nezelim ispast glup, al moram pitat

igram pes ponekad i igram na najteze ofc i uvijek protiv kompa, al nekako mi se cini da su moji igraci nekad "sabotirani" od strane kompa.
mislim, znam da nisam neki odlican igrac, al neke stvari su mi cudne
neznam, al tolko rade greske nekad, ja stisnem da dodaju, on nedodaje, ja uvjeren kako ce dodati, a odna mu uzme loptu, kolko god da ja stiskao za dodati.mozda me najvise nervira sto na mene uvjek dode masa igraca, preko 5 i vise kad im se priblizim sesnajstercu, a meni igraci ne samo da ne idu na protivnicke igrace (to je vjerovatno jer je namjesteno zone marking) nego ako "neupravljam" sa njim, masu puta mu samo prode protivnici igrac, a moj samo stoji i gleda. (mislim, kako da upravljam sa vise igraca (znam da nemogu to, samo retoricko pitanje

) tj kako napraviti da i moji igraci s kojima trenutno ne upravljam "napadaju" igraca s loptom?) znam neke stvari namjestat tamo u opcijama tj "game plan"-u al neda mi se za svaku utakmicu namjestat uvjek sve (tko ce kog igraca itd)
al osim toga masu puta moji igraci igraju (a forma im je dobra, nekad narandasta, nekad i crvena, pa svejedno) kao da ih je munja opalila...
znam da cete rec, igraju kako im ti kazes da igraju...
al nisam bas tolko glup, igram pes dugi niz godina za zabavu, i jednostavno osjetim da u jednoj utakmici se sasvim drugcije ponasaju nego u drugim :S a i forma i stamina il kako se vec pise su male razlike. npr (igram ml) odigram 5-6 utakmica (vrsim rotacije igraca po potrebi tak da nije do "umora") i onda nakon pobjeda i utakmica u kojima sam pobjedio i jace klubove bez neke muke (tj igrali su svi "normalno") igram protiv osrednjeg kluba (i po imenu, i po mjestu na tablici) i imam problema i sta god radio nit mogu zabit gol nit napravit kakvu dobru akciju, nista, jer se igraci ponasaju ko retardirani :S a ponavljam, 100% nije do kondicije, jer pazim na to
mislim, u cemu je fora :S
jesam jedini koj tako "osjeca" ili? :S