Author Topic: PSV Eindhoven  (Read 1018 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

R9 11

 • CROPES-ovac od 2010
 • Naj PES: 6
 • ...phenomenon
PSV Eindhoven
« on: November 11, 2016, 16:01:03 »
Evo mene opet nakon PES 2015 (2016 sam preskočio radi obaveza).

Nakon instaliranja igrice i Smoke Patcha (odličan patch tople preporuke svima) i samo par prijateljskih utakmica odigrano krenuo sam sa Master Ligom gdje ću voditi PSV.

Igra se 5min Superstar, prva sezona je završena i sada tema kreće sa početkom druge sezone 2017/2018.

Tokom prve sezone sam si odredio put kojim će ekipa ići što se tiče taktike i načina igre, prodani su svi stari igraču, te kupljeni mladi.

Ovako je završila prva sezona:

Samo bod do plasmana za LP, ali iskreno, i više nego što sam mogao tražiti s obzirom na igru tokom sezone, uštelavanje ekipe, mjenjanje igrača, dolasci, odlasci, te naravno PRIVIKAVANJE na novi PES.
Zato ovu sezonu krećemo punom parom u lov na LP.


Evo i udarne ekipe za ovu sezonu, 22 igrača koliko sam i htio, svaki igrač ima svoju zamjenu te nemam viška ni manjka pokrivenih pozicija.Evo i jedna opaska za Icardia:
A sada, da se osvrnem na PES 2017.


Opće mišljenje: Ovo je DEFINITIVNO najbolji nogomet ikada napravljen, miljama daleko od bilo kojeg drugog izdanja do sad napravljenog.
Master Liga konkretno je PUNO bolja u odnosu na prije, detaljnija, zabavnija, dinamičnija, veći gušt je igrati, duže me zabavi od prijašnjih izdanja.

Igrači sada mogu učiti nove trikove, razvijati nove stilove igre, privikavati se na nove pozicije, te isto tako postoji neka vrsta stjecanja povjerenja između stalnih igrača i samog trenera (vas), pa tako dolazi do raznih promjena kod određenih igrača koji time potiču bolji razvoj ostalih igrača u timu.

Kod mene konkretno je Kovačić stekao titulu Protege Lvl.2 u samo jednu sezonu i sada na račun toga svi drugi igrači imaju boost kada on igra.

Transferi su dobro napravljeni, nije više kao na PES2015 da upisujete cifre nego samo možete korigirati cijenu MANJE-VIŠE kada dobijete ili date ponudu za igrača, možete zabraniti ponude za određene igrače, možete postaviti npr. da stavite igrača na listu za prodaju ali primate samo ponude koje nadmašuju samu vrijednost igrača i još dosta toga.

PES 2017 je TEŽAK, jako težak.

Smatram da sam više nego dobar igrač PES-a ali ovo što mi 2017 radi, nekada me tako frustrira.
Nema više kao prije, pretrčavanja pola terena, ili kirurški precizne lopte preko pola terena, zaboravite na to.

Imate opciju ADVANCED TACTICS i savjetujem vam, ako imalo ozbiljno želite igrati ML, da se objeručke uhvatite te opcije jer bez toga nema naprijed.
Napad treba graditi, polako i strpljeno (iako ja osobno igram na kontru, ali i ta kontra mora biti pomno isplanirana, ne kao prije da se u 2 dodavanja otvori cijela igra), CPU obrana je nevjerojatno pametna (možda čak i mrvu prepametna), na Superstar pogotovo to dolazi do izražaja, presjecanja lopte su odlična, klizeći startevi pršte na sve strane, markeri rade IZVANREDAN posao.

Kod obrane ja osobno nemam puno problema pošto sam oduvijek bio znan kao "Doktor za obranu" među svojim prijateljima, ali isto zahtjeva veliku koncentraciju te smirenost i lukavost, kao i uporabu Advanced taktike.

Sve u svemu, PES 2017 je nešto što će me sigurno zaljepiti za monitor na neko duže vrijeme.

Kretanje igrača u prostoru, pokreti, tečnost dodavanja, finte, ma sve, je nevjerojatno, golmane da ne spominjem, nisu više nebitne karike kao na starijim izdanjima, nego stvarno grizu i brane što još više povećava gušt.

Mogu reći da tek sad početkom druge sezone "znam što radim" sa svojim PSV-om iako je to još miljama daleko od onoga što sam izvađao na starijim verzijama PES-a, stoga, gamepad u ruke i u boj!


Još jedan mali osvrt na moju ekipu:


ALEN HALILOVIĆ je Bog ovog PES-a, svima savjet, kupujte ga odmah koji god klub imali.
U jednu sezonu je došao sa 77 na 82, naučio 2 trika, savladao stil Hole Playera, postao glavni igrač momčadi i kapetan, izabran u UEFA Champions League Top 11, te samo jedan pogodak manje imao od najboljeg strijelca u Nizozemskoj ligi.
A tek mu je 21!!!

Kovačić je show također i Real ga lako pušta.

Dybala je nevjerojatan, brz, dribler, šut, pass po podu i zraku.

Icardi nemože promašiti gol.

Hendrix je vrhunski DMF kraj kojeg ne prolazi ništa. odlično kreće u kontru, i izdržava visoki tempo cijelu utakmicu bez problema.

Zoet je vrhunski golman.


Eto, to je sve čega se sada mogu sjetiti, novi update nakon par utakmica.

Slobodno pitajte, savjetujte, komentirajte.


U idućem postu ću se osvrnuti na neke stvari koje mi ne pašu u novom PES-u (da nebi mislili da je sve savršeno, jer nije).

R9 11

 • CROPES-ovac od 2010
 • Naj PES: 6
 • ...phenomenon
Re: PSV Eindhoven
« Reply #1 on: November 15, 2016, 18:59:32 »
Evo update.

Halilović je pronalazak igrice ja mislim:Trenutna udarna:
Ovaj CMF Renato Sanches topla preporuka svima, brutala igrač obrana-napad radi više od svih zajedno, vrh vrh igrača stvarno.

R9 11

 • CROPES-ovac od 2010
 • Naj PES: 6
 • ...phenomenon
Re: PSV Eindhoven
« Reply #2 on: November 30, 2016, 23:46:05 »
Počeo sam ispočetka ali sam stavio Ronalda iz classic u postavu haha...

Gol razlike za osvajanje lige haha koji cirkus:


Ekipa za novu sezonu:


R9 11

 • CROPES-ovac od 2010
 • Naj PES: 6
 • ...phenomenon
Re: PSV Eindhoven + Ronaldo R9
« Reply #3 on: December 03, 2016, 11:56:16 »
Osvojeno sve ove godine (nakon ispadanja iz LP u grupnoj fazi): Nizozemska Liga, Kup, Kup UEFA, Nizozemski Superkup:

A ovo je moj DIJAMANT:
Ligu sam izdominirao sa samo jednom izgubljenom, 95 bodova i duplom gol razlikom a za sve je on zaslužan, pola golova je dao sam :D


A tek mu je 21 godina HAHAHAHHAHA.