Molimo Vas pročitajte pravila ovog foruma kako bi izbjegli daljnje neugodnosti.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ne koristim niti jedan, imam samo neku extenziju od Nortona ali je isto i kad ju disableam.
Quote from: .danijel. on January 22, 2013, 21:42:45Ne koristim niti jedan, imam samo neku extenziju od Nortona ali je isto i kad ju disableam.Probao sam.
Kolko sam isčito iz putanje taj eror se upravo odnosi na graf. Pa ako mu ga nešto blokira zato nema prikaza meta tagova. Ili se varam.Sljedeći semestar imam web aplikacije pa ću onda bolje naučit čitat sadržaj i kod
Zapravo da. Sad kad gledam. Samo je ovo lakša verzija. Al su isti profesori (nositelj je "He-Who-Must-Not-Be-Named" ) i vele da je to uvjerljivo najteži kolegij. Kod nas se zove IWA isto je cilj na kraju napravit neku jednostavniju web aplikaciju:D
@danijel - nemam ni ja druge ideje. Jer meni na win 7 x64 radi normalno. Chrome je najnoviji.EDIT: Jedino da prošvrljaš kroz ovo http://www.enable-javascript.com/hr/#chrome
ups a nemam više nekih ideja.. jedino da kreiraš u browseru još jednog usera pa da isprobaš.. možda ti se nekog smeća nakupilo :/