izgleda da sam ja jedini kojem se igra ne sviđa. najviše zbog de*ilnog AI-a kak je kiki već reko. 100 puta se nađem u situaciji da čekam da moj igrač protrči da mu pošaljem loptu a ovaj samo stoji ko ukopan. okej, otežali su igru. nema više igre tipa uzmi messia na centru i ušeći se u gol. al jbm pa kak da onda dam gol kad su mi suigrači retardirani
dobro ti maremas rekao... mozes si namjestiti sve, takticki dio igre nikad nije bio bolji...
samo da kazem prije nego sto odem gledat Madrid - Milan i prije neg sto se ubijem ko letva
da je BaL opet jadan...AI nije mogo biti gori...nema sanse da su ga popravili od PES 2009 AI je jos veci retardus a protivnicki AI jos vise vara...
meni je BAL najveca glupost u PES serijalu ikad, tako da me to uopce ne sekira... sto se tice AI-a u igri ja sam zasad zadovoljan.. evo recimo, igrao sam protiv Bologne doma, odmah se vidjelo po formaciji da ce igrat bunker, i stvarno su igrali jako pazljivo i cilj im je bio sto vise drzat loptu, napadali skoro i nisu osim u pokojoj kontri ali to bi makasimalno sudjelovalo dvoje igraca... to je ono sto je onom starom AI-ju falilo najvise, a to je takticki se prilagoditi utakmici s obzirom na svoje mogucnosti... inace zavrsilo je 0-0 ... s AI-om u igri sam , kao sto sam rekao, zasad zadovoljan
@crny vidim novi post, pa da ti odgovorim.. svi smo htjeli simulaciju a ne arkadu, i sad kad smo je dobili ljudi su nezadovoljni... bas ta taktika i cini ovu igru najboljom simulacijom nogometa na planeti