Author Topic: Kristian - The Story so far...  (Read 1562 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • Goodbye PES
  • Naj Igrač: There is no I in team...
  • Naj Klub: Real Madrid
  • Naj PES: 5
Kristian - The Story so far...
« on: October 31, 2009, 20:53:11 »
Evo da otvorim topic o svojoj legendi :D

Inace poceo sam u Eredivisi kao hot prospect for the future i kao takvog me uzima Roda...Tu sam dobro igrao na treninzima te mi trener daje priliku da se iskazem i ja mu se iskupljujem za ukazano povjerenje te sam odigrao 6 prvenstvenih utakmica u kojima nazalost nisam uspio ni zabit ni asistirat...Tokom zimskog transfer perioda prelazim u Venlo i nije mi se dalo igrat kad sam vidio da je AI retard tako da sam ostatak te i sljedece sezone skipao...
Na kraju sezone sam presao Lens te tamo ostajem cijelu jednu sezonu dok mi na kraju PSG ne nudi ugovor gdje cu provesti jos jednu sezonu koju sam takoder skipao...Nakon toga sam poceo pomalo igrat - presao sam 2012 u Osasunu te sam tamo odigrao 9 prvenstvenih utakmica i zabiljezio 1 gol i 1 asistenciju...Nisam se bas mogao prilagodit na Osasunin stil igre - igrali su nekakvu vrste 4-5-1 formacije...No ipak ostajem jos jednu sezonu u Osasuni te ponovno igram 9 utakmica u kojih sam zabiljezio 2 gola...Tek 3e sezone sam postao pravi standardni prvo timac sa potpunim povjerenjem trenera te sam odigrao 28 utakmica u kojih sam zabiljezio 16 golova i 17 asistencija...
Trud mi se isplatio te me Genoa kupuje i tu dolazim na svoje,oni igraju napadacki dosta - 3-4-3 formacija gdje zasad najcesce igram kao AMF ili SS...
Odmah prvu sezonu sam upao u prvi tim kao 21 godisnjak te sam odigrao 48 utakmica u kojih sam zabio cak 48 puta i 33 puta asistirao...Te iste sezone zavrsavam kao top strijelac lige,kupa te UEFA Europe League...te top asistent lige,kupa i UEFA Europe League...
Nakon toga me zapazaju klubovi diljem Europe te mi velikani tipa Inter i Barcelona (:D :prcko:) nude ugovor no ja ostajem lojalan Genoi...
Sljedece sezone sam odigrao gotovo sve utakmice Genoe - 50 utakmica te sam zabio 32 puta i asistirao 9 puta - razlog smanjenja broja postignutih golova je taj sto sam vecinu vremena igrao kao AMF odakle sam iz daljine zabijao :D
Sa klubom sam uspio obranit naslov prvaka lige i kupa no u Ligi Prvaka smo dramaticno izgubili od Chelsea na penale nakon sto su Sculli i Palladino uspjeli fulat penale...
Na kraju sezone opet brojni ugovori sa svih strana od kojih nekako najtezi za odbit je bio ugovor Manchester Uniteda...Bilo je veliko premisljanje ici ili ne ici u Premiership sa ManU-om al na kraju odbijam i ostajem jos jednu sezonu u Genoi - to je trenutno ova sad sto igram...
Zasad sam zabio 10 golova i asistirao 1om...Drugi smo u ligi iza Fiorentina koja nam bjezi za 1 bod nakon 11 odigranih utakmica...
U kupu smo u osminama finala izbacili veliki Inter iz Milana nakon sto sam vrlo atraktivno zabio petom kroz noge Juliu Cesaru...
S druge strane u Ligi prvaka ne ide nam bas bajno - nakon 2 odigrane utakmice imamo samo 1 bod.Ostali klubovi koji su u grupi su West Ham,Celtic i Porto...

Na internacionalnom levelu sam poceo igrat u 2013/14 sezoni te sam dosad skupio 21 nastup te 36 golova i 28 asistencija...Najcesce igram jako isturenog AMF-a takorec spicu...
U srcima publike cu uvijek ostati zbog pogotka sa 38 m protiv Engleske na Wembley-u...
Zasad sam zapamcen kao dalekometni stroj za zabijanje te ekstremno dobar pucac slobodnjaka i penala...Prvi gol za nacionalni tim je upravo bio slobodnjak...

Inace evo ovdje mozete vidjeti gol protiv Engleske :
Kristian long range goal vs England

A evo kako mi izgledaju ocjene prema onom hexagonu - slikano u PES 6 jer u PES 2010 nema hexagona...

