Author Topic: Master League - generalna diskusija  (Read 9205 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • Goodbye PES
  • Naj Igrač: There is no I in team...
  • Naj Klub: Real Madrid
  • Naj PES: 5
Re: Master League - generalna diskusija
« Reply #30 on: October 31, 2009, 18:42:27 »
pa bilo je slucajeva i u PES 5,6 da se ozljedi igrac na 40 tjedana tak da ne vidim cemu cudenje...
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that." - Bill Shankly

d3migod

• Offline since 2009
  • Naj Igrač: Pavel Nedved
  • Naj Klub: Dinamo ZG
  • Naj PES: 6
« Reply #31 on: October 31, 2009, 18:52:13 »
Meni nikad tak...

josipgotovina

• Offline since 2009
  • Sretan Božić i sve najbolje !!
  • Naj Igrač: Zinedine Zidane
  • Naj Klub: Real Madrid
  • Naj PES: 2012
« Reply #32 on: October 31, 2009, 21:49:56 »
ma moras povecat doktore na lvl 5 i onda ce ti najvise bit 2 tjedna ozljeda

Zabio si gol kakav se ne viđa često? Prijavi se za najgol natjecanje !!

Za više informacija klikni na sliku !!

fenix

• *
  • Offline since 2007
  • Naj Klub: la vecchia signora
« Reply #33 on: October 31, 2009, 22:29:43 »
pa bilo je slucajeva i u PES 5,6 da se ozljedi igrac na 40 tjedana tak da ne vidim cemu cudenje...

pes 4 del piero, cijelu sezonu skoro
  J u v e     P e r    S e m p r

raptileos

• Offline since 2007
  • Naj Igrač: Nani
  • Naj Klub: Osijek
« Reply #34 on: October 31, 2009, 22:45:18 »
evo ja u master ligi igram na profesional sa manchesterom .. osvojio sam fa - cup pobjedio chealse 3 : 0 .. u ligi prvaka igram u Finalu sa realom koji me u grupi 2 puta dobio -.-' .. a u ligi sam 3 ispred mene manchester city i chealse koji mi bijeze 4 boda  :D .. nadam se da cu i to osvojit :D

deo_from_zg

• *
  • Offline since 2008
  • Naj Igrač: Thierry Henry
  • Naj Klub: Dinamo Zagreb
« Reply #35 on: November 01, 2009, 10:56:37 »
igram već treću sezonu master lige i sjetim se da mi nije bio suđen nijedan penal,a bilo je najmanje 15 starteva unutar 16 metara,o slobodnjacima da ne pričam sve neki s 34,35 m
sudac katastrofa  :stupid:  :fifabljak:

roflmaoxd

• *
  • Offline since 2009
  • Més que un club
  • Naj Igrač: Messi
  • Naj Klub: Barcelona
  • Naj PES: 4
« Reply #36 on: November 01, 2009, 11:57:41 »
Meni sudi penal jedino kad j*bena tri igrača startaju na mog inače kad ide samo jedan i odreže me onako pošteno s leđa ne sudi ništa. Slobodnjaci su ajd uredu. Trpam s modrićem. Većinom su od 18 do nekih 30m
"govoris takve gluposti i bljezgotine da mene uhvati strava kad vidim da ima na forumu novi post a da si ti autor..." by kristian826

fenix

• *
  • Offline since 2007
  • Naj Klub: la vecchia signora
« Reply #37 on: November 01, 2009, 15:05:39 »
u prvoj sezoni nijedan penal , u drugoj tri (dosao sam do 2. kola LP), sto se slobodnih udaraca tice sudi mi ih svugdje na terenu a tata del piero ih redovito trpa :D
  J u v e     P e r    S e m p r

roko

• Offline since 2007
  • izgleda da je pero uteko
  • Naj Igrač: Đon Travolta
  • Naj Klub: Hajduk
« Reply #38 on: November 01, 2009, 15:09:30 »
imam jedan problem.... igrao sam s dinamom i iz 2.lige sam kao 2 od 3 plasirana proša dalje.... i sad mirno nedjeljno posljedpodne ja idem odigrat priijelazni rok al mi pise da mi je file corrupted...

ja njega prebacio sa 1 slota na 3 al isti đava....a kako sam imao vec jedan sa tottenhamom on radi...

zna iko u cem je problem???

gothic45

• Offline since 2007
  • Freedom
  • Naj Igrač: Thierry Henry,Brian McBride
  • Naj Klub: FC Barcelona,Arsenal
« Reply #39 on: November 01, 2009, 18:08:44 »
igrao sam s dinamom

JUDO!!!  :spank: :D

pise da mi je file corrupted...

zna iko u cem je problem???

Jednostavno ti je prdno save file, izgleda da ćeš morati početi iz početka, meni se jednom to dogodilo na PES6, sreća ja uvijek imam 2 save filea pa ako jedan krepa imam drugi kao back-up.

raptileos

• Offline since 2007
  • Naj Igrač: Nani
  • Naj Klub: Osijek
« Reply #40 on: November 01, 2009, 23:58:41 »
igram s manchesterom na profesional ..
osvojio sam fa cup , ligu prvaka i sad se borim za prvo mjesto u ligi .. evo par slikica :D

FA CUP

Liga Prvaka

« Last Edit: November 02, 2009, 00:02:37 by raptileos »

roko

• Offline since 2007
  • izgleda da je pero uteko
  • Naj Igrač: Đon Travolta
  • Naj Klub: Hajduk
« Reply #41 on: November 02, 2009, 16:06:16 »
JUDO!!!  :spank: :D

a bogati, pa s kim cu igrat.... sa ljemorcem??? sa zvezdom ??? :D kad dodje ajduk igram s njim (mislim ipak sa sibenikom il karlovcem il istrom :lol ) a dotad cu se igrat mamića

Jednostavno ti je prdno save file, izgleda da ćeš morati početi iz početka, meni se jednom to dogodilo na PES6, sreća ja uvijek imam 2 save filea pa ako jedan krepa imam drugi kao back-up.

ocito se necu igrat mamića  :tuzan2:  :o :? :x :o :huh: :tuzan2:

edit: pa valjda ima neka solucija...da ja uploadam pa da nek proba? jel ima volontera :haha:

Tumba

• Offline since 2008
  • Naj Igrač: Ivica Olić
  • Naj Klub: F.C. Bayern Munchen
« Reply #42 on: November 02, 2009, 21:31:33 »
Ja sam odigrao prvu sezonu sa Tottenhamom i osvojio prvenstvo sa 82 boda al je bilo jako zanimljivo i Chelsea i ManU i Liverpool su također imali 82 boda a ManCity 79 al zbog boljeg međusobnog omjera sam ja osvojio prvenstvo! Prvi plus neizvjesnost ! Nadalje drugi plus ide težini zabijanja golova, koja je teža u odnosu na prethodni nastavak, što igru čini zanimljivijom a nakon odigranih 40-ak utamica došao sam do zaključka da je najlakše zabit gol nakon proboja po boku . Nakon takvog razvoja situacije u 70 posto slučajeva završi pogotkom što je i očekivano ! Sviđa mi se i vizualni dio PES-a od stadiona, travnjaka, kopački ... Sviđa mi se i to što se tiče taktike moguće je igrati od totalnog bunkera, pa sve do ultra ofenzivnih formacija, a i to što je moguće regulirati koji će igrači ići na skok kod kornera . Što se tiče golmana oni su OK tokom cijele sezone samo dva kiksa ali i to smatram normalnim. Dobro je i to što nema više onih iritantnih poluvisokih lopti iza obrane ko u 9-etki koje su u pravilu završavale protivničkim pogotkom kao i ubačaja na prvu stativu kod kornera koje je komp redovito zabijao! Sviđa mi se i način transfera ! E sad ono što mi se ne sviđa je to što komp kada započne sa dodavanjima to izgleda ko ševa na treningu, još bi razumio da mi tako nešto odigra Chelsea al da mi Burnley odigra 10-ak dodavanja kirurškom preciznošću to je ipak malo "too much". Nadalje uklizavanja e to je posebna priča ! Ja sa igračem ispred kompa,a komp ukliže i čisto ko suza oduzme mi loptu ili pa me tako skrši da bi mu Mateo Beusan odredio disciplinsku mjeru zabrane 10 utakmica igranja, a sudac ostaje nijem! Što je još čudnije tokom cijele sezone nije mi dosuđen ni jedan penal, ali isto tako nisam ni jednog napravio !!! Sve u svemu ovo je samo igra ! Nekad mi dođe da bacim gamepad u zid, a nekad ide ko po loju baš kao i u realnom nogometu Nekad ti ide sve od noge a nekad te j... i trener i publika i taktika i svi živi i zbog toga PES dobija prolaznu ocjenu kao zabava za ove zimske dane sve do proljeća kad je nastavak moje 1. ŽNL Varaždin, kada se vračam na travnjake varaždinske županije, a do tada ljudi moji lets PES !!!! 

woofer2009

• Offline since 2009
  • Naj Igrač: Srna,Kranjčar,Olić
  • Naj Klub: inter
  • Naj PES: 2010
« Reply #43 on: November 03, 2009, 14:27:26 »
igram sa arsenalom i jedan mandžukić ne želi doći u arsenal....da napomenem scout mi je level 5.....i da doktori su mi na level 5....i igrač se može ozlijedit više od 2 tjedna neki dan mi se igrač ozlijedio 22 week......mislim drago mi je što se sad mogu ozlijeđivat na duže vremena i ne samo na tekmi nego i na treningu ali 22 tjedna a imam doktora kovača u liječničkoj službi wtf..... :twisted:.....mamić ne da mandžu u arsenal.... :lol:

dynamyte

• *
  • Offline since 2008
  • Naj Igrač: Simão Pedro Fonseca Sabrosa
  • Naj Klub: FC Barcelona
« Reply #44 on: November 03, 2009, 17:57:19 »
al meni nije jasno kak ces npr. otvoreni prijelom noge lijecit 4-5 tjedana? :zbunjen:

pogledajte eduarda kolko mu je trebalo da se vrati a arsenal sigurno ima doktore lvl5 :D

“An atheist is a guy who watches a  football game and doesn't care who wins” -  Dwight David Eisenhower