Author Topic: PES 2010 - generalna diskusija  (Read 59636 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tannduricic

• Offline since 2010
  • € = 0
  • Naj Igrač: Leo Messi
  • Naj Klub: Barcelona
  • Naj PES: 6
Re: PES 2010 - generalna diskusija
« Reply #1635 on: March 31, 2010, 16:32:27 »
nezelim ispast glup, al moram pitat :)
igram pes ponekad i igram na najteze ofc i uvijek protiv kompa, al nekako mi se cini da su moji igraci nekad "sabotirani" od strane kompa.
mislim, znam da nisam neki odlican igrac, al neke stvari su mi cudne
neznam, al tolko rade greske nekad, ja stisnem da dodaju, on nedodaje, ja uvjeren kako ce dodati, a odna mu uzme loptu, kolko god da ja stiskao za dodati.mozda me najvise nervira sto na mene uvjek dode masa igraca, preko 5 i vise kad im se priblizim sesnajstercu, a meni igraci ne samo da ne idu na protivnicke igrace (to je vjerovatno jer je namjesteno zone marking) nego ako "neupravljam" sa njim, masu puta mu samo prode protivnici igrac, a moj samo stoji i gleda. (mislim, kako da upravljam sa vise igraca (znam da nemogu to, samo retoricko pitanje :D) tj kako napraviti da i moji igraci s kojima trenutno ne upravljam "napadaju" igraca s loptom?) znam neke stvari namjestat tamo u opcijama tj "game plan"-u al neda mi se za svaku utakmicu namjestat uvjek sve (tko ce kog igraca itd)
al osim toga masu puta moji igraci igraju (a forma im je dobra, nekad narandasta, nekad i crvena, pa svejedno) kao da ih je munja opalila...

znam da cete rec, igraju kako im ti kazes da igraju...
al nisam bas tolko glup, igram pes dugi niz godina za zabavu, i jednostavno osjetim da u jednoj utakmici se sasvim drugcije ponasaju nego u drugim :S a i forma i stamina il kako se vec pise su male razlike. npr (igram ml) odigram 5-6 utakmica (vrsim rotacije igraca po potrebi tak da nije do "umora") i onda nakon pobjeda i utakmica u kojima sam pobjedio i jace klubove bez neke muke (tj igrali su svi "normalno") igram protiv osrednjeg kluba (i po imenu, i po mjestu na tablici) i imam problema i sta god radio nit mogu zabit gol nit napravit kakvu dobru akciju, nista, jer se igraci ponasaju ko retardirani :S a ponavljam, 100% nije do kondicije, jer pazim na to
mislim, u cemu je fora :S
jesam jedini koj tako "osjeca" ili? :S

zlac

• *
  • Offline since 2008
  • € = 3
  • Mad scientist
  • Naj PES: 2012
« Reply #1636 on: March 31, 2010, 17:15:21 »
Nisi, nisi ... to te dobrim dijelom komp 'prca' u mozak. Sav AI iznad Regular težine se već dugo, dugo temelji na principu hendikepa. Izborom tih težina igranja unaprijed prihvaćaš da CPU igrači imaju bonuse u brzini, agilnosti, reakcijama, fizičkim duelima, našlo bi se sigurno još ponešto. Samo što ti to nitko nadležan iz Konamija neće službeno napisati. Na žalost, u napadačko-kreativnom smislu komp ne igra ništa puno pametnije na većim težinama, uglavnom samo koristi 'jače steroide' :)

Istina, kad uzmeš veću težinu, i tvoji suigrači koje kontrolira CPU djeluju malo bolje, bar u fazi obrane. O tome bi ti više mogli pričati oni koji intenzivno praše online, pa bi ti mogli pričati o tome kako tvoji braniči djeluju i izgledaju na ranking mečevima (gdje je težina zalockana na regular) ili npr. u friendly ili community mečevima gdje se težina može dići i na top player.

