Evo dakle,završio sam svoj projekat,čisto da PES6 dobije srpskog komentatora.
Naime,bio bi mi smor i ko zna do kad bi završio da sam prevodio sve komentare koji se nalaze u e-soundu.Prema tome odlučio sam se za lakšu opciju,tj da za svaku situaciju u igri napravim po 5,6 komentara (za neke situacije i više).
Mogu reći da nisam nezadovoljan ovime,s obzirom da nisam imao,prije svega ničiju pomoć a ni odgovorajući softver,tako da kvalitet zvuka sigurno neće biti na nivou standardnih komentatora.
Posao je zaista bio mukotrpan i razumijem one koje su pokusavali ovo da naprave ali su odustali.
VAŽNE NAPOMENE:-nephodno je isključiti opciju gdje komentator izgovara imena,jer ko zna kad bi to bilo gotovo da sam se odlučio na tu opciju,tj. da pravim sempl za fudbalere,jer je potrebno prvo nasnimati svaki komentar,pa tek onda pronaći slot gdje koji igrač treba da se ubaci
-u samoj igri primjetio sam da se nekad(rijetko) dešavaju greške u komentarima a uzrok tome je ili to da nisam preveo kako treba,ili su se pojavile neke greške u DKZ-u tokom editovanja e_sounda
-ono sto nisam zapazio,a što bi volio da mi neko prijavi,to je engleski komentator,tako da ako neko čuje engleza neka mi javi da pokušam to da ispravim
-ukupna veličina fajla je 400MB
NADAM SE DA ĆE VAM SE SVIDJETI
DOWNLOAD