Znam da je triple post al j.ebiga

Sinoc sam odigro maraton sa Rebelkom...
Middlesbrough 4:1 BoltonDosta dobra tekma,dosta prilika na obje strane,samo sto sam ja svoje realiziro

Poveo sam preciznim pogotkom Yakubua koji je dobio loptu na rubu 16 m i pospremio u raslje pod precku ^^
Ubrzo nakon tog radim dugi pass na ljevo krilo di se opet Yakubu snalazi dobro i dribla jednog branica prije nego sto posprema u doljnji desni kut
Nakon toga sanse na obje strane no tek pri kraju poluvremena uspijevam zabit nakon dobrog proigravanja gdje lopta dolazi do Nemetha koji dribla dvojicu na 20 m i sigurno posprema sa 15 m u doljni blizi kut golmana Boltona...
Nakon toga puno nadigravanja na sredini,nekoliko ozbiljnih sansi Rebelka sa Dioufom,no nista ne ulazi te nakon toga ja zabijam nakon Blitzkrieg gola koji je zapoceo izvodenjem auta...Glavnu ulogu je imao opet Yakubu koji se savrseno otkrio nakon duplog passa i zabio sa 16 m...
Ubrzo nakon toga ja fulam veliku sansu i Rebelko odmah nakon te akcije zabija...Proigro me ko malo dijete

i zabio sa Giannakoppolusom sa 21 m...
Bayern Leverkusen 1:1 Borussia DortmundU ovoj tekmi je pukla veza,tj meni se srusila igra a Rebelka je izbacilo sa servera

Dosta dobra tekma u kojoj bi me on najvjerovatnije pobijedio..

Poveo sam pogotkom Voronina sa oko 24 m koji ju je poslao u donji desni kut...
I to je bio rezultat prvog poluvremena...Ubrzo nakon pocetka drugog poluvremena Rebel zabija sa Kringeom sa 25 m felsano u desni kut...
I vrlo brzo nakon toga puca veza...
Peru 2:1 IrelandOvdje sam poveo brzim golom Pizzara nakon odbijanca

Nije dugo trebalo zabio sam i drugi gol - no ovaj put prekrasan sa Mendozom iz naleta sa oko 30 m...
Rebel je tek pri kraju zabio sa Robbie Keanom za 2:1 i to u blizi kut golmanu...
Imao sam dosta srece ovaj put

uspio je fulat dosta izglednih sansi
Wigan 1:0 Everton
Utakmica koju Rebel nije nesta bog zna sta odigro

Tu sam dosta dominirao no cak su i protivnici imali jednu precku...
Zabio sam tek nakon kornera gdje se najbolje snasao Jason Roberts koji ju posprema glavom...

Kad se uploada postavit cu i video...
EDIT :
evo i videa...