Stare verzije PES-a > Taktika i formacije
Formacija za Inter
ToMMeK:
Mislim da je 3-4-3 odlicna.
---------------------------------------Julio Cesar---------------------------------------------------
--------------Ivan Cordoba------------Samuel---------------------Javier Zanetti----------------
-------------------------------------------Viera----------------------------------------------
-----Grosso--------------------------------------------------------------------Cambiasso---------
------------------------------------------Figo(recoba) - svatko po poluvrijeme--------------------
--------------------Crespo----------------Adriano----------------Ibrahimović--------------------
manchester_united_master:
--- Quote from: hendrix on December 28, 2006, 08:50:17 ---figo ide u saudijsku arabiju
--- End quote ---
nazalost
ToMMeK:
da, otiso bi i ja da znam da me oce hitit van iz momcadi i da cu tam zaradivat 10 put vise neg tu.
manchester_united_master:
--- Quote from: ToMMeK on December 28, 2006, 15:26:21 ---da, otiso bi i ja da znam da me oce hitit van iz momcadi i da cu tam zaradivat 10 put vise neg tu.
--- End quote ---
da ali njemu nije do love,barem ne vise.nego zbog toga jer zna da vise nebu igral ovdje u interu
sillv3r:
ovo u stvarnost nebi imalo veze s vezon, ali u igrici je dobro
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version