Najvaznije su animacije, grafika je i sad meni korektna, treba ispraviti propuste u gameplay-u tacnije usavrsiti ga. Nije mi jasno sto neki toliko mnogo potenciraju novi endzin?
Cetri stvari na kojima treba najvise da se radi:
1. Animacije igraca
2. Unaprediti gameplay
3. 360 stepeni pas (mnogo bitnije nego kretanje igraca u 360, sa 8 na 16 pravaca da se stavi je sasvim dovoljno uz dobru animaciju mislices da je kretanje u 360 kao sto je slucaj sa fifom, barem mislim da ima samo 16 pravaca kretanja)
4. Igriv online
Prema ovome sto obecavaju blago nama
- Vizuelna unapredjenja: "PES 2010 jer vizuelno unapredjen, radovanje igraca i animacije sada su blize onima iz stvarnog zivota, ukljucujuci zivopisne izraze igraca prikazanim preko poboljsanog sistema osvetlejnja koje se menja u zavisnosti od raznih uslova! Stadioni su takodje dosta poboljsani, trava i ostali in-stadion elementi su fino prikazani."
- Potpuno nove animacije i potezi: "Animacije se sad stapaju jedna u drugu spontano tako da dribling i sut na gol dolaze iz dribling animacije. Mnogo vise individualnih animacija je sad u igri, ukljucujuci mnoge poteze i trikove koji se definitivno prikazuju na nacin na koji igra tece. Nekoliko elemenata je kompletno preradjeno, vodjenje, driblinzi i animacije sutiranja su uveliko poboljsane, primetana je razlika ritma kada igrac dodaje loptu, kad stoji i kad je dodaje u trku"