Author Topic: Online  (Read 8937 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jus_us

• Offline since 2009
  • Naj Igrač: Henrik Larsson
  • Naj Klub: AC Milan
  • Naj PES: 2009
« on: October 28, 2009, 19:43:36 »
Dali je itko probao online ? ,kakva su vasa iskustva ? ,ja sam danas dobio igru i naravno odmah da se proba online da vidim sto je konami napravio,igrao sam 5 utakmica ,nebi vjerovali 4 puta protiv reala  :lol: i jednom protiv milana ,da ne pricam ronaldo,kaka ...ne uhvatljivi :) ,sto se tice servera igrao sam 4 puta sa onima koji su imali crvenu konekciju i napokon zadnji puta uhvatim nekoga sa zutom konekcijom , sve u svemu nije to tako lose , u jednoj utakmici sam imao problema sa responsom ,u 3 utakmice je bilo tako-tako , dok u zadnjoj utakmici kao sto sam rekao ulovio sam nekoga sa zutom konekcijom i stvarno je bilo odlicno nisam primjetio nikakav response niti lag moglo bi se reci da sam igrao sa velikim gustom ,inace po meni je najbolje igrati u EU2 tamo su njemci i oni imaju kako tako dobre konekcije,ako mozda vec netko ima orginal igru volio bi rado probati jel do sada sam vidio sve ukupno 2-3 sa zelenom konekcijom koji su naravno vec bili u igri ,kako sam rekao ako ima netko orginal pa da probamo da vidimo koliko to dobro moze biti.

dayvee

• Offline since 2009
Re: Online
« Reply #1 on: October 29, 2009, 13:08:08 »
Glup je taj problem sa procesorima, ako imaš AMD a protivnik Intel dolazi do diskonekcije nakon nekog vremena. Nadam se da će to Konami uskoro rješit patchem.
Dojmovi su pozitivni, igra je sporija, lakše je igrati obranu, može se uklizat bez faula.
2009 je bio fliper bilo je skoro nemoguće zaustavit igraće na sredini prije šesnaesterca dok  se ovdje sa dobrim pokrivanje mogu zatvorit prilazi na sredini.
Još da je nagovorit levate da ne igraju sa najjačim klubovima već da malo istražuju igru bilo bi idealno. :cropesmile:

zlac

• *
  • Offline since 2008
  • Mad scientist
  • Naj PES: 2012
« Reply #2 on: October 29, 2009, 14:05:45 »
Kažu dobri ljudi na evo-webu da je online zalockan na Regular, pa da opet nije (pre)teško staviti ciglu na R1 i pičiti s dobro posloženom top ekipom :D

Jus_us

• Offline since 2009
« Reply #3 on: October 29, 2009, 16:15:16 »
Kažu dobri ljudi na evo-webu da je online zalockan na Regular, pa da opet nije (pre)teško staviti ciglu na R1 i pičiti s dobro posloženom top ekipom :D

Ranking match ti je lockan na regular dok frendly mozes birati :) ,igrao sam jucer sa ekipom iz bpl i stvarno online ide bez ikakvih problema.

zlac

• *
  • Offline since 2008
  • Mad scientist
« Reply #4 on: October 29, 2009, 17:35:01 »
Niiiceeee :)

Jus_us

• Offline since 2009
« Reply #5 on: October 29, 2009, 18:05:03 »
Mislim da je najbolje da se igra sa nekim poznatim , ovako stvarno samo se moze poluditi , mislim da 75% ljudi uzme real madrid i to mi je vec pocelo ici jako na zivce,trebalo bi konamiju napisati peticiju da se izbaci real iz online-a  :lol:

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • Goodbye PES
  • Naj Igrač: There is no I in team...
  • Naj Klub: Real Madrid
  • Naj PES: 5
« Reply #6 on: October 29, 2009, 18:13:22 »
Inter iz PES 6,Bilo tko sa igracima preko 80 speed iz PES 2008,Barcelona iz PES 2009,Madrid iz PES 2010...
a u PES 5 ? nijedan tim :)
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that." - Bill Shankly

Jus_us

• Offline since 2009
« Reply #7 on: October 29, 2009, 18:24:51 »
Inter iz PES 6,Bilo tko sa igracima preko 80 speed iz PES 2008,Barcelona iz PES 2009,Madrid iz PES 2010...
a u PES 5 ? nijedan tim :)

Ocito da to govori da je PES 5 bio najrealnije sto se tice online igranja , ma da meni je stvarno dobar pes 10 kako online tako i offline ,nista nemoze biti savrseno :) ,sto se tice online igranja Pes 10 je avion nasrpam 08 i 09.
« Last Edit: October 29, 2009, 18:28:04 by Jus_us »

Dizg

• Offline since 2007
  • Renegade
  • Naj Igrač: Pavel Pogrebnyak
  • Naj Klub: NK Dinamo Zagreb
« Reply #8 on: October 29, 2009, 22:06:04 »
Kako se dodaju prijatelji? Jedino sam vidio nakon odigranog matcha opciju Add as a friend.

Inače, username mi je: ivn, pa me dodajte :D
Hey!
Hey!
Sleep now in the fire

dayvee

• Offline since 2009
« Reply #9 on: October 29, 2009, 22:58:26 »
Konami bi trebao stavit mogučnost ograničavanja snage timova kad kreiraš room.
Kao što se recimo može ograničit klubovi + reprezentacije ili dozvolit samo klubove , moglo bi se u gradaciji isključit 10-ak najjačih klubova, ili u idućem koraku dozvolit samo manje klubove tipa Dinamo, Parma,  AZ, Bešiktaš itd... pri kreiranju rooma. :party1:

Snake

• Offline since 2005
  • http://www.f1international.net
  • Naj Igrač: Ibrakadabra
  • Naj Klub: Inter Milan
  • Naj PES: 5
« Reply #10 on: October 30, 2009, 13:04:17 »
To je retardirano da je ranked match lockan na regular.
Zašto nije lockan na top player?
Možda zato kaj nebu nitko gola mogel dat jelda.Ovak se malo prošetaš sa ronaldom i daš reatardiranom golmanu gol.
PES 5 i ništa više.
« Last Edit: October 30, 2009, 14:42:45 by Snake »
Prijavite se u Formula 1 online ligu i pokažite kaj znate na stazi.Za više informacija posjetite http://f1international.net ili me pitajte na prv.

zeromajstor

• Offline since 2009
  • Naj Igrač: cr
  • Naj Klub: man
« Reply #11 on: October 30, 2009, 15:41:25 »
jeb.. ti registraciju, koji konami id i game id uzet stalno sere da je zauzeto.

zeromajstor

• Offline since 2009
  • Naj Igrač: cr
  • Naj Klub: man
« Reply #12 on: October 30, 2009, 17:20:56 »
dodajte me online ime : zerobeats

Dizg

• Offline since 2007
  • Renegade
  • Naj Igrač: Pavel Pogrebnyak
  • Naj Klub: NK Dinamo Zagreb
« Reply #13 on: October 30, 2009, 18:54:51 »
Upišem u search zerobeats i ništa mi ne nađe (Personal Data Manager - User Search).
Hey!
Hey!
Sleep now in the fire

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • .~°.top!
  • Naj Igrač: .~°.lionel.messi!
  • Naj Klub: .~°.FCBarcelona!
« Reply #14 on: October 30, 2009, 19:29:48 »
ROGER FEDERER - 15 GRAND SLAM TITLES!!!!