Pokažite svoje vještine, sudjelujte u NAJGOL natjecanju!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
imam jedan porblem... poceo sam igrat bal i tek sam dospio na klupu... kad krenem igrat utakmicu (tj sjedit na klupi) igra mi ne ide onako brzo kad namjestim spped na x2! ide mi normalno kao da nist nisam namjestio! dali ima itko rijesenje za to? koristim amazing patch
ako se ne varam kad sam probao igrati prije nekoliko mjeseci sve je bilo ok... imao sam i isti patch, sve isto... ali ocito nitko ne zna, ili ne zele pomoci tak oda cu morati preskociti BAL ove godine
mozes u sve lige prelaziti i ujedno mozes sve pozicije naucit igrat btw ove godine su pretjerali dobrano sa ocjenama kako ih dobivas u BaL-u...mom igracu 25 god a ima ocjene bolje od beckenbauera 0o
Quote from: kristian826 on November 09, 2009, 14:34:04mozes u sve lige prelaziti i ujedno mozes sve pozicije naucit igrat btw ove godine su pretjerali dobrano sa ocjenama kako ih dobivas u BaL-u...mom igracu 25 god a ima ocjene bolje od beckenbauera 0onisu pretjerali to znaci da si novi Maradona ,talenat ko sad messi
jel mi moze neko reci koja je nabolja postavka ono za ozljede od A (Standard) B(Slightly injury prone) i C(Very injury prone... ja sam si to na devetki uvijek tumačio kao da je A normalno B ne tako sklon ozlijedama i C jako sklon ozljedama... i sad kad sam vec duze igrao bal i igrac je bio jaci pa sam s njim nonstop driblal pa su me svako malo ozlijeđivali a imao sam na B.... pa sad vise nisam siguran kaj je najbolje da igrac sto manje izostaje s terena...presao sam na desetku i pocinjem novi bal pa necu da mi je za 5-6 sezoni igrač svaku drugu utakmicu ozlijeđen...