tannduricic

• Offline since 2010
  • € = 0
  • Naj Igrač: Leo Messi
  • Naj Klub: Barcelona
« Reply #1637 on: March 31, 2010, 22:41:38 »
txh zlac
iskreno sad mi je lakse jer sam se osjecao kao moron i da samo trazim izlike a da sam lose odigrao.
planiram uzet orginal igru pa cu probat igrat i ja online... igram na kompu pa sam "osuden" na SP, al zato cu moci online igrat protiv zivih ljudi, pa cemo imat iste "hendikepe"

kad sam vec kod toga onda jos jedno pitanje. prije sam igrao aktivno cod4 i sjecam se da sam kupio cd key online, bez dvd-a itd. pa jeli to moguce i za pes2010? znaci da sa paypalom platim samo key i da onda mogu igrat online :)
unaprjed thx na odgovoru

LeskiRM

• Offline since 2009
  • € = 0
  • тнε εαятн wiʟʟ sнαkε, тнε woяʟd wiʟʟ sнivεя
  • Naj Igrač: Ramos, Hazard, P.E. Aubameyang
  • Naj Klub: Real Madrid
  • PSN ID: NeXes_hr
« Reply #1638 on: April 01, 2010, 01:09:11 »
Frend i ja smo naručili 10 kom pes10 prije 5 dana dok je trajala akcija, sa dostavom je bio 100kn, akcije vise nema tako da, za 200kn dobijes zapakirani pes10 sa original neiskoristenim keyem, znaci registriras ga na svoje ime. A zaprimit pes mozes postom, preporucena posiljka dobijes fino DVD platis postaru ako je sve u redu i ides instalirat, ili skines svoju verziju PES10 moze i reloaded uopce nije bitno, instaliras koristeci key koji ti mi damo preko maila/MSN-a (Otvorimo tvoj PES10 i ispisemo ti key) patchiras official 1.3 patchom, skines 1.3 crack da igras bez dvd-a pa regas taj key i to je to igras a mi ti naknadno posaljemo i dvd tako da nisi zakinut za nista, sa ovom drugom opcijom prije ces zaigrat pes10 online ;) Al to jos nije 100% jer pise da ce nam isporucit tih 10kom za koji dan :D

Inače u hrv ti se original PES10 krece od 350 pa do cak 400kn, dok negdje na akciji znaju bit snizene cijene na 300kn (PC verzija) dok smo mi kupili 1 za 8 funti + dostava 2 funte ;)

E sad koliko ti nama vjeruješ neam pojma lol al vec sam se dogovorio sa dvojicom ljudi da ce uzet pa ako sumnjas pusti njih prvo pa ces vidjet da nije nikakva prevara :)

Ofc ako si iz zg-a il okolice moze i direktna predaja na ruke :D
« Last Edit: April 01, 2010, 01:15:12 by LeskiRM »

c_ronaldo_16

• *
  • Offline since 2009
  • € = 0
  • │█│║▌║││█║▌║▌║║▌ My game is fair play
  • Naj Igrač: ·٠•Xavier Hernández●٠·
  • Naj Klub: ★ Más que un club ★
« Reply #1639 on: April 05, 2010, 22:03:26 »
Evo napokon sam dočekao da mi sudac sudi jedan penal iz igre, i eto odmah mi se pojavi bug  :lol:

dynamyte

• *
  • Offline since 2008
  • € = 0
  • Naj Igrač: Simão Pedro Fonseca Sabrosa
  • Naj Klub: FC Barcelona
« Reply #1640 on: April 05, 2010, 22:17:13 »
a ko zna, mozd je golman slomio nogu u letu :lol:

“An atheist is a guy who watches a  football game and doesn't care who wins” -  Dwight David Eisenhower

totti

• Offline since 2009
  • € = 0
  • Naj Igrač: totti
  • Naj Klub: roma
  • Naj PES: 2009
« Reply #1641 on: April 09, 2010, 16:23:18 »
meni se začudo nije dogodio ni jedan veći bug...ako ne računamo ono da prođe ruka kroz dres kod slavlja a ovakve stvare mi se nikad nisu dogodile...

