Author Topic: Question?  (Read 1001 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
  • Naj Igrač: .~°.lionel.messi!
  • Naj Klub: .~°.FCBarcelona!
  • Naj PES: 2012
Question?
« on: December 28, 2006, 12:55:00 »
Jel ima neko onu mapu (map.txt) za kitserver sa svim igračima i id brojevima??? ovak upisujem sve ručno, imam u onom facepacku by piwlak, al tam u mapi pišu defaultna imena igrača kao npr. olenbe, kunumalic....., a .bin file je naslovljen pravim imenom igrača pa bi trebalo sve prepravljati...ak neko ima please nek uploada i ostavi link... :cropesmile: :cropesmile:
ROGER FEDERER - 15 GRAND SLAM TITLES!!!!

mariuchi

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • Naj PES: 2011
Re: Question?
« Reply #1 on: December 28, 2006, 23:23:26 »
meni se neke face nisu uopce prominile a neke jesu.jos u folderu pisu ono imena koja sadrze nove face.ronaldinho npr.ka ona njegova traka od nikea ono kod usiju i na sredini malo ima pa nema pa pari ko de*il al to san mu maka i vratija na staro

orangebat

« Reply #2 on: December 29, 2006, 11:51:14 »
svaki igrač ima svoj broj, ako koristite najnoviji kitserver u edit modu kod editiranja određenog igrača iznad njega piše vam taj broj! e taj broj mora se poklapati s brojevima u "map" file-u! ako vam nevaljaju brojevi u map file-u morate ih promjeniti da odgovaraju kao što su i u igrici u edit modu!

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
« Reply #3 on: December 29, 2006, 12:03:44 »
ma, orangebat, sve ja to znam, neg ovak moram sve upisivat ručno.....imam gotov map u onom facepacku by piwlak, al su tam defaultna imena igrača....
jel zna neko kak dobit ronaldinha i onu facu s trakom a da u igri ne izgleda ko proćelavi starčić

grzzz

« Reply #4 on: December 29, 2006, 13:04:06 »
Treba u LOD mixeru postavit postavke za grafičke detalje 1,1,1,2,2 (umjesto 1,2,3,4,5, kako je postavljeno po defaultu), međutim to bi moglo mlačice usporit igru kod slabijih grafičkih, ali to 100% rješava prozirne face, frizure, reklame na dresovima itd.

Za ovo drugo mislim da ne postoji druga metoda osim ručnog upisivanja u map. (eventualno skinut neki drugi facepack), *ebiga, neki put se treba malo i potrudit, a ne sve dobit na gotovo, onda je gušt još veći!
« Last Edit: December 29, 2006, 13:06:26 by grzzz »

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
« Reply #5 on: December 29, 2006, 14:31:45 »
pa, nisam kopirao ni slova u map, sve sam pišem, a face ne znam/nemam volje slagati

GodSmack1987

« Reply #6 on: February 22, 2007, 17:09:40 »
da ne otvaram novu temu da pitam ovdje!
kupio sam đojped pa me sad zanima sta se ne moze stavit da igram protiv frenda? on na đojpedu a ja na tipkovnici?? ili ja ne znam namjestit! ae nek mi netko pomogne!

endicolic

« Reply #7 on: February 23, 2007, 12:36:30 »
da bi igrao protiv frenda u settings (koji ti stoji tamo gdje si instalirao igricu) upisi kontrole za đojped pod player 2, a ne pod player 1 pa ce ti onda raditi.ono sto imas pod player 1 obrisi.eto tako sam ja to sredio.good luck!

Žac

• Offline since 2007
  • € = 0
  • Ajte da se vratim malo :)
  • Naj Igrač: CR7,KaKa,blabla
  • Naj Klub: CF Real Madrid
  • Naj PES: 6
« Reply #8 on: February 24, 2007, 07:26:57 »
jel mi možete reć zašto kad uključim kitserver sa svim dresovima,loptama,pobrja mi se dinamika igre,lopta kao da mi se lijepi za nogu!?

BUKI

• Offline since 2006
  • € = 0
  • T' estimo Barça. Visca el Barça i Visca Catalunya!
  • Naj Igrač: Messi
  • Naj Klub: FC Barcelona
  • Naj PES: 2009
« Reply #9 on: February 24, 2007, 11:40:33 »
to ti je mozda zbog odredene lopte,naprimjer ja dok igram za adidas roteiro loptom bila je nekako pretvrda,ja samo igram sa nike loptama