Author Topic: Online problem  (Read 4400 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

plavi08

• Offline since 2008
  • Naj Igrač: Eduardo,Modrić,Čorluka
  • Naj Klub: Dinamo,Arsenal
  • Naj PES: 6
Re: Online problem
« Reply #15 on: November 03, 2009, 19:48:15 »
1. u adress bar upiši 192.168.100.1 tražit će tr password i username to nađi u knjižici od rutera (Administrator to je po default ( user,oooo)

2. odi na Game & Application Sharing i odaberi "Create a new game or Application"

3. upišeš ime programa, odabereš "manual entry of ports maps" pa next

4. u kućice upišeš portove koje trebaš odabereš vrstu (klikneš na ikonu trokuta ili kruga što već imaš) i klikneš na Add

5. pa dole na "Assign a game or application to a local network device" i udrediš svoj ruter i Assing te Apply

i to je to. :party2:

c_ronaldo_16

• *
  • Offline since 2009
  • │█│║▌║││█║▌║▌║║▌ My game is fair play
  • Naj Igrač: ·٠•Xavier Hernández●٠·
  • Naj Klub: ★ Más que un club ★
« Reply #16 on: November 03, 2009, 20:10:14 »
mozes li mi reci tocno koji broj porta (port range __?  ,  __?  ,,,, translate to __?,,,, trigger port __? )moram unjeti i da li TCP ili UDP

plavi08

• Offline since 2008
  • Naj Igrač: Eduardo,Modrić,Čorluka
  • Naj Klub: Dinamo,Arsenal
« Reply #17 on: November 03, 2009, 20:15:37 »
UDP.....  (PORT RANGE) 5739-5739.........    TRIGGER 5739 .. :wink:

c_ronaldo_16

• *
  • Offline since 2009
« Reply #18 on: November 03, 2009, 20:19:32 »
da na ove opcije stavim kvačicu ili ne?
Use UPnP:
Use Extended Security:
Log:

c_ronaldo_16

• *
  • Offline since 2009
« Reply #19 on: November 04, 2009, 06:39:32 »
Napravio sam sve kako si rekao,ali jos uvijek nista........   :help:

ronaldinho

• Offline since 2009
  • I love´football
  • Naj Igrač: ronaldinho,xavi,messi
  • Naj Klub: hajduk,barca
  • Naj PES: 3
« Reply #20 on: November 04, 2009, 13:32:51 »
Napravio sam sve kako si rekao,ali jos uvijek nista........   :help:
<a href="http://www.imagesforme.com/show.php/770135_pes20102009110413300054.bmp" "
ovo mi pise kad uđen u igricu i stisne online iskljucio sam oni upnp ali opet nece? pomozite
« Last Edit: November 04, 2009, 13:35:06 by ronaldinho »
.........................Hajduk lalalalalalalalalalala Hajduk...................................

crny88

• *
  • Offline since 2007
  • if you're gonna be dumb, you gotta be tough
  • Naj Igrač: zidane
  • Naj PES: Ne igram ga
« Reply #21 on: November 04, 2009, 13:38:01 »
tut za otvaranje portova

zeromajstor

• Offline since 2009
  • Naj Igrač: cr
  • Naj Klub: man
  • Naj PES: 2009
« Reply #22 on: November 04, 2009, 14:15:45 »
ugasi sve firewallove i antiviruse, i ugasi firewall na routeru, te upgradaj firemwire za router.

c_ronaldo_16

• *
  • Offline since 2009
« Reply #23 on: November 04, 2009, 14:32:26 »
ugasio sam antiviruse, firewall,a kako da upgradam firemwire

ronaldinho

• Offline since 2009
  • I love´football
« Reply #24 on: November 04, 2009, 14:44:18 »
tut za otvaranje portova

http://www.youtube.com/watch?v=3vPzhsqhlmw
ovo mi je prvi put da idem igrar igricu preko interneta igrao sam samo call of duty 2 preko xfirea i ja ovo ne kuzim nista ove portove idem stavit tamo pratio sam tut i sve i na kraju stisne propitese i nevalja molim da mi neko pomogne  :cropesmile: STA PRVO TREBAN INSTALIRA OSAM ORIGINAL PES 2010  REGISTRIRAT KONAMI ID ??? JA JOS NISTA NISAM NAPRAVIO PROVAO SAM PORTOVE I NIJE USPJELO ??????

oce mi neko pomoc molim vaaaaaaasssssss
« Last Edit: November 04, 2009, 16:40:55 by ronaldinho »
.........................Hajduk lalalalalalalalalalala Hajduk...................................

crny88

• *
  • Offline since 2007
  • if you're gonna be dumb, you gotta be tough
  • Naj Igrač: zidane
  • Naj PES: Ne igram ga
« Reply #25 on: November 04, 2009, 17:06:48 »
kao prvo, probaj mao razumljivije pisat. čovjek uopće ne kuži šta oćeš reć. lijepo sam ti objasnio da otvoriš portove. imaš i video tutorial. svoj ip možeš nać na ovom linku dolje. kopiraš te brojkice u browser(ili pretraživač na hrvatskom. mozilla, internet explorer ...) i stisneš tipku enter (ona tipka skroz desno dolje na tipkovnici). onda upišeš svoj username (korisničko ime) i password (lozinka) od routera. najvjerojatnije ti je i username i password Administrator. nakon toga samo prati video koji sam stavio par postova iznad.