josipgotovina

• Offline since 2009
  • € = 2
  • Hala Madrid ;)) !!
  • Naj Igrač: Kaka'
  • Naj Klub: Real Madrid C.F.
« Reply #1642 on: April 09, 2010, 17:07:18 »
ma to se meni nikad nije dogodilo :D

cini mi se da igra na medium (po travi ) ???

ak je mozda je do tog :P

totti

• Offline since 2009
  • € = 0
  • Naj Igrač: totti
  • Naj Klub: roma
« Reply #1643 on: April 09, 2010, 17:09:13 »
možda je i do toga...ja igram na najvećoj mogućoj rezoluciji i detaljima...
stvarno nemam s tim problema...jedino to s rukama

PES_FAN_666

• Offline since 2009
  • € = 0
  • Najdraža Rijeko...
  • Naj Igrač: Luis Nazario de Lima-Ronaldo
  • Naj Klub: HNK Rijeka, Bayern
« Reply #1644 on: May 08, 2010, 23:02:55 »
eh nisam na forumu bio oko pola god. kom mi se spržio i konačno sad nabavio mašinu i pol te odigrao PES 10 demo i uskoro ću nabavit igru
odigro sam par tekmi i oduševio sam se
jedva čekam da nabavim full verziju
usput sve postavke na max i sve radi ko podmazano :party1: :party1:
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

BlueWarrior

• Offline since 2009
  • € = 0
  • Naj Igrač: Iker Cassilas
  • Naj Klub: DInamo, Real Madrid
  • Naj PES: 2010
« Reply #1645 on: May 09, 2010, 08:02:51 »
Eh ja nisam te sreće da igram na full. Ali nisam imo nikakvih problemda, osim kaj mi se zamrzne malo onaj intro u tekmi ostalo sve po loju :D

PES_FAN_666

• Offline since 2009
  • € = 0
  • Najdraža Rijeko...
« Reply #1646 on: May 09, 2010, 09:35:25 »
sad dobro radi na novom ,dok na starom mi je i na low štekalo nenormalno :stupid: :lol2:
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

PES_FAN_666

• Offline since 2009
  • € = 0
  • Najdraža Rijeko...
« Reply #1647 on: May 11, 2010, 22:07:49 »
jel se može sa ne original igrom igrat na mp thx(naravno legalno skinuto i plaćeno)
PS. kak se ono mijenja naj pes malko zaboravio  :stupid: :lol2:
« Last Edit: May 11, 2010, 22:10:36 by PES_FAN_666 »

zlac

• *
  • Offline since 2008
  • € = 3
  • Mad scientist
Re: PES 2010 - generalna diskusija - DLC 1.07 na vidiku?
« Reply #1648 on: May 12, 2010, 14:41:58 »
Just got word from the WEarePES crew that Konami France have informed them the next PES 2010 update is due a week on Tuesday, May 18th.

This comes just hours after forum member Bigol asked Jon Murphy on Twitter about an update, and he confirmed it will be released shortly. We believe this update will include new kits of the World Cup teams that are licenced already, plus maybe some boots and balls. This would make sense, as WE: Blue Samurai hits later in the same week with those additions.

http://winningelevenblog.com/blog/pes-2010-update-coming-may-18th/

zec09

• Offline since 2010
  • € = 0
  • Naj Igrač: CR9
  • Naj Klub: Real Madrid
  • Naj PES: 2010
« Reply #1649 on: May 17, 2010, 21:29:49 »
jel ima tko xcm xfps ps3 adapter ili ako zna di to ima u hrvatskoj za kupiti??  to je adapter s kojim se može igrati sa tipkovnicom na ps3!! http://www.totalconsole.com/catalog/XFPS_Rateup_adapter.3.jpg                     :&