@ articoka
a šta je organizacija napada? :S Pa koliko je Kiro Lazarova sakupija asistencija, nije toliko nijedan srednji...
kad se on digne u zrak, automatski 2 igrača izlaze na njega, ako brzo proslijedi loptu zona odmah puca
sigurno je takvih planova Červar ima i sa Lacon... a ne mora uopće ić na skok šut, bitno je da dobro zabode, a francuzi će sigurno iz 6-0 obrane prije izać na laca koji se može dignit sa 9 i opalit nego na balića

@ silethebest
ajd molim te jel mi možeš prevest šta je kubanski trener bija reka svojim momcima, ja ga nisam baš razumija, ti očito jesi pa ako nije problem...
a šta bi im lino uopće triba reći u time outu? pa ostalo je 15 sekunda, organizirat napad i šut iz pripremljene... pari da oni to ne znaju, pa oni su izmislili rukomet... i jedan federer igra bez trenera
ne kažem da je Červar toliko dobar, ali zašto mijenjat konja koji pobjeđuje? ima je i rijkaard odličnu momčad na papiru pa prošle sezone opet ništa nije napravija...
i kakvi su to njegovi loši potez? utrčavanje krila na crta ka drugi pivot nije normalna kombinacija jer krilu to nije prirodna pozicija??? :S
"Želio bih reći još i to da nisam čuo da netko može biti jedan od najuspješnijih trenera na svijetu, a da ga igrači ne slušaju. To je neki novi izum, a ja bih ga trebao patentirati. Oni koji to govore su obične neznalice.""Jučer sam slušao gospodina Sušeca i njegovu analizu. On nije poštivao pluralizam nego je dao svoju sugestiju kao jedinu istinu rekavši da smo izgubili pet zadnjih bitnih utakmica zahvaljujući meni. Nisu točni Sušecovi navodi da sam eksperimentirao sa Lackovićem i Horvatom, to nisu bili nikakvi eksperimenti, Lacković je trebao s pozicije krila doći na vanjsku poziciju da kao treći vanjski bude opasan po gol. Horvat je naprosto igrao jer sam htio iznenaditi protivnike, spašavao sam izgubljenju utakmicu jer sam držao da ne bi trebalo sjediti."