Author Topic: 2 razloga zašto sam prestao igrat BaL....  (Read 1997 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Quad

• Offline since 2009
  • Naj Igrač: Davids
  • Naj Klub: Juventus
  • Naj PES: 2010
2 razloga zašto sam prestao igrat BaL....
« on: October 30, 2009, 01:07:03 »
....i to već nakon prve sezone!

1.razlog

Lancashire je jebeni Wigan -.-' došao je taman kad sam ja otišao iz kluba.
Ima još glupih transfera, npr. Modrić u PSV.. ma užas, isti vrag ko i u BaL-u 2009.

2.razlog
Igram poziciju CF u Wiganu, top player. Skoro cijelu sezonu trener forsa 4-4-2 i 4-5-1, niti jedan gol u toj formaciji nisam zabio, moji suigrači su jednostavno pretupavi da smisle neku kombinaciju, btw ja se stalno nudim, otvaram, igram na rubu zaleđa itd.. al ništa. Ili izgube loptu, ili krivo dodaju prizemno ili prejako nabiju loptu ako dodaju zrakom dugu pa ona završi golmanu u rukama ili u gol autu.
I sad zanimljiva stvar! Pred kraj sezone mačak odjednom prebaci na 4-3-2-1 s tim da su ova 2 LWF i RWF. Čim je on to prebacio odmah sam zabio 2 komada i asistenciju u pobjedi 3-0 s tim da su ova 2 krila imali svaki po 1 asistenciju a jedan je i zabio. To je bio trening match. Sljedeću tekmu sam ušao s klupe i zabio također 2 komada u istoj toj formaciji s tim da mi je LWF asistirao za oba. ALI naravno igrica mora bit "pametna" pa je trener nakon te tekme zaključio da se vraćamo na stare 2 formacije i naravno do kraja sezone opet nisam zabio ništa a klub je završio na predzadnjem mjestu. Ko je tu lud !?

I za kraj mogao bih navest još jednu glupost, nakon te moje prve sezone u Wiganu, gdje sam zabio u 20ak službenih tekmi 2 gola i 0 asistencija meni dođu ponude od 2 loša kluba te Fulhama i West Hama!?? Pa ja igraču s takvim ocjenama i takvom statistikom ne bi dao da igra u 3.hrvatskoj ligi a kud u ova 2 kluba..

A niš.. idem probat Master ligu, tamo bar kontroliram sve igrače i taktiku  :hm:

josipgotovina

• Offline since 2009
  • Sretan Božić i sve najbolje !!
  • Naj Igrač: Zinedine Zidane
  • Naj Klub: Real Madrid
  • Naj PES: 2012
Re: 2 razloga zašto sam prestao igrat BaL....
« Reply #1 on: October 30, 2009, 01:15:35 »
omfg lol pa ti koda nikad nisi igro ovo :P

pa to je tako i u stvarnosti niko ne pita igraca kak ce se igrat i di ce igrat to odredjuje trener i nema ti tu sta bit glupo
to je tako
a ovo sto je modric osa u psv ili raul i wigan kake to veze ima trebo si stavit da nema transfera (tj da ih ima manje ak ti je tak bolje )

Zabio si gol kakav se ne viđa često? Prijavi se za najgol natjecanje !!

Za više informacija klikni na sliku !!

Quad

• Offline since 2009
« Reply #2 on: October 30, 2009, 12:24:58 »
Sorry al ti nisi shvatio poantu ni prve ni druge tocke

zlac

• *
  • Offline since 2008
  • Mad scientist
  • Naj PES: 2012
« Reply #3 on: October 30, 2009, 13:59:43 »
Tako je kako je, u BAL-u nemaš kontrolu ni nad čime u svom timu. Sve je u nadležnosti "trenera".

A nerealni transferi na kraju prve sezone se mogu izbjeći ako se odmah na početku postavi Transfer Frequency na Low - CPU ekipe će vrlo malo trgovati i zvijezde će uglavnom ostajati u svojim klubovima. Ali s druge strane, klubovi će se teško rješavati i svojih "penzionera".

Quad

• Offline since 2009
« Reply #4 on: October 30, 2009, 17:30:11 »
Ma ne bunim se ja što nemam kontrolu nad taktikom, odabirom igrača itd. nego što ima gluposti na bacanje, naveo sam neke a ima ih još hrpa nažalost..
A što se transfera tiče, Frequency opcija je za učestalost transfera a ne za njihovu realnost. Kako god Raul ne bi smio preć u truli Wigan, pa to nema nigdje -.-

d3migod

• Offline since 2009
  • Naj Igrač: Pavel Nedved
  • Naj Klub: Dinamo ZG
  • Naj PES: 6
« Reply #5 on: October 30, 2009, 18:15:43 »
Ma taj BaL je meni totalno bzvz

fenix

• *
  • Offline since 2007
  • Naj Klub: la vecchia signora
« Reply #6 on: October 30, 2009, 18:29:57 »
Ma taj BaL je meni totalno bzvz

