Author Topic: El Virtuoz' playground  (Read 3856 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • € = 5
  • Goodbye PES
  • Naj Igrač: There is no I in team...
  • Naj Klub: Real Madrid
  • Naj PES: 5
El Virtuoz' playground
« on: October 02, 2009, 17:41:30 »
Evo da otvorim topic svoj o online igri PES 5 :)))))

za pocetak evo kako sam napunio admina :D

zavrsilo je 7:2 :D s tim da mi je zabio gol tako sto je presjeko loptu kad sam goal kick izvodio i iz penala :D :D a ja sam mu zakrko 2 slobodnjaka...jedan sa 20 m drugi sa 34 :D :D
inace igrali smo Juventus(cvjetic) vs Barcelona(ja) i imo sam sivog Valdesa koji je jos malo primio tragikomican gol :D :D Ibrahimovic ga napuca u glavu kad je bio 1vs1 i lopta ga preleti leti u gol i Motta napuca loptu koja je bila na crti tocno u Trezegeuta koji je bio u offsideu :D :D
« Last Edit: October 02, 2009, 18:02:08 by kristian826 »
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that." - Bill Shankly

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • € = 5
  • Goodbye PES
Re: El Virtuoz' playground
« Reply #1 on: October 02, 2009, 22:51:58 »
evo golova svih i one tragikomedije :D

"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that." - Bill Shankly

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • € = 5
  • Goodbye PES
« Reply #2 on: October 03, 2009, 10:24:55 »
Znam da je triple post al j.ebiga :D
Sinoc sam odigro maraton sa Rebelkom...

Middlesbrough 4:1 Bolton

Dosta dobra tekma,dosta prilika na obje strane,samo sto sam ja svoje realiziro :D
Poveo sam preciznim pogotkom Yakubua koji je dobio loptu na rubu 16 m i pospremio u raslje pod precku ^^
Ubrzo nakon tog radim dugi pass na ljevo krilo di se opet Yakubu snalazi dobro i dribla jednog branica prije nego sto posprema u doljnji desni kut
Nakon toga sanse na obje strane no tek pri kraju poluvremena uspijevam zabit nakon dobrog proigravanja gdje lopta dolazi do Nemetha koji dribla dvojicu na 20 m i sigurno posprema sa 15 m u doljni blizi kut golmana Boltona...
Nakon toga puno nadigravanja na sredini,nekoliko ozbiljnih sansi Rebelka sa Dioufom,no nista ne ulazi te nakon toga ja zabijam nakon Blitzkrieg gola koji je zapoceo izvodenjem auta...Glavnu ulogu je imao opet Yakubu koji se savrseno otkrio nakon duplog passa i zabio sa 16 m...
Ubrzo nakon toga ja fulam veliku sansu i Rebelko odmah nakon te akcije zabija...Proigro me ko malo dijete :D i zabio sa Giannakoppolusom sa 21 m...

Bayern Leverkusen 1:1 Borussia Dortmund

U ovoj tekmi je pukla veza,tj meni se srusila igra a Rebelka je izbacilo sa servera :D
Dosta dobra tekma u kojoj bi me on najvjerovatnije pobijedio.. :D
Poveo sam pogotkom Voronina sa oko 24 m koji ju je poslao u donji desni kut...
I to je bio rezultat prvog poluvremena...Ubrzo nakon pocetka drugog poluvremena Rebel zabija sa Kringeom sa 25 m felsano u desni kut...
I vrlo brzo nakon toga puca veza...

Peru 2:1 Ireland

Ovdje sam poveo brzim golom Pizzara nakon odbijanca :D
Nije dugo trebalo zabio sam i drugi gol - no ovaj put prekrasan sa Mendozom iz naleta sa oko 30 m...
Rebel je tek pri kraju zabio sa Robbie Keanom za 2:1 i to u blizi kut golmanu...
Imao sam dosta srece ovaj put :D uspio je fulat dosta izglednih sansi :D

Wigan 1:0 Everton

:D Utakmica koju Rebel nije nesta bog zna sta odigro :D
Tu sam dosta dominirao no cak su i protivnici imali jednu precku...
Zabio sam tek nakon kornera gdje se najbolje snasao Jason Roberts koji ju posprema glavom... :D

Kad se uploada postavit cu i video...

EDIT :
evo i videa...

