pa ne vjerujem jer se trenutno radi na tome, inace nema sanse da izadje na jesen. hm...sta rec? opet nova ekipa, opet nova igra prakticki... sa 2008 su isprobavali nove stvari pa ukenjali. nadajmo se da to nece bit slucaj ovog puta. i fala Kurcu pa su poceli opet otkupljivat licence... prije svega mi se vamo ne svidja nacin na koji neki igraci trce, zabiju nos u loptu i...jel se to moze nazvat sprintom? nema nijednog pogleda gore (kao pogled da vide di su suigraci, kome ce dodat itd itd itd), suci su katastrofa, sinoc sam protiv frenda opet dobio gol iz cistog zaledja (oke, to malo povecava realnost, ipak se radilo o interu

) ali sudjenje cistih klizecih startova na loptu, samoinicijativno ispucavanje lopte i uklizavanja u obrani, skrivljeni penali bez da ISTA stisnes, kamoli klizeci, nedosudjeni ociti fauli u kojima obrambeni igrac samo pokupi loptu dok se napadac ostane valjat ko da mu je nogu otkinuo da bi u sljedecem trenutku trco ko na bombonima, izbijanje iz obrane direkt u SVOJEG igraca preko pola igralista - svaki put i to samo kad to komp radi, nerealne ocjene nekih igraca (il predobre kao recimo tevez, rooney, drogba, puyol, materazzi, kaladze... ili prelose kao recimo xavi, valdez, shevchenko, inzaghi, pirlo)... vidi se ocito s kim sam igro i protiv koga heheh

nadajmo se da su dobili neki feedback od usera u vezi ovih stvari i da ce ih nastojat doradit.
i da, ono sto mi je uvjerljivo najvise zivaca poderalo - AI u become a legend modu... ko da igram sa ekipom retardiranih tuljana pobjeglih iz vrapca... prestrasno
eto, just my 0,02$