo u tugu kad je čuo da je umro Drug Tito Ljubičica Bijela. Ali, što te ne ubije, ojača te, pa je Acid Crash danas jedan od najperspektivnijih igrača COD 4orke na našim prostorima, a bit će i bolji čim skine prigušivač sa, dragog mu, Kalaša.Iako početnik u cybr warfareu već je pokazao svoj puni talent i blistavu budućnost skupivši bez imalo znoja na TDM-u i više od 10 killova. 


articoka a.k.a. nightwalker
Prava ljudina i dobrica u duši iako se predstavlja ko opaki lik iz Donje Kustošije javno prezirući Gornju vjerojatno zbog visinske razlike.Uvijek spreman pomoći i pružiti ruku čovjeku u nevolji.Ponekad u toj ruci grčevito stišće Skorpion ali nitko nije savršen.Njegov stil igre je pomalo misterija mada internetom kolaju glasine da je pravi hardcore fajter rođen za TDM mečeve koji ne mareći za opasnost juriša pravocrtno prema neprijatelju dok se protivnički rafali odbijaju od njegove konobarenjem otvrdnule kože.Svoj pljen lovi u vremenu kada cijela Europa spava ko zaklana lutajući serverima oko 4:39 ujutro psujući i vraga i boga "...kak nema sad nigdje nekog HC TDM servera".U slobodno vrijeme više iz hobija nego potrebe radi u jednoj od mnogobrojnih zagrebačkih pizzerija i iako sam nije pizza-majstor na svom repertoaru nudi unikatne i vrhunske specijalitete od kojih su najtraženiji : cappucino sa šlagom, vruća čokolada sa hladnim mljekom i all-time favorit među zagrebačklim sponzorušama i "metroseksualcima" čaj od kamilice sa šipkom.U tom ga receptu hebe jedino što nitko ne definira od čega ta šipka mora biti pa on obično udara sa prvom koja se nađe pri ruci.

Nenin a.k.a. Comm. Omerowitz
Ovaj je mladac i susjednog nam BiH-a i iz dubine duše iskonski prezire amtere koje obožava uništavati u masovnim rokačinama svoj vjernim prijateljem MartyDoom-om ili LastStand-om.Kuler je koji COD igra na i više nego rekreativnoj bazi uživajući u zvuku narodnjačkog melosa dok samo sa ciljem uništenja tumara urbanim ratom poharanim mapama ali i idličnim seoskim krajolicima.Omiljene su mu mape Killhouse i ShiTment gdje moć njegovog MartyDoom ili LastStand perka dolazi do punog izražaja.Kategorički odbija hackati 55lvl jer želi sam "zaraditi" svoj arsenal.Bezglavo jurišanje na mnogobrojnijeg neprijatelja u stilu Ljubiše Smardžića njegov je zaštitni znak.Kada ne igra COD ubija vrijeme radeći neke grafičke dodatke za PES.

fenix a.k.a. 89fenix
Većini poznat iz narodnih legendi, afirmaciju doživljava u holivudskom blockbusteru Harry Potter i Red fenixa. Njegov nesvakidašnji talent uzdizanja iz pepela vrlo je koristan za njegovu ekipu u S&D jer se na njega ne odnosi ona "You will spawn next round", on se iz pepela diže i uz glasan bind "Pepeo ste bili, u pepeo ćete se pretvoriti" sije olovo po protivničkoj ekipi koja zbunjeno viče "Godboteru" ili "Immortalboteru". Stilom sličan Švarcenegeru, ali uglađenijeg ponašanja i bez njemačkog naglaska, vrlo je koristan igrač i svatko bi ga volio u svojoj ekipi. Posebno ako planira, kao i u PES-u, postizati najfragove mjeseca i godine.

ujo a.k.a. borGkiLLa
Ujo koji nikome ovdje nije ujak početnik je u COD serijalu ali početnik od kojeg se puno očekuje.Mlad, agilan, spreman, voljan samo su neke od kvaliteta koje krase ovog čovjeka koji je sam po sebi respektabilni StrikeForce čim nađe strelice na bilo kojoj COD mapi.Ima kratak fitilj pa često pukne i tada u napadajim bijesa i nemoći ničim izazvan voli zaspammati po forumima često pišući o tome "kako su  stvari stajale kad sam ja bio mlad" prisjećajući se tako davnih dana dok su djeca još poštovala starije.Omiljene mape kao i tip igre i najomiljenija oružja ostaju do danas nepoznanica tako da će igrati protiv njega biti izazov kao rukometašima protiv Koreanaca.Sve što se zna je da je objeručke prihvatio hack za 55lvl mada usporedno i sam zarađuje svoj arsenal na sekundarnom profilu.Izravna je konkurancija House i Milom Dijetetu za mjesto omladinskog kapetana ove naše male ekspedicije.
« Last Edit: February 11, 2009, 01:45:06 by PESoholic »