^^

a sto se tice prvog razloga, jbga... tako si mogao i prosle godine (pes 2009) staviti ss kako su ti kaka i ronaldo na kraju sezone presli u Real i govoriti o nerealnim transferima :)
  J u v e     P e r    S e m p r

Quad

• Offline since 2009
« Reply #7 on: October 30, 2009, 18:33:33 »
ta 2 transfera koja si naveo uopće nisu nerealna.. al brate mili Raul u WIGAN  :dump:

roflmaoxd

• *
  • Offline since 2009
  • Més que un club
  • Naj Igrač: Messi
  • Naj Klub: Barcelona
  • Naj PES: 4
« Reply #8 on: October 30, 2009, 21:03:04 »
Pa kakve to veze ima...Ak klub ponudi igraču dobre novce normalno je da će možda on to i prihvatit.....Isto kako je kaka reko da neće napustit milan ni za kakve novce pa na kraju je...
"govoris takve gluposti i bljezgotine da mene uhvati strava kad vidim da ima na forumu novi post a da si ti autor..." by kristian826

Quad

• Offline since 2009
« Reply #9 on: October 31, 2009, 04:23:03 »
ok ako baš želiš gledat realno onda gledajmo:
1) raul ima prevelik rejting da bi završavao karijeru u trulom wiganu
2) raul ima previše para tako da mogu mu ovi nudit milione al opet ne bi otišao u wigan
3) wigan nema milione

zaključak je da je transfer veoma nerealan.. ma joj da mi se da sad igrat još koja sezona bilo bi toga još, kao i prošle godine -.-'

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • Goodbye PES
  • Naj Igrač: There is no I in team...
  • Naj PES: 5
« Reply #10 on: October 31, 2009, 09:41:47 »
pa ako se ko sjeca napiso sam prosle godine u BaL-u na PES 2009 - Athletic Bilbao je bio najjaci klub igrice - imali su sve one generic ML youth igrace - Kaiser,Bos,Schwarz,Orellano itd te regenerirane igrace tipa Scholes,Van der Sar...

Onaj koji imalo zna o nogometu zna zasto je to uber nerealno za Bilbao...
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that." - Bill Shankly

roflmaoxd

• *
  • Offline since 2009
  • Més que un club
  • Naj Igrač: Messi
  • Naj Klub: Barcelona
  • Naj PES: 4
« Reply #11 on: October 31, 2009, 11:33:13 »
ok ako baš želiš gledat realno onda gledajmo:
1) raul ima prevelik rejting da bi završavao karijeru u trulom wiganu
2) raul ima previše para tako da mogu mu ovi nudit milione al opet ne bi otišao u wigan
3) wigan nema milione

zaključak je da je transfer veoma nerealan.. ma joj da mi se da sad igrat još koja sezona bilo bi toga još, kao i prošle godine -.-'

jbt to je j*bena igrica
"govoris takve gluposti i bljezgotine da mene uhvati strava kad vidim da ima na forumu novi post a da si ti autor..." by kristian826

fenix

• *
  • Offline since 2007
  • Naj Klub: la vecchia signora
« Reply #12 on: October 31, 2009, 13:05:00 »
pa ako se ko sjeca napiso sam prosle godine u BaL-u na PES 2009 - Athletic Bilbao je bio najjaci klub igrice - imali su sve one generic ML youth igrace - Kaiser,Bos,Schwarz,Orellano itd te regenerirane igrace tipa Scholes,Van der Sar...

Onaj koji imalo zna o nogometu zna zasto je to uber nerealno za Bilbao...

ja ne mogu vjerovat kakve ste vi cjepidlake...  :stupid: :stupid:
  J u v e     P e r    S e m p r

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • Goodbye PES
  • Naj Igrač: There is no I in team...
  • Naj PES: 5
« Reply #13 on: October 31, 2009, 14:22:25 »
nisam cjepidlaka nego govorim svoj primjer tima koji je posto predobar...
i kako da ne primjetim takve stvari kad ih igra tolko naglasava ?
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that." - Bill Shankly

senna

• *
  • Offline since 2007
  • Naj Igrač: Ricardo Kaka
  • Naj Klub: AC Milan
« Reply #14 on: October 31, 2009, 14:28:23 »
Pa kakve to veze ima...Ak klub ponudi igraču dobre novce normalno je da će možda on to i prihvatit.....Isto kako je kaka reko da neće napustit milan ni za kakve novce pa na kraju je...
:lol:

to nije normalno... nije normalno da jedan raul završi u wigana, da jedan maldini ode recimo o fulham :D u fm-u postoji lojalnost igrača klubu, ali teško je sad to primijeniti u pes-u...
jer recimo krećete igrati ML sa Dinamom, bilo bi nemoguće i nerealno dovesti neke zvijezde iz lige 5 :)

a što se tiče kakinog transfera, nije sve tako crno-bijelo kao što se čini ;)
kaka je prodan, on nije tija napustit milan ;)