Jbg ne mogu da otvorim novu temu pa cu staviti ovde:
Mene je ovo odusevilo kada sam pronasao, menja osnovne zvuke u igri
1. pass
2. zvuk kada lopta udari u precku/stativu
3. zvizduk sudije
Mnooogo lepsi zvuk od onih default koji su u PES-u. Neverovatno da su to ovi iz Konamija sakrili u 0_text, a ja, kao i vecina drugih verovatno, trazili to po 0_soundu i naravno nismo nasli.
Evo kratkog opisa kako to promeniti sam od coveka koji je to pronasao , jeste malo zajebano ali ako vam se ne svidi onaj fajl koji postavim mozda neko proba da napravi sam
Uradi sam:
1 - Extract from 0_text.afs unknown_06844.unk file
2 - Download GoldWave or if you already have start it
3 - Drag&Drop unknown_06844.unk into main windows
4 - A popup windows appear,chose custom and follow the setting in the pic
5 - now the file unknown_06844.unk has been open and you can star edit it. As you can see it is an only audio trace containing all the sound effects
6 - search the sfx that you want to modify.
IMPORTANT THE NEW SFX THAT YOU WANT INSERT INTO THE FILE MUST BE THE SAME LENGHT OF THE ORIGINAL PIECE OF SOUND,IF THE ORIGINAL SOUND START FROM 0:01 TO 0:05 SECOND THE NEW PIECE STILL THA SAME.
7 - Save e import the new file unknown_06844.unk in 0_text.
Samo jedan lik je odradio ovo i po meni je fenomenalno, zvuk lopte pri pasu je tisi tako da se bolje cuju navijaci za vreme utakmice i nema onog TAP TAP udaranja po mozgu, vec je zvuk lopte mnogo mekshi. A kad lopta pogodi okvir gola... ma ko da ste na pravom stadionu, neverovatno dobro zvuci!
Evo sta je taj koji je napravio izmenio:
CrIs ktd
short and long kick sound are in 06844.unk (0_text)
at 1.19.6xx
first long shot/pass/head sound
second short pass sound
third the crossbar/hit post
anyway i've make new version of unk6844
new short/long pass/kick sound
new hit the post
new referee whistle sound
enjoy
DOWNLOAD svi koji igraju PES 6 OBAVEZNO!Za korisnike mog patcha bice i u sledecem apdajtu ukljuceno ovo, ali ko ce da ceka do tada, zato odma probajte i molim vas komentari
Instalira se preko DKZ-a (Apply patch / 0_text)
Credits: sobraghe i CrIs ktd sa evo-weba
DOWNLOADhttp://www.speedyshare.com/737591859.html