haha.. imam ti ja jedan savjet ako vec slusas forume... htio sam napisat da ideš na bug forum ali vidim da si vec i tam pital... samo pricekaj sta ce ti rec..
a sto se grafe, detalja, itd tice... ja slijedom okolnosti trenutno imam integriranu grafu... i to HD4250 (matična: ASRock 880GMH/USB3, procesor: AMD Athlon II 435 x3 2.9GHZ) i pes2010 igram ne rezoluciji 1024*768 na high detalje... pa sad kolko ti to znači... i kaj je najbolje moja je 512mb integrirana a kolko sam skužil ova na laptopu je 1GB i to neintegrirana
a nije da je pes toliko nezahtjevan jer se i s nekim drugim igrama moja grafa nosi dobro... ovako cod4 mp igram na 800*600 na 100fpsa a moze potegnut i do 150... burnout paradise igram na 1366x768 sve na high bez problema...
istina je da svi jako podcjenjuju integrirane grafe... i to s razlogom... definitvno nisu za igre... ali pes2010 uopće nije zahtjevan pa se može bez problema igrat
znači moj savjet ti je da čitaš po bug forumu i pitaš svakakva pitanja... kaj god te zanima... i s vremenom (dan-dva) buš našel neki best buy prijenosnik