evo odigrali smo senna i ja danas poslijepodne par utakmica i sve su bile super stvarno, i pohvale senni kao igracu
prvu smo igrali na moju zelju Juve - Milan, dosta tvrda utakmica zavrsilo je 1-0 ako se dobro sjecam, sa puno promasaja s obje strane
zatim smo bacili revans, u regularnom dijelu bilo je 1-1, (tu je senna dao jako lijep izjednacujuci gol , ronaldinho glavom) da bi u produzetku (mislim da sheva) zabio pobjednicki gol za 1-2
u trecoj utakmici je bilo 5-0 (ili 5-1) za mene, iako rezultat ne govori to bilo je jako napeto, senna je profulao i jedanaesterac
nakon talijanskog derbija on je uzeo everton a ja west ham, poveo je u prvoj minuti golom Sahe, ja izjednacio na pocetku drugog poluvremena i tako ostalo do produzetaka, da bi onda primio gol u zadnjoj minuti. 2-1 za sennu
i zadnju smo odigrali ja lyon - (ne sjecam se koga je on uzeo) , ja sam poveo, on izjednacio i brzo nakon toga poveo, pa sam ja sa Carewom izjednacio negdje u 80-tim minutama, u drugom dijelu produzetaka senna opet povede al se ja izvucem i zabijem gol u posljednjoj minuti za 3-3
odlicno je bilo i nadam se da cemo ponoviti