Evo da otvorim topic o svojoj legendi

Inace poceo sam u Eredivisi kao hot prospect for the future i kao takvog me uzima Roda...Tu sam dobro igrao na treninzima te mi trener daje priliku da se iskazem i ja mu se iskupljujem za ukazano povjerenje te sam odigrao 6 prvenstvenih utakmica u kojima nazalost nisam uspio ni zabit ni asistirat...Tokom zimskog transfer perioda prelazim u Venlo i nije mi se dalo igrat kad sam vidio da je AI retard tako da sam ostatak te i sljedece sezone skipao...
Na kraju sezone sam presao Lens te tamo ostajem cijelu jednu sezonu dok mi na kraju PSG ne nudi ugovor gdje cu provesti jos jednu sezonu koju sam takoder skipao...Nakon toga sam poceo pomalo igrat - presao sam 2012 u Osasunu te sam tamo odigrao 9 prvenstvenih utakmica i zabiljezio 1 gol i 1 asistenciju...Nisam se bas mogao prilagodit na Osasunin stil igre - igrali su nekakvu vrste 4-5-1 formacije...No ipak ostajem jos jednu sezonu u Osasuni te ponovno igram 9 utakmica u kojih sam zabiljezio 2 gola...Tek 3e sezone sam postao pravi standardni prvo timac sa potpunim povjerenjem trenera te sam odigrao 28 utakmica u kojih sam zabiljezio 16 golova i 17 asistencija...
Trud mi se isplatio te me Genoa kupuje i tu dolazim na svoje,oni igraju napadacki dosta - 3-4-3 formacija gdje zasad najcesce igram kao AMF ili SS...
Odmah prvu sezonu sam upao u prvi tim kao 21 godisnjak te sam odigrao 48 utakmica u kojih sam zabio cak 48 puta i 33 puta asistirao...Te iste sezone zavrsavam kao top strijelac lige,kupa te UEFA Europe League...te top asistent lige,kupa i UEFA Europe League...
Nakon toga me zapazaju klubovi diljem Europe te mi velikani tipa Inter i Barcelona (

) nude ugovor no ja ostajem lojalan Genoi...
Sljedece sezone sam odigrao gotovo sve utakmice Genoe - 50 utakmica te sam zabio 32 puta i asistirao 9 puta - razlog smanjenja broja postignutih golova je taj sto sam vecinu vremena igrao kao AMF odakle sam iz daljine zabijao

Sa klubom sam uspio obranit naslov prvaka lige i kupa no u Ligi Prvaka smo dramaticno izgubili od Chelsea na penale nakon sto su Sculli i Palladino uspjeli fulat penale...
Na kraju sezone opet brojni ugovori sa svih strana od kojih nekako najtezi za odbit je bio ugovor Manchester Uniteda...Bilo je veliko premisljanje ici ili ne ici u Premiership sa ManU-om al na kraju odbijam i ostajem jos jednu sezonu u Genoi - to je trenutno ova sad sto igram...
Zasad sam zabio 10 golova i asistirao 1om...Drugi smo u ligi iza Fiorentina koja nam bjezi za 1 bod nakon 11 odigranih utakmica...
U kupu smo u osminama finala izbacili veliki Inter iz Milana nakon sto sam vrlo atraktivno zabio petom kroz noge Juliu Cesaru...
S druge strane u Ligi prvaka ne ide nam bas bajno - nakon 2 odigrane utakmice imamo samo 1 bod.Ostali klubovi koji su u grupi su West Ham,Celtic i Porto...
Na internacionalnom levelu sam poceo igrat u 2013/14 sezoni te sam dosad skupio 21 nastup te 36 golova i 28 asistencija...Najcesce igram jako isturenog AMF-a takorec spicu...
U srcima publike cu uvijek ostati zbog pogotka sa 38 m protiv Engleske na Wembley-u...
Zasad sam zapamcen kao dalekometni stroj za zabijanje te ekstremno dobar pucac slobodnjaka i penala...Prvi gol za nacionalni tim je upravo bio slobodnjak...
Inace evo ovdje mozete vidjeti gol protiv Engleske :
A evo kako mi izgledaju ocjene prema onom hexagonu - slikano u PES 6 jer u PES 2010 nema hexagona...