Author Topic: Formacija za Inter  (Read 6862 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

žuj@

• Offline since 2007
  • ... POPESKU
  • Naj Igrač: Alex Del Piero
  • Naj Klub: ManUtd
  • Naj PES: 6
Re: Formacija za Inter
« Reply #45 on: October 12, 2007, 16:38:25 »
ovak formacija ti ima previse amf- radije makni figa(gonzalesa) ili stankovica i stavi vieru i cambiassa kao dmf-e i jednog amf imaj, ako vec ne tak radje stavi vieru u igru nrgo cambiassa.

faeton

« Reply #46 on: October 13, 2007, 11:26:22 »
tnx na primjedbi, ali ni u jednoj formaciji nisam stavljao amf-e. ako misliš na bočne, njih radije stavljam neg dva dmf- i jednog cmf-a ili dmf-a, jer tada imam problem na bokovima, mislim da znaš o ćem pričam. ipak tnx.

žuj@

• Offline since 2007
  • ... POPESKU
« Reply #47 on: October 14, 2007, 14:17:26 »
tnx na primjedbi, ali ni u jednoj formaciji nisam stavljao amf-e. ako misliš na bočne, njih radije stavljam neg dva dmf- i jednog cmf-a ili dmf-a, jer tada imam problem na bokovima, mislim da znaš o ćem pričam. ipak tnx.

shvaćam ali ti je bolje sa 2 dmf jer onda udvajaju bokove teže ti netko prođe po strani.
ali samo savjet. možda sam ja u krivu

faeton

« Reply #48 on: October 14, 2007, 15:53:38 »
ma ne, tnx na savjetu. igrao sam već sa dva dmf-a i da, obrana bolje šljaka ali napad (ako imam 3 napadača) previše ispadaju na bok a ako nemaju dobar nabac, niš od gola. zato stavljam smf-ove.

evo sad istražujem formaciju 3-3-2-2.

obrana standard, maicon desni a recoba(solari) lijevi wb, cambiasso dmf, stanković i figo amf-ovi, ibrahimovič lijevi a adriano desni cf.
izvrsna formacija do sada, sve segmente pokriva a obrana zapravo radi sa njih 5 tj 6. vrlo zanimljiva formacija.

Kaj veliš na ovu?

žuj@

• Offline since 2007
  • ... POPESKU
« Reply #49 on: October 14, 2007, 16:28:37 »
sve je to ok samo zašto ne cordobu i zannetia na bokove i materazzia i samuela u obranu

a sto se tice napadaca ne ispadaju previše na bok tj. ako ti je crespo u sredini i ibra na jednom i adriano na drugom boku i prođeš s jednim od bokova malo cimneš obranu i daš crespu na šut iz prve ili nekom mf koji ti stoji na 20 m.