Počela je nova sezona, igraj i ti CROPES Kladionicu!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ma baci taj original u smeće..nije to za tebe..
Quote from: maremas on November 03, 2009, 18:21:03Sve ti pise u knjizici koju si dobio uz igru.pise da se triban registirat ali ne pise di?
Sve ti pise u knjizici koju si dobio uz igru.
Quote from: mariuchi on November 03, 2009, 20:32:44Ma baci taj original u smeće..nije to za tebe..iman problema sa onim portovin sta triban upisat
Quote from: ronaldinho on November 03, 2009, 20:33:58Quote from: mariuchi on November 03, 2009, 20:32:44Ma baci taj original u smeće..nije to za tebe..iman problema sa onim portovin sta triban upisatotvori udp port 5739 na routeru
hvala...oće li možda izać kakav patch da to sredi?
samo neka ga naprave sto prije.....ja ludim nemogu nijednu utakmicu zavrsitbtw ako me hocete dodati moj user name je: musapa
Quote from: Toncy on November 06, 2009, 02:07:44samo neka ga naprave sto prije.....ja ludim nemogu nijednu utakmicu zavrsitbtw ako me hocete dodati moj user name je: musapapa odi na servere gdje su intel ili amd ovisi šta imaš. Ovako ti izgleda Eu-01 ( I ) ili Eu-04 (A)I-intel , A-amd
Quote from: zeromajstor on November 06, 2009, 07:34:31Quote from: Toncy on November 06, 2009, 02:07:44samo neka ga naprave sto prije.....ja ludim nemogu nijednu utakmicu zavrsitbtw ako me hocete dodati moj user name je: musapapa odi na servere gdje su intel ili amd ovisi šta imaš. Ovako ti izgleda Eu-01 ( I ) ili Eu-04 (A)I-intel , A-amddodajte me za prijatelja moj user name - nediljko i nadm se da ce sto prije izac peatch da mogu zavrsit utakmicu!!!!!!!
ak ko hoće koju tekmu nek se javi (intel FTW) isti nick kao i na forumu