Evo me opet, istok je gotov, samo fale detalji (ograde ispred, redari i slično)
Ipak nisam izdržao, iako stepenice i same tribine neće bit 3D, ipak sam postavio 3D stolice, nadam se da će bit manje od 10.000 mesheva, pa da će moć u igru, ako ne ću morat malo skinut, *ebiga

Glavni razlog za 3D stolice je prije svega ovaj grb na sredini istoka, komentari molim, šta vam se čini. Sve stolice koje se čine ovdje da su sive, to je greška Flaminga u kojem renderiram, valjda krivo računa sjene, al nema veze

Napokon, evo i dva screena iz igre, ovo je tek 1. test, tribina je namjerno izdignuta više nego šta je zapravo, kako bi imao bolji pregled. Kao što se vidi, započeo sam nešto i s krovom, nije još ništa ozbiljno, al uz male dorade bi uskoro moglo to bit to. Treba ga potamnit i svinut u nekoliko smjerova. Iako zvuči lako, bit će tu još puno posla, kad bude opipljivog napretka, postat ću update.

P.S. isprika svima koji nestrpljivo čekaju Kantridu, sad sam se baš nabrijo na Poljud, ali prvom prilikom ću ubacit publiku i konvertirat beta-verziju (bez reflektora i vjerovatno bez reklama)