PUNJENJEEEEEEEEEEEEEEEEE
NATRPAN REBEL KO DEBELI PATAKMiddlesbrough 2:1 Aston VillaKlasicna razmontirka,imao sam dovoljno prilika da utrpam najmanje 4 gola no nista ne ulazi...Prvi gol zabija Hasselbaink kada nakon savrsenog manual nabaca zakucava loptu glavom...Odmah u sljedecem napadu gosti iz prvog suta zabijaju sa 25 m u raslje-glavni akter je bio napadac Angel.
Nakon toga napadam,prijetim,Rebel tu i tamo povuce koju kontricu no nista pod milim Bogom ne ulazi u gol,sve dok u 73. min gosti ne primaju auto-gol

Nakon sto sam ga proigro idem sam 1na1 no bojim se pucati jer kakve sam srece promasit cu ili ce golman spasiti opet te dodajem loptu u for na koju Rebel uklizava i ona odlazi u vlastitu mrezu

Vrijedi takoder izvdojiti priliku Viduke kada je sa 25 metara pogodio stativu u visini samih raslji...
Bayern Leverkusen 4:0 Borussia DortmundPunjenjeeeeeeeee
Napokon osveta za sve promasaje i obrane,iako je i ovdje dosta puta golman spasio stvar...
Dolazim u vodstvo pogotkom Franca koji je nakon nabaca Krzynoweka savrseno natrcao na loptu i iako ledima okrenut golu uspio ju pospremit u doljnji desni kut...
U nastavku gosti su se malo trgnuli i pokusavaju no uzalud svaki otpor im je slomljen pri kraju prvog poluvremena kada Voronin zabija 2i pogodak na utakmici kada je pokupio loptu koju je golman boksao te ju sprema u blizi kut...
U drugo poluvrijeme ulazimo sa istim zarom i zeljom za pobjedu kao i na pocetku utakmice i to se isplacuje u obliku 3eg gola kojeg postize Voronin nakon sto je sa 16 m pospremio loptu u golmanov blizi kut...
Iako gosti se trude da zabiju jedini covjek koji je prijetio domacima je bio visoki ceski napadac - Jan Koller,koji je u nekoliko navrata ozbiljno zaprijetio golu domacih no iako je Butt bio u sivoj formi branio je nevjerovatno...
I pri samom kraju utakmice Franca zabija svoj drugi gol kada je sa ruba 16 m poslao preciznu loptu u doljnji desni kut...
Mislim da vrijedi izdvojiti da je rebelov golman bio takorec goli k.urac u vecini situacija
Charlton 1:0 FulhamMATTHEW HOLLAND GLAVNO IME UTAKMICE!!!Sta reci,Holland uistinu je pokazao ljepotu Total Footballa

...Svugdje ga se naslo u napadu,vezi,obrani i gdje god je dosao radi cuda,jedini gol je takoder on postigao i to iz slobodnjaka sa 23 m kada je zavalio gajbu pod precku iako ima fk acc 69

Video slijedi uskoro...
EDIT : evo i videa...
neki bi izgleda rekli da je golman super lose reagiro jer se nije bacio i na neke golove ovdje tipa onaj udarac glavom Hasselbainka ili gol Voronina nakon odbijanca