Author Topic: Internacionalni turnir 11vs11  (Read 1053 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CROzoky 12

  • *
  • CROPES-ovac od 2009
  • Naj PES: 2009
  • PSN ID: crozoky
  • Bolje častan uzmak, nego nečastan poraz!
Internacionalni turnir 11vs11
« on: November 17, 2014, 22:07:41 »
Prošle godine zapocet je projekt od strane Rusa, igranje 11 vs 11 u modu. Naša repka sastavljena od igrača iz Hrvatske  nastupila je na prvom turnira i osvojila 3. mjesto od 6 ekipa, važno je istaknuti da smo do zadnjeg kola bili u igri za titulu prvaka i nadmetali se s najvecim rivalima sa Pessrbia koji su zauzeli drugo mjesto, pobjednik je bila ekipa Ukraine. >Detalji turnira: http://forum.cropes.org/index.php?topic=14026.0 , original stranica toga turnira: http://pesmanager.net/tb/lmo.php?file=Tournament11x11.l98&action=table 
Ove godine Rusi opet organiziraju turnir, kao prošlogodišnji kapetan uzeo sam u ruke opet palicu i želio bi da se opet okupe najbolji hrvatski online igrači i krenu u nadmetanje protiv ostalih igrača iz drugih zemalja. Turnir je težak za organiziranje s toga molim igrače koji su željni igre i nastupa da pripaze na timsku igru, na fer play i kao osnovno na POŠTOVANJE PROTIVNIKA (bilo na nacionalnoj ili vjerskoj ili bilo kakvoj drugoj osnovi; prošle godine se  sa strane Pessrbia našlo nekolicina igrača koji su nas "provocirali", naravno neki naši su uzvratili, ove godine kazne će biti izbacivanje iz svake lige u kojoj igrač nastupa bilo od naše ili njihove strane i sa foruma opčenito). Bit turnira je igra i zabava i ovdje nema mjesta za takvo izražavanje nekulture i privitizma.
Ove godine odlucili smo opet zaigrati i okupiti ekipu, time više što je ove godine mod poboljšan i laga gotovo da nema, vodite i računa da nemate bezvezne pecheve koji ce vam usporavati vezu:
Prošlogodišnji igraci koriste FB stranicu za dogovor oko utakmica tako će biti vjerojatno i ove godine,također se koristio i Team speak za lakšu komunikaciju s toga kod prijave ste dužni navesti sljedeće podatke (naravno možete se prijaviti i ako niste iz hrvatske ali želite zaigrati u našem tim):

1: posjedovanje originalne igra PC verzija
2. nick ovdje na forumu i u igri
3. navedite poziciju na kojoj biste igrali, moze i vise pozicija (vodite racuna o tome da je svaka pozicija podjednako bitna)
4. link svojeg facebook profila (zbog dodavanje u grupu PES 2015 11vs11 u kojem je lakše orgaizirati treninge i sve i zbog toga da ne zatrpamo forum)
5. skyp, email (bilo što ako nemate fb zbog dogovora)
6. instalirani Team Speak ( nije nužno ali lakše cemo se uigrati)
 :cropesmile:
« Last Edit: November 17, 2014, 22:14:06 by CROzoky »