Author Topic: DKZ Studio GREŠKA  (Read 1185 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • Goodbye PES
  • Naj Igrač: There is no I in team...
  • Naj Klub: Real Madrid
  • Naj PES: 5
Re: DKZ Studio GREŠKA
« Reply #15 on: August 10, 2009, 16:43:30 »
heh ni tamo mu niko nije pomogo bitno da sere mali...
znam ja rjesenje al sad da me i moli na koljenima nece dobit,pa nek trazi sam...
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that." - Bill Shankly

maremas

• Offline since 2007
  • Naj PES: 6
« Reply #16 on: August 10, 2009, 17:02:34 »
Evo i sta se desilo  :lol:
Quote from: sly_zomb1e
Topic za pocetnike.
Ban 4 dana zbog otvaranja teme radi jednog pitanja.

Novajlije moraju da nauce,sta da vam radim...svaki dan pisem "imate topic za pocetnike" ali i dalje se otvataju teme zbog glupih pitanja.

Prelazni rok je , nova sezona , pes6 edit mora biti pregledan radi shareovanja edit stuff-a zbog novih patcheva. Imate topic za pocetnike i tamo treba da pitate sve sto vas zanima ne da otvarate teme.

lock.

sillv3r

• Offline since 2011
  • Naj Klub: Liverpool FC
« Reply #17 on: June 06, 2011, 18:27:45 »
znan da je stara tema al i meni je sad bija taj problem i nakon 2 ure i 3 kompjutera san ga riješija...
ugl shema je kad ga updateate onda vam se u program filesu napravi novi folder DKZ Update i u njemu je novi dkz, a onaj stari ostane u folderu DKZ Studio i kad pokrenete taj iz starog foldera onda javlja problem s memorijom. Znači pokrenete dkz iz foldera DKZ Update i kad ga pokrenete bit će vam opet na španjolski, znači i u taj novi folder ćete morat kopirat onaj english.dsl i to je to

Nadan se da će pomoć nekome ako zapne  :cropesmile:

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • Goodbye PES
  • Naj Igrač: There is no I in team...
  • Naj Klub: Real Madrid
  • Naj PES: 5
« Reply #18 on: June 06, 2011, 18:40:04 »
sta nisi mogao pitati na forumu ? :D
ma jednostavno je u biti sve, sam sto moze DKZ biti jebacki iritantan sa svojim greskama kada ga koristis za PES 6 jer nije prilagoden njemu :/
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that." - Bill Shankly

sillv3r

• Offline since 2011
  • Naj Klub: Liverpool FC
« Reply #19 on: June 06, 2011, 19:01:05 »
ma prigleda san par topica i niko nije zna pa onda...
al nek san ja to riješija :D jos mi samo ostaje ovo sa portovima i routerom al skuzit cu vec... google is my friend  :lol2: