Molimo Vas pročitajte pravila ovog foruma kako bi izbjegli daljnje neugodnosti.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
cudim se nitko nije spomenuo gerarda,cudo od igraca igra dobro sve pozicije u veziali mislim da je najbolji kao amf radi sutine
GK-RicardoCB-Squillaci, BosSB-Mathieu, BraafheidDMF-Fredson Pereira, Abel BuadesAMF-Ribery, KalstromCF-John, Walcott
Quote from: Daimitsugu on January 12, 2007, 16:47:43GK-RicardoCB-Squillaci, BosSB-Mathieu, BraafheidDMF-Fredson Pereira, Abel BuadesAMF-Ribery, KalstromCF-John, Walcott jel se ti to zezaš? ne vjerujem da su ti to najbolji igraci al dobro to je tvoje misljenje
Quote from: hajdukovac on January 12, 2007, 16:58:47Quote from: Daimitsugu on January 12, 2007, 16:47:43GK-RicardoCB-Squillaci, BosSB-Mathieu, BraafheidDMF-Fredson Pereira, Abel BuadesAMF-Ribery, KalstromCF-John, Walcott jel se ti to zezaš? ne vjerujem da su ti to najbolji igraci al dobro to je tvoje misljenjeZašto misliš da se zezam? Topic je o tome koje igrače smatramo naboljim za neku poziciju i to je moje mišljenje. Ricardo mi je super golman(jedini problem šta je već star), Squillaci i Bos su mi isto dobri(obojica imaju defence, balance i druge statistike iznad 90), F Pereira i Abel nisu baš statistički nešto ali su mi fora(Abel je dobar u skoku), Ribery je brz i dobro mulja, kalstom je izvrstan playmaker, Walcott je brz i dobar strijelac, a John mi je omiljen igrač i najbolji napadač(dolazi iz Nizozemske i mislim da trenutni igra u Fulhamu).To što ti igrači nisu super poznati ne znači da su lošiji od npr. svima omiljenih Ronaldihna, Adriana ili Buffona.
evo moje misljenjenajbolji golman:cechnajbolji obrambeni:neznam mozda terrynajbolji vezni:ballack napadac:mislim henry chelsea su malo pretjerali u pravljenju u pesu 6 jel imas jednu priliku 1 gol
Golman:ToldoObrambeni:Ferdinad,Puyol,CordobaBek:Lham(lam),A.Cole,Zadnji vezni:Viera,MakeleleKrilo:Ribery,Gigs,Playmeker:Ronaldinho,LampardNapad:Kuyt,van Nisteroy,Raul