Author Topic: PES 2010 - generalna diskusija  (Read 55877 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

maremas

• Offline since 2007
  • Naj PES: 6
Re: PES 2010 Rumours
« Reply #15 on: April 06, 2009, 20:41:43 »
Kad bi graficki endzin bio kao u ovom intru ja bi bio prezadovoljan, uz to da se malo nasminka i napuca u skladu sa danasnjim standardima!

PESoholic

• *
  • Offline since 2007
  • tribina tebi pjeva...
  • Naj Igrač: bitna je momčad ne pojedinci
  • Naj Klub: NK Zagreb Manchester United FC
  • Naj PES: 2011
« Reply #16 on: April 07, 2009, 08:15:10 »
Suranjda sa NVIDIOM može im samo biti plus napokon - The way it was ment to be played! kaj ne!?
No kako su mnogi prije mene rekli puno, puno stvari treba preurediti od temelja.Da počnem od osnova tipa taj "tip" trčanja koji mene osobno bode u oči od PES3-ke, pa onda preko sve više i više spominjanog igranja rukom jer neznam koliko puta mi se desilo da kompu i/ili frendu prodam lažnjak i on proklizi pored mene i ležerno odnese loptu rukom i nikome ništa.Mora se spomenuti bar recimo za nas "naprednije" igrače i popriličan nedostatak finti jer sa te strane ih FIFA dobrano gazi(što za arkadu kakva FIFA jest jest i ne čudi) i možda će mnogi reć da netreba sad s te strane nagomilat hrpu finti i slično ali jbm pa nemreš me ograničit kad igram sa nekim superzvijezdama tipa C. Ronaldo (BTW ovo me fizički zaboljelo napisat) da mi igrača takvih kapaciteta ograničiš na kaj 4 finte jel lažnjak ni ne računam pod finte to je već najnormalnija stvar dugo vremena.Fizika lopte je recimo meni osobno nešto što su jaaako poboljšali u 2009 i posebno mi se sviđa kako se može "osjetiti" težina lopte dok igraš.A sad kad bi baš išli u ekstreme recimo bilo bi bolesno dobro da vremenski uvjeti npr. kiša osim na loptu imaju i utjecaj na performanse igrača znači recimo igrač tipa Rooneya koji je jbno brz ali ga i ima pa onda da po kiši taj atribut brzine malo opadne akonto toga kaj je teren mekan pa on ipak kao malo teži igrač više "potone" u teren i takve stvari.Al ajd budimo realni to ne očekujem prije 2016-17 :lol:
I definitivno trebaju poradit na kako ja to zovem "homokinetičkim" gležnjevima i koljenima i kukovima i slično jel sam se nagledo situacija kada igrač isfurava potez nogom kakav ni Shaolinski majstor fizički nemože izvest nakon cca 30 godina usmjerenog i drastičnog treninga.
SUCI - ajme majko moja to je jedan dio igre di moraju ne krenut od nule nego od temelja za tu nulu jel "kriteriji" su katastrofalni mada sam se već naviko ali brate ono ukližem "frontalno" odnesem loptu manirom neurokirurga i lik mi zavalja crveni :zbunjen: :lol: a o onom samoinicijativnom uklizavanju i ispucavanju lopti kojim su brijem htjeli postić dozu realnosti nebum ni pričo jer ti potezi na koje nemamo nikakvog utjecaja su me toliko puta koštali tekmi da je to prebolesno.

Eto to bi bilo onako ukretko moje javljanje sa početka radnog dana sa radnog mjesta :D
I am a little more provocative then you might need,
It is your shock and then your horror on which I feed!
So can you tell me what exactly does freedom mean,
If I'm not free to be as twisted as I wanna be...

zlac

• *
  • Offline since 2008
  • Mad scientist
  • Naj PES: 2012
« Reply #17 on: April 07, 2009, 09:10:30 »
Ako je NVIDIA počela posao s KONAMI-em znači da će se odigrati dobar posao

Da ne bi bilo zabune, ona napomena o partnerstvu s NVIDIA-om se nije odnosila na Konami, nego na NaturalMotion i njihov Euphoria engine. E sad, kako nije potvrđeno ni da će NM-ov engine biti u novom PES-u, onda je tek nejasno postoji li u planu bilo kakav plan za partnerstvo između Konamija i NVIDIA-e.

bluearmy

« Reply #18 on: April 07, 2009, 22:29:40 »
Kad bi graficki endzin bio kao u ovom intru ja bi bio prezadovoljan, uz to da se malo nasminka i napuca u skladu sa danasnjim standardima!
http://www.youtube.com/watch?v=fPtzg6c3ojo
to je to!!

ujo

• Offline since 2007
  • Naj Igrač: F. Torres
  • Naj Klub: Man. Utd.
  • Naj PES: 2009
« Reply #19 on: April 08, 2009, 13:14:26 »
Pro Evolution Soccer 2010 Details - Release 30.09.2009
“All new season, all new game” according to Konami.

