ovo počinje prelaziti u naviku i tome ćemo stati na kraj sada, ovog trena. Ovo je već drugi patch sa naših prostora (prvi je bio BPB) za koji se piše da je sprdancija, pi*drija i slično. Ukoliko neznate normalnu kritiku napisati, radije ništa ne pišite jer će za takvo omalovažavanje ubuduće ići warn, a za ponavljače i tjedan-dva hlađenja.
Izrada patcha nije lagan posao, a s obzirom da je svako računalo i svaki korisnik drukčiji onda je to što nekome od prve ne radi patch teško krivica samih autora tog patcha. Umjesto da normalno napišete greške koje ste možda uočili i koje bi trebalo napisati vi omalovažavate njihov rad. Umjesto da ih potičete i da im pomognete, vi ih pljujete....
@marko45
kako možeš znati da je patch "sprdancija" ako ga nisi ni skinuo ni probao? Sprdancija je zato jer nedaju sami ArenaSport scoreboard?? Smiješno...
a ako ti je baš toliko stalo do samog scoreboarda, pričekaj da se objavi HNL patch jer nakon objave istog gotovo sigurno ćemo i neke njegove djelove objaviti kao zasebne downloade (SB, stadioni i sl.)
@sola
kako misliš da ti patch radi, tj. da se ne ruši ako si ga maknuo iz instalacije PES-a?? Pa on mora koristiti originalne .img datoteke koje se nalaze u img folderu da bi radio...logika nalaže da patch kojim patchiraš neku igru mora biti instaliran unutar istog instalacijskog foldera.
@maxinho
malo sam sredio izgled prvog posta jer su neki kodovi drukčiji kod nas nego oni koje si koristio, a i nemamo spoiler koda, pa da bude urednije. Također, morao sam izbrisati sve slike koje su postavljene na imageshack jer su linkovi bili na edit slika, kao npr. rotacija istih i zbog toga slike nije prikazivalo, a nije mi ih otvaralo ni kad bih link kopirao u url bar u pregledniku i pokušao ih otvoriti. Pa ako ti nije problem, pošalji mi sve slike koje su postavljene na imageshack na pm i onda ću ih ja ubaciti u 1. post