Author Topic: Kristian - The Story so far...  (Read 1563 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dynamyte

• *
  • Offline since 2008
  • Naj Igrač: Simão Pedro Fonseca Sabrosa
  • Naj Klub: FC Barcelona
  • Naj PES: 6
Re: Kristian - The Story so far...
« Reply #15 on: January 27, 2010, 16:25:50 »
da. zalosno je sta sa sprintom mozes proc 60 metara i sa ruba 16-erca samo pljunut sa r2 u gol :/

“An atheist is a guy who watches a  football game and doesn't care who wins” -  Dwight David Eisenhower

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • Goodbye PES
  • Naj Igrač: There is no I in team...
  • Naj Klub: Real Madrid
  • Naj PES: 5
« Reply #16 on: January 27, 2010, 20:00:38 »
zalosno je kad pogledam ovo
FIFA10 - Virtual Pro Compilation (Part2)

i to onda usporedim sa onim sto mi dobijemo :D
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that." - Bill Shankly

mandich

• Offline since 2008
« Reply #17 on: January 27, 2010, 20:37:48 »
jer to na plejci ??? ixboxu?

dynamyte

• *
  • Offline since 2008
  • Naj Igrač: Simão Pedro Fonseca Sabrosa
  • Naj Klub: FC Barcelona
« Reply #18 on: January 27, 2010, 20:56:17 »
ocito je pretesko napravit dobar BaL danas... umjesto da ljepo 2 godine zaredom ostave gameplay i sve na istu shemu, samo meni promjene i updateaju timove, a rade na BaL-u... oni svaku godinu malo po malo. i opet zaseru -.-'

“An atheist is a guy who watches a  football game and doesn't care who wins” -  Dwight David Eisenhower

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • Goodbye PES
« Reply #19 on: January 27, 2010, 22:17:10 »
da to je Fifa 2010 za PS 3 i XboX - jednom rjecju bozanstveno...
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that." - Bill Shankly

fenix

• *
  • Offline since 2007
  • Naj Klub: la vecchia signora
« Reply #20 on: January 28, 2010, 01:07:35 »

slazem se, igram je kod frenda na x360 na plazmi i savrsena je igra, pokreti igrača su tako prirodni a gameplay je nevjerovatan... kakav pes, vise ga ni ne igram....
  J u v e     P e r    S e m p r

admir-22

• Offline since 2010
  • Silence!I kill you!
  • Naj Igrač: 11 ih je na terenu,ne 1
  • Naj Klub: Sloboda Tuzla.Since 1919
« Reply #21 on: January 28, 2010, 01:22:18 »
PES >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> FIFA  na PC
FIFA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>PES na PS i XBox360
Nitko nikad nije dobio sve utakmice. Što prije shvatiš, bit će ti lakše. Plakanje za jednim porazom, ma koliko bio bolan, samo će usporiti karijeru. Ako si čist pred sobom, ako znaš da si sve dao za pobjedu, najbolje je zaboraviti. Zaboraviti odmah.-DP3

N-A-J-V-J-E-R-N-I-J-I

• Offline since 2010
  • SAMO HAJDUK VJEČNO ŽIVI...
  • Naj Igrač: Fernando Torres
  • Naj Klub: HNK Hajduk Split
  • Naj PES: 2010
« Reply #22 on: January 29, 2010, 11:32:36 »
ma dajte, šta ste se u živili u te pi*darije u FIFI  pa dajte te neke driblinge, igrač u stvarnom nogometu napravi jednom godištnje a tu ih moš radit kad ti god padne na pamet i svaki put prođeš igrača... ima driblinga i na PES-u samo što je naravno puno ih teže napravit... nikad FIFA neće bit bolja od PES-a jer npr. imaju 3 tipa šuta i oni se vrtu cilo vrime, 3 različita tipa kako možeš zabit gol i o je sve dok u PES-u možeš kako god oćeš a ne da imaš određene pozicije odakle moš gol dat i ti neki golovi nebi ih isus tako zabija, maa fantazija, arakada teška, riga mi se od te gadne fife, nema to veze s nogometnon al nemojte me krivo svatit, znan da je i PES loš al bolji od ovoga sigurno jer ja treniram nogomet pa znam da je PES puno realniji od FIFE!!!
JOŠ SE SIĆAN ONIH RIČI ŠTO MI UVIK PRIČA ĆAĆA... "SINE MOJ, TI BUDI TORCIDA, BILI SU TI I ĆAĆA I DIDA!"