Australia, April 7, 2009 - Konami today announced PES 2010, and boldly stated that it “will benefit from the most exhaustive raft of new features in the series’ history, with every aspect of the game benefiting from key improvements.” The game is coming on PS3, Xbox 360, PC, PSP, PS2 and mobile phones this Australian Spring / American Autumn.

PES Productions, the Tokyo-based development team, is setting out to make this the most realistic football simulation available, with player feedback a key part of the process. “We have been monitoring feedback and comments on the progression of the PES series for some time now, and PES 2010 will see us implementing a great deal of the ideas players have been requesting,” commented Naoya Hatsumi, Producer for PES Productions at Konami Digital Entertainment Japan. “We aim to make PES 2010 a more user-friendly, immediate experience that places the emphasis on getting straight into the gameplay for which the series is famed. PES 2010 will look better, will play better, and will recreate real football as closely as the current hardware will allow.”

The team has expanded for development of PES 2010, with the creation of a number of dedicated departments focused on different aspects of the game, such as online. The key additions/changes to the game are:
 * Gameplay: “PES 2010 focuses on enhancing the excitement of matches between players, making for a truly challenging experience that will constantly test the player. Intuitive zonal defending will cover spaces and players need to look constantly for new ways to attack. PES 2010 focuses on being a real football simulation, as it requires both strategic play and quick reactions, as in real life. In addition to key out-field elements, goalkeepers are more versatile and with abilities matching those of modern shot-stoppers. The game’s referees have also been reworked, with smarter AI elements allowing them to make more balanced calls during matches.”
 * Improved Visuals: “PES 2010 has undergone a major visual revamp, with its celebrated player likenesses and animations now even closer to those of real-life players – including live player expressions to be depicted with an improved lighting system which differentiates between various conditions! Stadium detail is also massively improved, with the grass and other in-stadium elements finely depicted.”
 * All-new Animations and Moves: “Animations now dovetail into each other seamlessly, with dribbling and shots on goals worked into dribbling animations. More individual skills are also on show, including new flicks and tricks that have a definite showing on the way a game flows. Several elements have been completely reworked, with the dribbling, turning and kicking animations greatly enhanced, while there is a noticeable change in pace when a player passes a ball from a standing position than from within a run.”
 * Enhanced Master League: “Master League has been thoroughly renewed with the enhancement of managerial aspects, which enables users to enjoy managing a team for a longer career lifespan. Seen by many as a key contributor to the series’ success, the Master League elements in PES 2010 have been bolstered by far-ranging and vital new additions, dedicated to enriching the mode.”
 * AI: “The Tokyo team has worked to improve the AI of the game, with Teamvision 2.0 implemented. Midfielders and defenders now work together to cover open space and close down attacks, meaning that cover can be provided for lower-ranked defenders. This also has the additional effect of removing soft goals, thus returning PES 2010 to its simulation roots. In terms of attacking, players can also now move several players (at) once, sending them into different areas, opening up more goal-scoring possibilities than ever before. As such, PES 2010 necessitates a new level of control from the player. Strategic thinking is as important as quick passing, but the new system greatly opens the way the player oversees control of the team. In free kick scenarios, for instance, players can now instigate the runs of the players awaiting the ball in the penalty area.”
 * Individual Play Characteristics: “In previous PES games, the team formation has determined the movements of the players. PES 2010 introduces a new system wherein the individual attacking and defending nature of the players is integral to the way they play. Each player enjoys unique AI tied into their best abilities, and is reflected in the actions of their team mates – i.e. if a player who is known to be a good crosser of the ball is in possession, more players will flood the penalty area to receive it. Similarly, if a player is known to be good with close control, defenders will work to cover their stronger side, while lone strikers will be automatically supported by midfielders on receipt of the ball.”
 * Strategy Use: “A new power gauge system allows users to balance their strategy in a quick, but wide-ranging way before a match. Every element – pass frequency, movement, the line of defence, width of play, or the position of the front line – can be altered to match those of a favoured club: Juventus Turin are a dangerous side on the counter-attack, for instance, while FC Barcelona use width in their attack. These formulations can be altered at any point, too, with Home and Away matches forcing different circumstances on the user, as does the rigours of a Master League season.”
 * Enhanced Online: “A new dedicated section of the Tokyo team is committed to improving the online side of PES 2010. More downloadable content is also planned. Konami has supported PES 2009 with the release of new licensed teams, transfer updates, etc, and this support will grow for PES 2010. Team and content updates are planned throughout the game’s lifespan. These will make the game even more bespoke to the player’s match day needs.”
 * Match-Day Atmosphere: “Crowd reactions to the on-field action are now more varied, with all new chants and cheers. The subtle difference between Home and Away matches will be reproduced, and the crowd will react spontaneously to specific situations in a game, showing their disdain or pleasure as fouls are committed and goals scored. Likewise, the commentary has been altered to offer a fresher, more concise overview of the game.”
 * Penalties: “An all-new system has been implemented, offering greater control, placing and accuracy.”
 * Exclusive Europa League License: “Konami has strengthened its relationship with UEFA and can announce it has secured the exclusive video game rights for the Europa League Licence (formerly known as the UEFA Cup). In addition Konami will be enhancing and developing the use of the UEFA Champions League within PES 2010 to make even better use of the best club football competition in the world.”