http://www.whatismyip.com/

zeromajstor

• Offline since 2009
  • Naj Igrač: cr
  • Naj Klub: man
  • Naj PES: 2009
« Reply #26 on: November 04, 2009, 19:13:17 »
ma taj ip ti nema veze, treba ti ip od lan kartice, a ne od interneta , to možeš vidit tako da odes na ikonu kraj sata dolje u desnom kutu (ikona dva kompa) ,dva puta kliknete, kad vam otvori prozor , imate gore support , i pise vam ip address: meni ide ovako 192.168.1.30
dalje, sve ovisi koji router imate, recimo na zxyelu se ulogirate na 192.168.1.1 password je 0000, bar meni, nađite NAT među opcijama i druga postavka edit, tamo upišete port od pesa 5793 ,i upišete onaj ip (meni je 192.168.1.30) , ugasite također firewall na routeru , isto pronađite među opcijama, i maknite kvačicu sa enable firewall i pronađite upnp opciju i tamo na sve tri opcije stavite kvačice i stisnite apply

,a ako imate router speedtouch(thompson) Game & Application Sharing i odaberi "Create a new game or Application",upišeš ime programa, odabereš "manual entry of ports maps" pa next,u kućice upišeš portove koje trebaš odabereš vrstu (klikneš na ikonu trokuta ili kruga što već imaš) i klikneš na Add,pa dole na "Assign a game or application to a local network device" i udrediš svoj ruter i Assing te Apply. Nakon što ste to napravili ugasite router pa ga upalite ( nisam napiso restart da ne bi neki biser išao s olovkom stiskat reset button) , možete na windows firewallu ubacit udp port tako da ga automatski pušta,da nemorate svaki put isključivat, a ako imate nod32 samo isključite firewall prije ulaska u igru. Evo pisano je za retardirane ako sad ne skužite  :lol:P.S. ovaj dio za thomspon modem sam kopiro od  čovjeka koji je par postova prije napisao,sry.

ronaldinho

• Offline since 2009
  • I love´football
« Reply #27 on: November 06, 2009, 14:54:31 »
ma taj ip ti nema veze, treba ti ip od lan kartice, a ne od interneta , to možeš vidit tako da odes na ikonu kraj sata dolje u desnom kutu (ikona dva kompa) ,dva puta kliknete, kad vam otvori prozor , imate gore support , i pise vam ip address: meni ide ovako 192.168.1.30
dalje, sve ovisi koji router imate, recimo na zxyelu se ulogirate na 192.168.1.1 password je 0000, bar meni, nađite NAT među opcijama i druga postavka edit, tamo upišete port od pesa 5793 ,i upišete onaj ip (meni je 192.168.1.30) , ugasite također firewall na routeru , isto pronađite među opcijama, i maknite kvačicu sa enable firewall i pronađite upnp opciju i tamo na sve tri opcije stavite kvačice i stisnite apply

,a ako imate router speedtouch(thompson) Game & Application Sharing i odaberi "Create a new game or Application",upišeš ime programa, odabereš "manual entry of ports maps" pa next,u kućice upišeš portove koje trebaš odabereš vrstu (klikneš na ikonu trokuta ili kruga što već imaš) i klikneš na Add,pa dole na "Assign a game or application to a local network device" i udrediš svoj ruter i Assing te Apply. Nakon što ste to napravili ugasite router pa ga upalite ( nisam napiso restart da ne bi neki biser išao s olovkom stiskat reset button) , možete na windows firewallu ubacit udp port tako da ga automatski pušta,da nemorate svaki put isključivat, a ako imate nod32 samo isključite firewall prije ulaska u igru. Evo pisano je za retardirane ako sad ne skužite  :lol:P.S. ovaj dio za thomspon modem sam kopiro od  čovjeka koji je par postova prije napisao,sry.
evo jedan drugi nacin kome nece da otvori portove stisnete start na radnoj povrsinirun(na hrvatski pokreni)kad se otvori za pisat upisete cmd i uredu  i kad vam se otvori prozor smo stiskate enter i kad zavrsi izgasite i nece te ,morat minjat port meni je uspjelo  :lege: :party2: :cropesmile:

Mandžo

• Offline since 2009
  • Naj Igrač: Marijo Mandžukić
  • Naj Klub: Nk Dinamo Zagreb
  • Naj PES: 2010
« Reply #28 on: November 06, 2009, 14:59:10 »
kad se otvori za pisat?? di ti to po startu pišeš? nisi ti baš pismen a?

Igrači odlaze, uprave prolaze, u dobru i u zlu Sjever je uvijek tu!!!

ronaldinho

• Offline since 2009
  • I love´football
« Reply #29 on: November 06, 2009, 16:01:25 »
kad se otvori za pisat?? di ti to po startu pišeš? nisi ti baš pismen a?
uđeš u start pa run (na hrvatskom pokreni)i otvorit se prozor za piat tu upise cmd  i udredu....