« Last Edit: October 31, 2009, 20:55:09 by kristian826 »
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that." - Bill Shankly

plavi08

• Offline since 2008
  • Naj Igrač: Eduardo,Modrić,Čorluka
  • Naj Klub: Dinamo,Arsenal
  • Naj PES: 6
Re: Kristian - The Story so far...
« Reply #1 on: October 31, 2009, 20:59:39 »
Strašno  :srednji: 8)

r2csx

• *
  • Offline since 2005
  • Technical support
  • Naj PES: 6
« Reply #2 on: October 31, 2009, 21:14:03 »
nemoj me zezat da ima likova koji su voljni sve ovo procitati? :D:D

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • Goodbye PES
« Reply #3 on: October 31, 2009, 21:15:31 »
ja kazem j.ebes budale :D
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that." - Bill Shankly

LeskiRM

• Offline since 2009
  • тнε εαятн wiʟʟ sнαkε, тнε woяʟd wiʟʟ sнivεя
  • Naj Igrač: Eden Hazard
  • Naj PES: 2012
  • PSN ID: NeXes_hr
« Reply #4 on: November 01, 2009, 12:41:18 »
zanimljivo :) ja sam tek na drugoj sezoni. Igram u deportivu iz la corune i planiram ostati tamo skroz dok ne dode ponuda reala :)

Quad

• Offline since 2009
  • Naj Igrač: Davids
  • Naj Klub: Juventus
  • Naj PES: 2010
« Reply #5 on: November 01, 2009, 21:44:48 »
s kojim programom si snimio gol?

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • Goodbye PES
« Reply #6 on: November 01, 2009, 21:59:30 »

Quad

• Offline since 2009
  • Naj Igrač: Davids
  • Naj Klub: Juventus
  • Naj PES: 2010
« Reply #7 on: November 01, 2009, 22:24:10 »
thx

Cyber°°

• Offline since 2009
  • Watagatapitusberry
  • Naj Klub: F.C United of Manchester
  • Naj PES: Ne igram ga
« Reply #8 on: November 02, 2009, 00:56:50 »
Svidja mi se priča, a gol je fenomenalan..
ja sam tek sada u drugoj sezoni sa Aston Villom, prvo sam igrao na regularu, al mi je bilo pre lako pa sam sada ukljucio na Top Player.
Aston Villa dovela Becksa, Robbena i Demichelisa, a propao im bio dogovor sa Švajnštajgerom.. :D

ronaldinho

• Offline since 2009
  • I love´football
  • Naj Igrač: ronaldinho,xavi,messi
  • Naj Klub: hajduk,barca
  • Naj PES: 3
« Reply #9 on: December 06, 2009, 13:10:41 »
Evo da otvorim topic o svojoj legendi :D

Inace poceo sam u Eredivisi kao hot prospect for the future i kao takvog me uzima Roda...Tu sam dobro igrao na treninzima te mi trener daje priliku da se iskazem i ja mu se iskupljujem za ukazano povjerenje te sam odigrao 6 prvenstvenih utakmica u kojima nazalost nisam uspio ni zabit ni asistirat...Tokom zimskog transfer perioda prelazim u Venlo i nije mi se dalo igrat kad sam vidio da je AI retard tako da sam ostatak te i sljedece sezone skipao...
Na kraju sezone sam presao Lens te tamo ostajem cijelu jednu sezonu dok mi na kraju PSG ne nudi ugovor gdje cu provesti jos jednu sezonu koju sam takoder skipao...Nakon toga sam poceo pomalo igrat - presao sam 2012 u Osasunu te sam tamo odigrao 9 prvenstvenih utakmica i zabiljezio 1 gol i 1 asistenciju...Nisam se bas mogao prilagodit na Osasunin stil igre - igrali su nekakvu vrste 4-5-1 formacije...No ipak ostajem jos jednu sezonu u Osasuni te ponovno igram 9 utakmica u kojih sam zabiljezio 2 gola...Tek 3e sezone sam postao pravi standardni prvo timac sa potpunim povjerenjem trenera te sam odigrao 28 utakmica u kojih sam zabiljezio 16 golova i 17 asistencija...
Trud mi se isplatio te me Genoa kupuje i tu dolazim na svoje,oni igraju napadacki dosta - 3-4-3 formacija gdje zasad najcesce igram kao AMF ili SS...
Odmah prvu sezonu sam upao u prvi tim kao 21 godisnjak te sam odigrao 48 utakmica u kojih sam zabio cak 48 puta i 33 puta asistirao...Te iste sezone zavrsavam kao top strijelac lige,kupa te UEFA Europe League...te top asistent lige,kupa i UEFA Europe League...
Nakon toga me zapazaju klubovi diljem Europe te mi velikani tipa Inter i Barcelona (:D :prcko:) nude ugovor no ja ostajem lojalan Genoi...
Sljedece sezone sam odigrao gotovo sve utakmice Genoe - 50 utakmica te sam zabio 32 puta i asistirao 9 puta - razlog smanjenja broja postignutih golova je taj sto sam vecinu vremena igrao kao AMF odakle sam iz daljine zabijao :D
Sa klubom sam uspio obranit naslov prvaka lige i kupa no u Ligi Prvaka smo dramaticno izgubili od Chelsea na penale nakon sto su Sculli i Palladino uspjeli fulat penale...
Na kraju sezone opet brojni ugovori sa svih strana od kojih nekako najtezi za odbit je bio ugovor Manchester Uniteda...Bilo je veliko premisljanje ici ili ne ici u Premiership sa ManU-om al na kraju odbijam i ostajem jos jednu sezonu u Genoi - to je trenutno ova sad sto igram...
Zasad sam zabio 10 golova i asistirao 1om...Drugi smo u ligi iza Fiorentina koja nam bjezi za 1 bod nakon 11 odigranih utakmica...
U kupu smo u osminama finala izbacili veliki Inter iz Milana nakon sto sam vrlo atraktivno zabio petom kroz noge Juliu Cesaru...
S druge strane u Ligi prvaka ne ide nam bas bajno - nakon 2 odigrane utakmice imamo samo 1 bod.Ostali klubovi koji su u grupi su West Ham,Celtic i Porto...