Available On: Xbox 360, PC, PS3, PlayStation Portable, PlayStation 2, Wireless
Release Date: September 30, 2009
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mislim da bi konačno mogli dobiti nešto što ćemo moći igrat kao i PES 6....idućih par godina
Walkin' slow by this streetz full of bad thangz,violance and kreepz....
------------------------------------------------------------------
rapper4eva

zlac

• *
  • Offline since 2008
  • Mad scientist
« Reply #20 on: April 08, 2009, 13:30:22 »
Ajmo se nadati ... makar Konami je zadnjih godina vrlo jak na riječima, a onda podbaci na djelima.

BAL nisu ni spomenuli, a toliko je bolno očito koliko tu treba poraditi na AI ... možda odustaju od BAL-a?
« Last Edit: April 08, 2009, 13:32:29 by zlac »

Leko

• Offline since 2007
« Reply #21 on: April 08, 2009, 13:33:57 »
ako bude ovakvo kako se predstavlja necu prestajat to igrati,makar nadam se da ce prikupit vise licenca od onako manjih klubova iz nekih manjih liga
« Last Edit: April 08, 2009, 13:35:59 by Leko »

ujo

• Offline since 2007
  • Naj Igrač: F. Torres
  • Naj Klub: Man. Utd.
« Reply #22 on: April 08, 2009, 14:00:53 »
mislim da ako bude sve ovako kako su rekli da ću kupit original čim izađe!
Walkin' slow by this streetz full of bad thangz,violance and kreepz....
------------------------------------------------------------------
rapper4eva

PESoholic

• *
  • Offline since 2007
  • tribina tebi pjeva...
« Reply #23 on: April 08, 2009, 14:09:48 »
Ove godine prvo zovem druga gusara i testiram 2-3 dana prije nego ispljunem 350kn za orđinale.
A to kaj su napisali bum detaljnije proučil kad dođem mado pa bum se i osvrnul.

Leko

• Offline since 2007
« Reply #24 on: April 08, 2009, 14:44:55 »
Pro Evolution Soccer 2010 najavljen

Pro Evolution Soccer ove godine pretekao je FIFA serijal tek po brzini najave novog nastavka. Naime, Konami je danas objavio press release s istaknutim novitetima, poboljšanjima i inim stvarima koje nas očekuju u inačici za 2010. godinu. Ako ste očekivali potpuno novi PES, možda će vam zvučati razočaravajuće što se 2010. ne temelji na novom engineu već je riječ o svojevrsnoj nadogradnji onoga koji je nekada uspješnu simulaciju odvukao na arkadne staze. No nije sve tako crno – Konami je priznao pogrešku, povećao tim koji radi na novom PES-u i odlučio popraviti ono što je bilo pokvareno u prethodna dva dijela. O čemu se konkretno radi, pročitajte pod opširnije.

