Author Topic: MyClub: vaše ekipe, igrači, golovi, problemi, razbijeni gamepadovi...  (Read 6268 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Rebel 15

  • *
  • CROPES-ovac od 2006
  • Naj PES: 5
30-ak utakmica u online divisionsima, niti jednom mi se nije dogodilo to što mi se događalo u myclubu. Možda mi myClub ne leži, ali tu mi se nije događalo ovo što sam opisivao gore.

Razumijem da se događa da izgubiš od slabijeg, to je normalno. Ali slabije igrače, početnike, ovdje u 80-90% slučajeva pobjeđujem. I to obično sa slabijom ekipom od njihove Barcelone ili Reala. U myClubu sam gubio s trostruko jačom ekipom i to malo prečesto. Igrači sa OPR-om 65 su prolazili kroz moje kao da ih nema (dan prije nego sam obrisao ekipu me spajalo samo s igračima ispod 10 utakmica i izgubio sam bar pola utakmica).

I po treći put pitam sebe i vas - kako je moguće da pobijedim tri utakmice u kupu zaredom BEZ IMALO TRUDA? Odgovor je jasan - jer je unaprijed određeno da ću pobijediti (samo ako sam sposoban dotjerati loptu do gola i puknuti). Bez truda se može pobijediti jedna utakmica protiv nekog tko ne zna što radi, ali tri zaredom ne mogu, pogotovo kad igraš nemotivirano kao što sam ja igrao (već sam razmišljao da obrišem ekipu).

Ne događa mi se više ni ovo što me na kraju i do kraja raspizdilo, a to je da ima utakmica kad igrači ne žele zabiti gol (oni, ne ja). Nemoguće je da 5 puta bez ometanja Bale, Gignac, Hulk, Nasri i ekipa promaše gol slabim R2 udarcem. Nemoguće. Moguće da golman obrani, ali nemoguće da se promaši gol toliko puta. Nema promašaja praznog gola s 5 metara kad pucam s R2 jer R2 tome i služi - slabo, ali precizno. To mi se u myClubu jako često događalo. Krivio sam sebe, ali zašto da krivim sebe kad ovdje to funkcionira, a tamo mi nekad nije.

Da se razumijemo - ja vjerujem da u myclubu visok rejting i visoke divizije igraju najbolji igrači. Ja sam prosječan igrač. Ali ne podnosim da mi se igra petlja u ishod utakmice i prije nego je počela.

Možda mi myClub ne leži jer je izbor formacija i taktika ograničen. Ovjde mi je to puno lakše jer se lakše prilagođavam protivniku. Ne znam. Znam samo da mi nije nimalo žao što sam obrisao ekipu jer inače ne bi počeo s OD.  :vojnik:

« Last Edit: October 24, 2016, 16:54:48 by Rebel »

articoka 11

  • CROPES-ovac od 2006
U my clubu najvise igra TS (kada govorimo o samoj taktici). Tako da i ako naletis na igraca sa superzvijezdama a TS mu je ispod 80 tog ne mozes ne pobijedit. Da igras kriminalno lose, dobit ces. U my clubu su problem laggovi i delay. Opasan problem. I to je ono sto odbija masu ljudi od tog moda. Uz naravno, skriptiranje koje je spomenuo rebel, a koje je vise nego ocito. Desava se vec 2 sezone unatrag.