Author Topic: UPUTE!!!  (Read 10690 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hendrix

UPUTE!!!
« on: February 27, 2007, 10:14:41 »
                                               UPUTE ZA PATCHIRANJE

S obzirom da ima jako, jako puno ljudi koji non-stop ispituju o načinima patchiranja, nadam se da ću ovaj problem riješiti jednom za svagda.

Ovako:
Prvo što treba napraviti jest skinuti DkZ Studio (link: http://files.filefront.com/DkZStudio_092Brar/;4938296;;/fileinfo.html).
Nakon toga će vas se puno javiti kako vam je DkZ na španjolskom.
Link za engleski:
http://rapidshare.com/files/2688597/English.dsl.
Treba kopirati "English.dsl" file u "Language" folder koji se nalazi tamo gdje je instaliran DkZ Studio, a to je najčešće u: C:\Program Files\DkZ Studio\Language (thanks, pero).
Kod patchiranja s DkZ-om, uvijek je u readme fileu uputstvo koje Vi ne čitate. No, dobro. Treba otvoriti DkZ, ići na File, zatim Open File i otvoriti 0_sound, e_sound, 0_text ili e_text, ovisno o čemu se radi. Kad se otvori, naravno, pod uvjetom da ste skinuli patch i raspakirali ga, treba pogledati nazive fileova tamo gdje ste ih raspakirali. Zatim s DkZ-om nađete istoimeni file, pa desni klik miša i opcija Import. Tad pronađete taj file, a u slučaju da vam ga tamo gdje je spremljen, DkZ ne nalazi, dolje promijenite opciju Zlib files u All files.
To bi bilo to, jer su svi patchevi bazirani na tome, dakle, ponavljam, samo treba pogledati ime filea, naći ga s DkZ-om u 0 ili e textu ili soundu i importirati preko postojećeg.

Još malo i o kitserveru.
Link za najnoviji kitserver (6.4.0):
http://files.filefront.com//;6496257;;/.
Treba ga kopirati u folder gdje Vam je igra, X:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6, X označava disk na kojem Vam je spremljena igra.
Kad to skinete, preporučam Vam skidanje All kits packa (link: http://files.filefront.com/all_kits_pack_for_kitservurar/;6150029;;/fileinfo.html).
To treba kopirati u GDB/uni folder u kitserveru, te kliknuti Install nakon otvaranja filea Setup.
I s facama, frizurama, stadionima i kopačkama stvar je ista. Treba kopirati u GDB/stadiums, etc. I sve bi trebalo raditi.
Ako netko želi dodati nešto, neka me kontaktira na PM jer ne želim zaspamavati topic, a sve korisne informacije ću staviti, i, naravno, napisati tko je zaslužan za njih.


Još moram napomenuti da ja linkove, naravno, ne znam napamet, ali sam ih našao pomoću opcije Search koju biste trebali koristiti i Vi.hendrix
« Last Edit: June 01, 2007, 17:25:29 by hendrix »