Po riječima press releasea, PES 2010 doživjet će intenzivne promjene u gameplayu – ispravljeni su skriptirani potezi i propusti obrane, vratari su sada svestraniji te su njihove reakcije sličnije onima u stvarnom nogometu. Također, AI sudaca je unaprijeđen. Implementiran je novi sustav izvođenja jedanaesteraca, navodno donosi veću kontrolu i preciznost upućivanja udaraca. Umjetna inteligencija je u globalu poboljšana kako bi se PES ponovno primaknuo simulaciji. Uveden je Teamvision 2.0 koji omogućuje bolju suradnju obrambenih i veznih igrača, a nama je dana veća kontrola nad suigračima, bilo da je riječ o aktivnom napadu (igrač odsad može kontrolirati više nogometaša odjednom) ili o slobodnim udarcima (igrač inicira smjer kretanja nogometaša kod izvođenja slobodnih udaraca). Spominje se još i novi power gauge system te veći fokus na osobine individualnih igrača, no o tome bismo više trebali saznati uskoro.

Vizualna strana igre obogaćena je u više smjerova. Dodane su potpuno nove animacije poteza, nove finte i facijalne ekspresije. Ugrađen je novi sustav osvjetljenja, izgled stadiona brojit će više detalja, a travnjaci su fino pokošeni novim teksturama trave. Auditivni elementi također su ponešto promijenjeni. Življe navijanje publike, nove pjesme i potpuno novi komentator, najavljeni su za 2010.

Master Liga je obnovljena pomoću menadžerskih elemenata, no trenutno nam nije poznato o čemu je točno riječ. Broj kupova povećao se za jedan novi time što je Konami uz Ligu Prvaka dobio i licencu za nekadašnji Kup Uefa.
Zbog loših iskustava s online segmentom igre, Konami je angažirao čitav odsjek programera koji bi trebali dovesti multiplayer do stanja igrivosti. Neslužbeno se spominje podrška za deset igrača, odnosno 10 vs 10, no Konami nije potvrdio informaciju.

Novi Pro Evolution izlazi za PC, PS3, X360, PS2, PSP te nešto kasnije za Wii.

izvor
HCL.hr

Eto ipak ništa od novog enginea

PESoholic

• *
  • Offline since 2007
  • tribina tebi pjeva...
« Reply #25 on: April 08, 2009, 15:33:02 »
Pa ovaj tvoj članak sa HCL-a je grubi (i to poprilično) prijevod onog ujinog na engleskom.O tome da li će biti ili neće novi engine nemožemo još raspravljati iz jednostavnog razloga što neki najavljeni noviteti ipak zahtjevaju neke promjene u vezi samog grafičkog "motora" a da li će to biti samo ušminkavanje postojećeg ili pak apsolutno novi ostaje da vidimo.
Po nekoj logici ipak mi se čini da je novi engine "obavezan" ako zaista imaju namjeru u ove zadnje 3 godine izbaciti igricu koja će ispuniti sve ono što su u ovom a i onim prijašnjim press izjavama najavljivali.

Detaljni osvrt na kompletnu press izjavičicu KONAMIja dolazi (mislim na moj naravno :D ) za cca sat sat i pol.

MeT

• *
  • Offline since 2007
  • disiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  • Naj Igrač: Leo Leo Dildildil :)
  • Naj Klub: FC Barcelona
« Reply #26 on: April 08, 2009, 16:11:05 »
aj evo moj kratki osvrt po kategorijama:

gameplay: novi ai? o falim te boze, ovo je bilo katastrofalno. ispadanje cijele obrane jednim dodavanjem il duplim pasom? smijesno da se to dogadja redovito. ajd jednom-dvaput al ak akciju odigras isprve sve eto ti gola.

improved visuals: hm...pa oke al to nije kljucno po meni. meni je bitniji gameplay od eye candy smeca... pohvalno, al to ne treba bit na prvom mjestu jer ovo nije sminka od igre, ovo bi TREBALA bit simulacija nogometa.

all-new animations and moves: pohvalno, pogotovo ak bude raznolikosti a ne da neki move ima 10 igraca al svi koriste isti move... za animacije (one uvodne prije tekme i replay mi iskreno puca pistola)

enhanced ML: ok, tu necu nis pisat jer nikad se nisam ML-om bavio ozbiljno, sa frendom sam jedan dio coop igro njegovu ML

