Evo nevjerojatna priča. Danas odigram online sa likom imena Keonig ili tako nešto.
Tip ima 98 pobjeda, 0 neriješenih i 2 poraza

, igra samo sa UAE tj. Arapskim Emiratima. Ima rating preko 900.
Ja sam bio Rumunjska i lik me glatko dobio 5-2. Kasnije sam pričao sa igračem, isto vrlo dobrim, ima rating oko 700, da ga je taj dobio glatko sa UAE a on je bio Argentina.
Koliko sam vidio lik ne igra nake specijalne poteze, nije nešto pretjerano vješt ali tu prolaze lopte direktno u noge napadača, kroz 2-3 obrambena igrača koja stoje na putu, lik protrčava ko sa messijem kroz pola obrane.
Ako se pogleda ekipa UAE vidljivo je da imaju možda jednog poštenog igrača sa 2-3 80ice, postvlja se pitanje kako igrač sa passom recimo 73 može davati takve lopte, ili igrač sa speedom 77, driblingom recimo 75, i body balanceom, 72 može preč čitavu obranu kao Kaka. Kada sam u napadu jedva sam spajao 2 dodavanja bez da budem ugušen, a gubio sam većinu duela rame o rame protiv mizernih igrača. Kad se u obzir uzme i teamwork UAE-a, tu nešto smrdi.
Postavlja se pitanje da li je moguće da je maher nekako editirao bazu koja se koristi za online igranje i napucao 90ke igračima UAE?
Napominjem da sam podosta iskusan igrač, i smrdi mi da netko ima 98 pobjeda i 2 poraza sa Emiratima?