Počela je nova sezona, igraj i ti CROPES Kladionicu!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
meni stalno izbaciva kad igran neki govre da triba ono eu(d1) tako nesto!! di cu to namistiti????
Quote from: ronaldinho on November 07, 2009, 12:58:50meni stalno izbaciva kad igran neki govre da triba ono eu(d1) tako nesto!! di cu to namistiti????opet mi je problem sa portovin ! bilo mi je valjalo sad opet nevaljaa nece mi kad namistan na speed tocuh na onoj stranici 192.168.1.1 na kraju kad sve napravin stisne desnim klikom na ono sto san napravio i propetise i pise unevible
Quote from: ronaldinho on November 07, 2009, 15:08:35Quote from: ronaldinho on November 07, 2009, 12:58:50meni stalno izbaciva kad igran neki govre da triba ono eu(d1) tako nesto!! di cu to namistiti????opet mi je problem sa portovin ! bilo mi je valjalo sad opet nevaljaa nece mi kad namistan na speed tocuh na onoj stranici 192.168.1.1 na kraju kad sve napravin stisne desnim klikom na ono sto san napravio i propetise i pise unevibleProbaj taj SpeedTouch resetirat sa čačkalicom iza i otvorit će ti se ponovo portovi, ne treba ništa namještavat, i onda tako opet kad ti se zatvore za nekih tjedan dana ili nakon nestanka struje. To je ako ti uopće neće uć (ona greška sa UDP portom).A ovo što ti kažeš možda je zbog različitih procesora između tebe i protivnika.
http://img24.imageshack.us/img24/6952/pes2010problem.jpgevo sta mi javi i nakon instaliranja tog patcha
jbg ak si dobro instalirao i dalje ne radi ne znam probaj reinstalirati igru pa staviti patch