fenix

• *
  • Offline since 2007
  • Naj Klub: la vecchia signora
« Reply #23 on: January 29, 2010, 13:19:34 »
ma dajte, šta ste se u živili u te pi*darije u FIFI  pa dajte te neke driblinge, igrač u stvarnom nogometu napravi jednom godištnje a tu ih moš radit kad ti god padne na pamet i svaki put prođeš igrača... ima driblinga i na PES-u samo što je naravno puno ih teže napravit... nikad FIFA neće bit bolja od PES-a jer npr. imaju 3 tipa šuta i oni se vrtu cilo vrime, 3 različita tipa kako možeš zabit gol i o je sve dok u PES-u možeš kako god oćeš a ne da imaš određene pozicije odakle moš gol dat i ti neki golovi nebi ih isus tako zabija, maa fantazija, arakada teška, riga mi se od te gadne fife, nema to veze s nogometnon al nemojte me krivo svatit, znan da je i PES loš al bolji od ovoga sigurno jer ja treniram nogomet pa znam da je PES puno realniji od FIFE!!!

koliko ja znam u pesu su dva načina, ili sa r1 pretrci svih, ili deri sa 25 metara, animacija suta je blago rečeno očajna, a kretnje igrača (npr. dok trči) su arkadne... sto se driblinga tiče, ne, ne mozes prelaziti igrača kad se sjetiš, i obrana nije de*ilna kao u pesu gdje te ceka na 16 metara i ostavlja prostor otvoren za sut... u Fifi su pokreti igrača najrealniji dosad koje vidio, i jedina stvar u kojoj Pes šiša Fifu je grafika (pogotovo tekstura terena)...

I ja sam bio veliki fan pesa, ali treba otvoriti oci i biti posten, Fifa je bolja, realnija, zanimljivija. EA Sports su lovili dugo Konamija i sad ne samo da su ga stigli nego su ga i nadvisili. Treba biti realan, i boli me briga jel PES ili Fifa, igram ono što mi je bolje, a to je ove godine Fifa :)
  J u v e     P e r    S e m p r

N-A-J-V-J-E-R-N-I-J-I

• Offline since 2010
« Reply #24 on: January 29, 2010, 20:08:22 »
igram ono što mi je bolje, a to je ove godine Fifa :)

na pc-u???
JOŠ SE SIĆAN ONIH RIČI ŠTO MI UVIK PRIČA ĆAĆA... "SINE MOJ, TI BUDI TORCIDA, BILI SU TI I ĆAĆA I DIDA!"

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • Goodbye PES
« Reply #25 on: January 29, 2010, 20:26:46 »

slazem se, igram je kod frenda na x360 na plazmi i savrsena je igra, pokreti igrača su tako prirodni a gameplay je nevjerovatan... kakav pes, vise ga ni ne igram....

igram ono što mi je bolje, a to je ove godine Fifa :)

na pc-u???

:stupid:  :stupid:  :stupid:  :stupid:  :stupid:
« Last Edit: January 29, 2010, 20:29:14 by kristian826 »

pero

• *
  • Offline since 2006
« Reply #26 on: January 30, 2010, 00:28:55 »
A da niste vi otišli malo daleko od ove teme? ;)

N-A-J-V-J-E-R-N-I-J-I

• Offline since 2010
« Reply #27 on: January 30, 2010, 11:31:49 »
pa nesvaćaš, ja govorin o pc-u, jbga nemaju svi para za PS3 i igricu za PS3 koja koša 700 kn!!!  :stupid: :stupid:

admir-22

• Offline since 2010
  • Silence!I kill you!
  • Naj Igrač: 11 ih je na terenu,ne 1
  • Naj Klub: Sloboda Tuzla.Since 1919
« Reply #28 on: January 30, 2010, 18:58:09 »
de ba FIFA je mozda bolja na XBOX i PS3 al na PC ...................je donja  :down:
Nitko nikad nije dobio sve utakmice. Što prije shvatiš, bit će ti lakše. Plakanje za jednim porazom, ma koliko bio bolan, samo će usporiti karijeru. Ako si čist pred sobom, ako znaš da si sve dao za pobjedu, najbolje je zaboraviti. Zaboraviti odmah.-DP3

IlijaM

• Offline since 2009
  • Naj Igrač: Giggs
  • Naj Klub: Manchester United
  • Naj PES: 2009
« Reply #29 on: May 12, 2010, 19:12:55 »
lol broj 1 nosis .. hahhaha