Na internacionalnom levelu sam poceo igrat u 2013/14 sezoni te sam dosad skupio 21 nastup te 36 golova i 28 asistencija...Najcesce igram jako isturenog AMF-a takorec spicu...
U srcima publike cu uvijek ostati zbog pogotka sa 38 m protiv Engleske na Wembley-u...
Zasad sam zapamcen kao dalekometni stroj za zabijanje te ekstremno dobar pucac slobodnjaka i penala...Prvi gol za nacionalni tim je upravo bio slobodnjak...

Inace evo ovdje mozete vidjeti gol protiv Engleske : Kristian long range goal vs England

A evo kako mi izgledaju ocjene prema onom hexagonu - slikano u PES 6 jer u PES 2010 nema hexagona...

ako nije problem mosez li stavit svoj bl save foile da ga ja skinen?
.........................Hajduk lalalalalalalalalalala Hajduk...................................

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • Goodbye PES
« Reply #10 on: December 06, 2009, 13:13:24 »
de ne qoutaj tolki post bezveze kad pitas nesta sasvim deseto...i ne ne dajem nikome svoje save fileove od BaL-a...

admir-22

• Offline since 2010
  • Silence!I kill you!
  • Naj Igrač: 11 ih je na terenu,ne 1
  • Naj Klub: Sloboda Tuzla.Since 1919
« Reply #11 on: January 26, 2010, 22:51:27 »
kolko ti rece da si dao 290 golova i 90 asistencija?
i na kolko igras min bgt?
Nitko nikad nije dobio sve utakmice. Što prije shvatiš, bit će ti lakše. Plakanje za jednim porazom, ma koliko bio bolan, samo će usporiti karijeru. Ako si čist pred sobom, ako znaš da si sve dao za pobjedu, najbolje je zaboraviti. Zaboraviti odmah.-DP3

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • Goodbye PES
« Reply #12 on: January 26, 2010, 23:20:27 »
igro sam u pocetku na 5 min dok mi zlac ak se ne varam nije reko da AI onda jos vise vara pa sam stavio na 10 min onda...al nisam bas primjetio neku razliku :D
za golove i asistencije nisam 100% siguran,ne da mi se palit PES sad...pogledat cu pa cu stavit ovdje...

admir-22

• Offline since 2010
  • Silence!I kill you!
  • Naj Igrač: 11 ih je na terenu,ne 1
  • Naj Klub: Sloboda Tuzla.Since 1919
« Reply #13 on: January 27, 2010, 00:17:41 »
da ja igram na 10 min.....au pa prestigo bi te u golovima makar ;)
Nitko nikad nije dobio sve utakmice. Što prije shvatiš, bit će ti lakše. Plakanje za jednim porazom, ma koliko bio bolan, samo će usporiti karijeru. Ako si čist pred sobom, ako znaš da si sve dao za pobjedu, najbolje je zaboraviti. Zaboraviti odmah.-DP3

zlac

• *
  • Offline since 2008
  • Mad scientist
  • Naj PES: 2012
« Reply #14 on: January 27, 2010, 12:01:37 »
Ma zlac je rekao da je na 5 minuta prebrz tempo čitave igre, pa da je zato kompletni osjećaj bljak-arkadni i poguban za živce. :D Na 10 minuta se osjeti malo sporiji tempo, a prave blagodati bi se trebale osjetiti tek na 15-min partijama. I uz još malo usporavanje sa speederom u kitserveru, trebalo bi postati sasvim podnošljivo.

A CPU varanje je ionako neizbježno, to bar znamo. Ovako s malo usporenijim ritmom bar imaš malo humanije uvjete za svog žgolju. Naravno, dok ga ne razviješ do te mjere da ionako sve možeš sam napraviti. Onda je sve sasvim svejedno :)
« Last Edit: January 27, 2010, 12:04:17 by zlac »