« Last Edit: October 03, 2009, 11:44:33 by kristian826 »

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • € = 5
  • Goodbye PES
« Reply #3 on: October 03, 2009, 15:03:19 »
Evo odigrao jos jednu sa Rebelkom :)

Bordeaux 3:3 Saint Ettiene

Utakmica u kojoj je on imao poprilicno srece :D :D
Vecinu utakmice sam dominirao i stvarao prilike,no golman gostiju je izvrsno branio,cupao je izgledne prilike,spasavao naizgled nemoguce...No ipak uspio sam doci u vodstvo golom Fauberta nakon savrsenog manual nabaca :)
Ubrzo nakon toga zabija Smicer iz kontre,gdje je savrseno primio loptu i lagano ju plasirao u doljnji desni kut...
Nakon toga se vecina toga odvija na sredini terena...Gosti zabijaju nakon sto je obrambeni igrac pobjegao od lopte koju mu je golman proslijedio iz goal kicka...
S tim rezultatom se odlazi na poluvrijeme.
Nakon pocetka drugog poluvremena domaci se bolje snalaze i vrlo brzo zabijaju lijep 3i pogodak u kojem je glavnu ulogu imao Darcheville koji je loptu poslao u same raslje sa 20 m.
Nakon toga slijede mnogobrojne opsade Bordeauxa,no Saint Ettiene ne popusta i zabija iz kornera za 3-2.
Nakon toga se igra malo smiruje na obje strane i kad smo mislili da odlazimo sa 3 boda iz zadnje akcije na utakmici Piquionne zabija nakon odbijanca i opet jedan gol na dusu obrane koja nije bila sposobna rascistiti loptu :D.
Odlazimo na penal i vec 2i put se ja pokazujem bolji u citanju protivnika :D :D
Pobjeda na penale 4-3.

Kasnije cu postavit video.

EDIT : Evo i video ;)

« Last Edit: October 03, 2009, 16:34:26 by kristian826 »

senna

• *
  • Offline since 2007
  • € = 1
  • Naj Igrač: Ricardo Kaka
  • Naj Klub: AC Milan
  • Naj PES: 6
« Reply #4 on: October 03, 2009, 17:45:05 »
jbt kiki stvarno prebolesni golovi :o
sva 3 videa i još onaj jedan koji si stavija u drugi topic, prebolesno :)

sad čekam prijatelja da mi skine igru pa se i ja uključujem... ako me bude išlo :D

Rebel

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
« Reply #5 on: October 03, 2009, 17:49:58 »
stvarno je gušt igrati, a jedva me nagovorio.
ovu zadnju sa st ettieneom sam imao sreće koliko i on s peruom protiv irske :D
ovaj prvi i treći gol su me ubili, obrana je stvarno reagirala amaterski.
čak sam zabio i zgodne golove, osobno mi se najviše svidio keanov u prvi kut zbog pravovremenog proigravanja i izbjegavanja ofsajda. a kikijev sa mendozom je  :prcko:
još čekam svoju prvu pobjedu :D
Kaj mu je to mala?? by Pesoholic

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • € = 5
  • Goodbye PES
« Reply #6 on: October 04, 2009, 09:37:29 »
još čekam svoju prvu pobjedu :D
znas sta kazu,ko ceka taj ima vremena :D

Rebel

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
« Reply #7 on: October 04, 2009, 12:11:57 »
evo, imao sam vremena :D

neki francuski klub (ja)  - le mans (kiki) 1-0
užasna utakmica, odlučio je pičkasti gol nakon par kratkih dodavanja od kojih je zadnje bilo u for na prazan gol.

deportivo (kiki) - athletic b 0-0

jedna njegova prilika kad bježi po boku, ali igrač mu jako loše puca, jedna ili dvije glave urzaiza ravno golmanu u ruke i to je to. dobio sam na penale. vidi se da smo mamurni.

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • € = 5
  • Goodbye PES
« Reply #8 on: October 04, 2009, 13:23:07 »
:D
evo jedinog gola :lol:

Inace igrali smo Nancy vs Le Mans :D

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • € = 5
  • Goodbye PES
« Reply #9 on: October 04, 2009, 14:54:27 »
Evo odigrao 2 utakmice sa Zoki-sanom :D :D

