ovo je nevjerojatno...
zove me lik danas u 8:15...iz skupine koja se trebala igrat u 8 tri ekipe nisu dosle...jel mogu ja slozit ekipu da za sat-dva dodemo i igramo svoju skupinu(mi bi trebali igrat od 16)...ovo-ono...kazem mu da budemo probali slozit se...nakon kratkih konzultacija

odlucimo javiti da ne mozemo skupit ekipu i onda mi lik kaze da ostale 3 momcadi iz moje skupine mogu i da se igra od pola 11...mozemo mi doci i u 11 nije problem :S ...kaj sad...zovi opet

...i tako uspije nas se skupit 6 sigurnih...jos se trebalo s nekima cut...znaci ekipa slozena...i zove mene opet ovaj lik...ja mislim ono zove da provjeri mozemo na kraju il ne...i onda mi kaze lik da je on sad pratio malo bolje prognozu,da popodne ipak nece biti kise te da ovi planovi za pol 11 vise ne vrijede...po novome igramo u 15

...i kaj sad...ljudima koje sam vecinu probudio ponovno javljat da se ovi mutaci predomislili i da se igra popodne...
pa dajte jebemu...nemrete tak organizirat...nek to bude kak spada...mala profesionalizma nebi skodilo...
dao bog da mu na kraju padala kisa

...pa nek oni cuvaju dvoranu pokraj koje se igre