AI: ai, ai ai. KONACNO. samo cemo vidjet sta je to tocno doradjeno i kolko dobro. suci pod muss ispocetka il vratit na razinu pes5 i 6

individual player characteristics: e ovo mi se svidja. jako :D

strategy use: igram kak mi je po difoltu, mijenjam samo formaciju, previse je drkanja oko toga, neam ja strpljenja za to... :)

enhanced online: nikad imo origigi igru tak da nisam ni igro online. al pohvalna najavljena optimizacija

Match-day atmosphere: ak sam dobro skuzio, vracaju home i away tekme. tooo. i ovo sa navijacima poprilicno oke :D

penalties: ok :D

LP licenca: pohvalno

PESoholic

• *
  • Offline since 2007
  • tribina tebi pjeva...
« Reply #27 on: April 08, 2009, 18:15:11 »
Evo meee!!!

Eto došo sa joba i dok laganini drmam grašak s noklicama i nekim proteinskim dodacima(BTW mislim na meso) idem ja lagano krenut jer ovaj osvrtić bu onako u mom stilu :twisted:

Dakle

The team has expanded for development of PES 2010, with the creation of a number of dedicated departments focused on different aspects of the game
Dobro jutro!!Ono što mi je uvijek bilo smiješno u ovoj igri i KONAMIju kao izdavaču je bio taj prečudni nedostatak organizacije za japance.To je po onoj staroj kak nemre jedna glava bit pametnija od dvije a bormeš je i bilo presmiješno kad si vidil(bar oni koji su gledali creditse na staaaarim verzijama) istog lika zguranog u gameplay engine, grafiku, sounds, skripte i još negdje - pa jbt nije ni čudo kaj niš nije napravljeno do kraja.

...setting out to make this the most realistic football simulation available, with player feedback a key part of the process...
Hmm ako tome zaista jest tako, a nadam se duboko da jest, već su sa samim prvim korakom krenuli u najboljem smjeru.Da se vratim na ovu staru o glavama iz prvog odlomka - pa jbm nemre njih npr. 500 vidit i snimit u igri ono kaj može par milijuna igrača!!Posebno mi je drago to kaj je jedan među tim davežima koji su ih prva 2-3 tjedna nakon izlaska davili mailovima na dnevoj bazi bio i jors truli, oliti za one koje ne kuže engleski - ja :D (ipak sumnjam da buju mi Kranjčevićevu hitili u PES pa Bago pripremi se za narudžbu :lol: )

Nego ajmo mi na bitne stvari :

GAMEPLAY
PES 2010 focuses on enhancing the excitement of matches between players
:lol: ovo mi je presmiješna izjava jer nije da KONAMIjev tim tu ima puno kaj za reć uzmi bilo koju verziju PESa i stavi dva iole solidnija igrača u 1v1 i uživaj al ajd moraju i oni malo slame namlatit da članak dobije malo "mesa"
Intuitive zonal defending will cover spaces and players need to look constantly for new ways to attack
Hmm ovo zvuči tak poznatooo samo se nemrem sjetit jel to bilo u PES2008 ili u PES2009.....aha u OBA pa svi znamo kaj smo od te "napredne" obrane vidjeli ali ajd živmo u nadi i kak je MeT par puta reko POHVALNO kaj na taj način pričaju o tome jel onda i oni kuže da je to jedan od problema.
goalkeepers are more versatile and with abilities matching those of modern shot-stoppers
Ili na hrvatskom - dat ćemo sve od sebe da golmani nebi po 884 put bili retardirani kr***ni - s moje strane mogu reć samo - SRETNO.
The game’s referees have also been reworked, with smarter AI elements allowing them to make more balanced calls during matches
 :lol: :lol: :lol: ...........ok ok sam se smiril sad bum ozbiljno  :lol: :lol: :lol: ...... ma majko moja koja je ovo prvoaprilska  :lol: :lol: :lol:
Dakle izvedu li to da suci budu evo recimo u rangu onih talijanskih "prokušanih" i "iskusknih" sudaca(ovo je bilo iznimno ironično) ja ću potpisat da im ostavljam sve svoje organe kad krepam a naprave li nešto bolje od toga očekujte naslov u novinama tipa :
"Pomahnitali mladić gol trčao oko kipa bana Josipa Jelačića vičući : Seabass rulzzz!!!"

IMPROVED VISUALS
live player expressions to be depicted with an improved lighting system which differentiates between various conditions
Žele li to oni reć da će, uz to što će se lica igrača "mijenjati" vjerojatno pod utjecajem osvijetljenja (dan/noć) i vremenskih uvjeta i slično, igrači "pokazivati emocije"!?!?!?OK sad ovo već liči na predigru a ja sam počel razmišljat o hladnom tušu jer usprkos tome kaj se MeT i ja u osnovi slažemo da je taj eye candy tak-tak moram reć da u 2009 od firme koja izbacila takve naslove konačno želim vidjet SIMULACIJU NOGOMETA blještavu i ušminkanu toliko da mi se ovaj dual-dual od 6000 i 8800Ultra skup sa 4GB RAMa počnu znojit kad kursorom priđem ikonici PES2010.
Stadium detail is also massively improved, with the grass and other in-stadium elements finely depicted
...u 2009 od firme koja izbacila takve naslove konačno želim vidjet SIMULACIJU NOGOMETA blještavu i ušminkanu toliko da mi se ovaj dual-dual od 6000 i 8800Ultra skup sa 4GB RAMa počnu znojit kad kursorom priđem ikonici PES2010.  :twisted:

ALL-NEW ANIMATIONS and MOVES
 :clap: :up: :clap: ili na englesko/hrvatskom hel faking jea !!!!!
Animations now dovetail into each other seamlessly, with dribbling and shots on goals worked into dribbling animations
Znači da su praktički svi pokreti igrača zasebne animacije koje se samo da se laički izrazim fade-in-outaju a to mi je jako zanimljivo jer se nadam da će onda uz pomoć tog načina prikaza grafike i skemijat to da mi lik ne prolazi nogom kroz protivnika u voleju da golman ne prolazi kroz stative i da golman ne koristi zračnu ručnu kočnicu ko jbn Zekoslav Mrkva.
More individual skills are also on show, including new flicks and tricks that have a definite showing on the way a game flows
Da, da, da i još jednom da i onda AMEN na kraju.Eto neki dan zapravo jučer sam piso kak bi trebalo bit dosta finti i kako bi trebalo proširti paletu poteza onim supermegaultrastar igračima i eto jbm ko da mi je Seabass zaključan u podrumu  :twisted:
dribbling, turning and kicking animations greatly enhanced
Ako pod time misle da to sve izgleda "ljudskije" i prirodnije onda DAAAAAAAAAAAAAAAAAA jbm majku milu pa koliko godina im je trebalo da shvate da im se kompletan igrač(mislim pod time na kompletno tijelo) kreće ko ona jbn lutkica na koncima!!
there is a noticeable change in pace when a player passes a ball from a standing position than from within a run
OK sad moram nabrzinu pod hladan tuš evo me za minutu dvije nazad.Pa vidim ja da je mojih cca 50-60 mailova u roku od 20 dana imalo nekog utjecaja a očito i nisam u tome bio sam :twisted:

ENHANCED MASTER LEAGUE
 :stupid:
Gle ak ti se oće glumit Don Fabia kupi jbn FM i odFOFaj od IGRANJA nogometa.
Master League has been thoroughly renewed with the enhancement of managerial aspects, which enables users to enjoy managing a team for a longer career lifespan. Seen by many as a key contributor to the series’ success, the Master League elements in PES 2010 have been bolstered by far-ranging and vital new additions, dedicated to enriching the mode
Kak sam i reko gore svi ti :"..ja bi više opcija i kupovanja i treninge i sponzore i kadetsku školu i slčno..." frikovi lagano odFOFajte od PESa i igrajte FM jer upravo zbog takvih će oni sad, iako nisu baš ništ rekli decidirano, shebat najbolji mod ove igre ikad.Tak da mi neki skompleksirani frikovi koji u životu nisu čuli za kavu, prijatelje i VRATA mogu od jednostavnog i guštajućeg igranja MLa napravit taktičko-strateško-financijsko-poduzetnički pothvat.Ma FOF!!

AI
AI = Artificial Idiots
Teamvision 2.0 implemented
Hladan tuš mi ipak nije trebao  8) jbt taj moćni Teamvision su najavljivali kao najveći potez u svijetu nogometnih simulacija od uspješnog programiranja poligona LOPTE a posrali se sami po sebi sa njim žešće i sada....hmmm...pa ajmo opet probat.  :stupid:
Midfielders and defenders now work together to cover open space and close down attacks, meaning that cover can be provided for lower-ranked defenders
Prekrasno a kaj kad igram recimo 4-2-4 onda kaj onda mi veza nestane i stopi se sa obranom pa imam blagoslovljenu i svima poznatu i svijetom najrašireniju formaciju 4-0-6 sa taktikom "ko može daleko izbit igra će obranu"??
This also has the additional effect of removing soft goals, thus returning PES 2010 to its simulation roots
Da sad imam u guzici 23 pive(doslovno u guzici) ovo nebi povjerovo dok na svoje oči ne vidim.
In terms of attacking, players can also now move several players (at) once, sending them into different areas, opening up more goal-scoring possibilities than ever before
Vaaaauuuuuuuuuuuu kako ultra nova tehnika i tehnologija i vaaaauuuuuuu za sve koji nikada nisu PES igrali na Wii. :vojnik:  :stupid:
Nemojte me krivo shvatit ja od kad sam ovo prvi put vidio na Wii želim to na PCu i odlično ali brate šta najvaljuješ ko nešto nenzam šta kad već 2 godine ljudi po tome guslaju.
In free kick scenarios, for instance, players can now instigate the runs of the players awaiting the ball in the penalty area
Ovo je jedino pozitivno kaj sam pročito u ovom poglavlju ali to koliko će ta utrčavanja biti "pametna" to ćemo tek vidjet.

INDIVIDUAL PLAY CHARACTERISTICS
individual attacking and defending nature of the players is integral to the way they play. Each player enjoys unique AI tied into their best abilities, and is reflected in the actions of their team mates – i.e. if a player who is known to be a good crosser of the ball is in possession, more players will flood the penalty area to receive it.
Veri veri najs ako bu to tako i izvedeno samo kaj onda recimo kad neko krene igrat sa Barcom ili ManUom pa jbm šesnaesterac bu stalno krcat igračima pa tam svi znaju nabacit :lol:
Zeka malo ali u globalu ovo mi se jako sviđa jer nebu više one šeme da imaš na krilu recimo Srnu a kompletni vezni red i oba napadača te u polufinalu SPa gledaju sa 40ak metara od gola.

STRATEGY USE
Ne ne krivo ste zabrijali svi vi FM frikovi vratite ih u gaće ovo ide nas IGRAČE.
A new power gauge system allows users to balance their strategy in a quick, but wide-ranging way before a match. Every element – pass frequency, movement, the line of defence, width of play, or the position of the front line – can be altered to match those of a favoured club
Špica stvar kad moš u tri dodira gumba podesit sve točno onak kak ti paše.Kratko i jasno i bez previše onog prijespomenutog FM iz*rkavanja i kenjaže sa šemama :"..joj a jel mi Nedved dobro raspoložen ili mu je moral pao na 69 a luck na 53!?!?!".
with Home and Away matches forcing different circumstances on the user, as does the rigours of a Master League season
E sad ako fakat imaju namjeru isfurat da se osjeti "težina" gostovanja onda je ova šema sa strategijom još bolja negoli se na prvi pogled čini.

ENHANCED ONLINE
Ajmo opet  :lol: :lol: :lol:
Tokyo team is committed to improving the online side of PES 2010
Ideš jbt!!A kako kaj bute sredili stvari sa laggom i slično?
More downloadable content is also planned. Konami has supported PES 2009 with the release of new licensed teams, transfer updates, etc, and this support will grow for PES 2010. Team and content updates are planned throughout the game’s lifespan. These will make the game even more bespoke to the player’s match day needs
 :stupid: :stupid:
Ajmo pričat o "match day needs" - kad stisnem šut želim šut a ne muzički intermezzo sa 3 pljuge i jednom kavom prije negoli se netko odluči zamahnut nogom.

MATCH-a-DAY ATMOSPHERE
Zvuči zanimljivo a nadam se da bu i ZVUČALO zanimljivo a ne ko neko zborno pjevanje neke škotske naricaljke.
Crowd reactions to the on-field action are now more varied, with all new chants and cheers. The subtle difference between Home and Away matches will be reproduced, and the crowd will react spontaneously to specific situations in a game, showing their disdain or pleasure as fouls are committed and goals scored
Sve kaj su napisali je mrak samo još da nađu VOLUME gumbić na kompu i to je to.Da daju malo "živosti" u to navijanje a ne kaj ja znam Youll never walk alone ko da kum i ja razbijeni u 7 ujutro pred hitnoim zavijamo od bolova sebi u bradu nego da se ČUJE 70000 duša kako navija!!
the commentary has been altered to offer a fresher, more concise overview of the game
Super znači ovaj bu mi dosadil nakon 7 a ne nakon 5 dana.Ma jooj zabole me za to šta čiča laje u mikrofon kad imam antipatiju prema komentatorima od ovih naši RL de*ila.

PENALTIES
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
An all-new system has been implemented, offering greater control, placing and accuracy
Nadam se da to znači nešto u stilu :"...svu kontrolu imate vi pa ak se sami shebete ko vam kriv..." jel to je ono kaj ja hoću a ne ove proljeve da mi Giggs penal nišanjen u njegove ralje opali 3 metra preko istih :lol:

EXCLUSIVE EUROPA LEAGUE LICENSE
Šte??Kaj to neš za pojest??
has secured the exclusive video game rights for the Europa League Licence (formerly known as the UEFA Cup). In addition Konami will be enhancing and developing the use of the UEFA Champions League within PES 2010 to make even better use of the best club football competition in the world
Aaaa pa kaj odma ne velite da ste pored licence za LP isfurali i eksluzivna prava na KUP UEFA tj od iduće godine EUROPA LEAGEU ili LE :D
Odličan potez jer je LP u 2009 bio pun pogodak i nadam se da će samo u tom smjeru nastavit.

Na kraju kaj reć nego da sam od 28.09.2009 do 4.10.2009 na godišnjem  :twisted:
Puno toga su rekli a isto tako i puno toga prešutjeli ali jbm nemreju nam sve odat u prvoj izjavi.Već me svrbe prsti di je neki betaDEMO :lol: al još je daleko do toga.Sve u svemu ako im uspije u potpunosti realizirat jedno 35-40% ovog gore PES2010 će fakat biti novi trendseter u svijetu sportskih simulacija a uspiju li 100% u svom naumu ja bum postal asocijalna zvijer ko moj kum :prcko: (moram te malo) i nebum PES gasil :D

Eto nadam se da ste uživali u čitanju :lol:

pozz od lokanog holičara
___________________________________________________________ ________________________________

podatak za moje statističare ako uopće još ima istih tekst iznad crte broji 2196 riječi  :lol2:

zlac

• *
  • Offline since 2008
  • Mad scientist
« Reply #28 on: April 09, 2009, 14:52:26 »
Šefoholic po običaju pozitivno lud k'o šlapa :-D  ali da je osvrtić bio imalo drugačiji bio bih duboko razočaran

nego, imam samo jedan mali prigovor na jednu "materijalnu grešku" u dolje citiranom tekstu, kako bi to rekla moja davnašnja najdraža gimnazijska profesorica povijesti :-D

Dakle izvedu li to da suci budu evo recimo u rangu onih talijanskih "prokušanih" i "iskusknih" sudaca(ovo je bilo iznimno ironično) ja ću potpisat da im ostavljam sve svoje organe kad krepam a naprave li nešto bolje od toga očekujte naslov u novinama tipa :
"Pomahnitali mladić gol trčao oko kipa bana Josipa Jelačića vičući : Seabass rulzzz!!!"

Kakav mladić??? Poslat ćeš nekog drugog da bude streaker? :-D :-D :prcko:

PESoholic

• *
  • Offline since 2007
  • tribina tebi pjeva...
« Reply #29 on: April 09, 2009, 14:58:10 »
Pa jbm zlac probal sam se na blef ubacit u vas mlade al kaj ću kad mi nedaš taj gušt :lol:
Ma to ti je zato kaj se ja u duši osjećam ko da imam 13 let a to kaj je izvana orunula olupina ti mene ne dira pa ak žene mogu imat briju :"..mrak sve sakrije" mogu i ja :lol:
Aj nebum više OT-ičaril.......valjda :D

E da BTW razmišljam da ti dam + bod kaj si opće pročital post :lol: obzirom na količinu sadržaja :D
« Last Edit: April 09, 2009, 14:59:45 by PESoholic »