Charlton 3:2 Fulham

Jedna od najboljih ako ne i najbolja utakmica koju smo odigrali :)
Vrlo rano sam poveo pogotkom Jeffersa koji je nakon super obrane Drobnia pokupio odbijanac i pospremio ga glavom u mrezu :D
Nakon toga prijeti se opasno na obje strane iako je Charlton konkretniji no sa 1-1 se odlazi na poluvrijeme...
Na pocetku drugog poluvremena nisam se ni snasao a primio sam gol nakon sto je napadac Fulhama pokosio mog igraca,oteo mu loptu i zabio u blizi kut.
Nakon toga u Charlton ulazi duh total footballa te oni napadaju,proigravaju sve savrseno igraju napadacki no nema pogotka dok legendarni Matthew Holland nije zabio jedan od najdaljih golova ikada - gol sa 47 m.Lopta je letila cak 178 km/h !!!
Nakon toga igra Charltona popusta,te Fulham pocinje sve ozbiljnije prijetiti,vrijedi izdvojiti sansu Malbranque koji je pogodio vratnicu,no cini se kako je taj promasaj bio prekretnica jer nakon toga Charlton se opet rasplamsava te Bartlett zabija predivan solo gol u sami gornji desni kut.
Nakon toga je bilo jos par prilika za obje strane no nista opasno za golmane.
Ne znam zasto nemam snimljeno Fulhamov prvi gol niti ga se sjecam.

Auxerre 2:1 Lens

Takoder vrlo dobra utakmica iako nacin na koji sam primio gol je vrlo bizaran :D :D
Odmah u prvom napadu sam poveo udarcem glavom - strijelac je bio Mwaruwari koji je nakon savrsenog manual nabaca imao lagan posao.
Nakon toga Auxerra nastavlja prijetiti no nista ne ulazi,te kazna dolazi u obliku autogola kada je na niski nabaca Lensa uklizao branica Auxerra i poslao loptu u svoju mrezu.
S tim rezultatom se odlazi na poluvrijeme.
Iako se Lens trgnuo u 2om poluvremenu jos uvijek Auxerre dominira igrom i stvara vece prijetnje,no ama bas nista ne ulazi ni na jednu stranu.Tek na samom kraju utakmice lijepim proigravanjem Mwaruwari dolazi na oko 20 m sam samcat i zabija za pobjedu Auxerra.

Svaka cast rebelku borio se kao lafic,no izgleda da me moze samo pobijedit kad sam mamuran :prcko:

Kasnije cu postavit i video.
btw zasto ne mogu editirat svoje postove ?

EDIT : Evo i videa :D :D
Matthew Holland
« Last Edit: October 04, 2009, 16:42:15 by kristian826 »

Rebel

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
« Reply #10 on: October 04, 2009, 16:16:41 »
a ja nisam bio mamuran kad sam te pobijedio  :lol: a ni ove zadnje dvije...neeeee :D
prvi gol fulhama je bio udarac sa 16 m blizu golmana.
a hollandov je  :prcko: specijalizirao si se za te udarce isprve.
a golmani ubi bože kak stoje  :lol:
« Last Edit: October 04, 2009, 16:50:04 by Rebel »

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • € = 5
  • Goodbye PES
« Reply #11 on: October 04, 2009, 19:14:58 »
Dinamo Kiev 0:1 Benfica
Katastrofalno sam odigrao ovu utakmicu...Nisam mogao 2 dupla passa spojit...Pravim penal namjerno jer sam trebao nesta sici dolje,na kraju zbog tog penala gubim :D
Utakmica koja nije vrijedna spomena

Wolfsburg 0:2 Borussia Mönchengladbach

Ah...Sto reci?Iako sam bio bolji u ovoj utakmici Keller je skidao sve kao manijak i Rebel zabija iz jedne prave prilike i iz mrtvog kuta kada sam maknuo golmana jer sam mislio da ce nabacivat a da ne moze pogodit gol :D
Oba gola su pala u drugom poluvremenu...Prvo je Sverkos nakon proigravanja izbio sam pred 5 m od gola i poentirao,dok drugi gol je Bohme majstorski iz takorec mrtvog kuta zabio

Espanyol 1:0 Cadiz

Opet utakmica u kojoj imam dosta prilika ali samo jednu zabijam i to sa 35 m :D
Dosta prilika na obje strane,pogotovo za Espanyol gdje je Tamudo dosta prijetio no ama bas nista nije zabio...Sve dok Jofre nije sa 35 m pokupio poklon loptu branica Cadiza i zabio vanjskom...
Do kraja utakmice rezultat se ne mijenja...

Postavit cu video kasnije...

EDIT: evo i videa

« Last Edit: October 04, 2009, 19:53:03 by kristian826 »

Rebel

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
« Reply #12 on: October 04, 2009, 19:25:01 »
daj ne kenjaj, ni drugu utakmicu nisi prdnuo :D

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • € = 5
  • Goodbye PES
« Reply #13 on: October 04, 2009, 19:26:02 »
drugu utakmicu ja imam 9 suteva u okvir gola a ti sveukupno 8 od kojih 4 u okvir gola i 2 gola :D

Rebel

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
« Reply #14 on: October 04, 2009, 19:30:59 »
1 šut više dokaz nadigranosti...cccc  :prcko: