Author Topic: Online cheateri :S  (Read 1097 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Zel3n1.

Online cheateri :S
« on: March 07, 2009, 17:12:46 »
Evo, neznam jeste li imali iskustva sa cheaterima online, ali ja jesam i to prečesto. Radi se o cheatu da protivnik izađe kad on to hoce ( najčešće kad gubi ) i da se meni ne piše pobjeda vec se registrira da taj susret nije uopće odigran  :zbunjen:. E pa to me počelo jako živcirat pa pitam jel imao ko još takva iskustva i gdje se mogu prijavit cheateri?

P.S. Kad će sljedeći turnir u Džoniju ? :P

Chille_HR

• Offline since 2007
  • Naj Igrač: Zinedine Zidane
  • Naj Klub: Real Madrid
  • Naj PES: 2011
Re: Online cheateri :S
« Reply #1 on: March 07, 2009, 17:16:03 »
nema vishe u Johnnyu, imash u Karlovcu, pogledaj sam pod TURNIRI
We are a football tribe...

ak je tko za tekmu-> chille1984@hotmail.com

zvoneboban10

• Offline since 2009
  • Naj Igrač: no
  • Naj Klub: no
  • Naj PES: 2009
« Reply #2 on: June 07, 2009, 21:16:48 »
dali se moze prijavit prevaranti konamiju i dali ce oni nesto uopce poduzet? Ako nista ne mogu ili ne zele izgubit ces jos jednog (ali ne samo jednog) pes fana koji igra pes vec 10-tak godina. Stvarno frustrirajuce. :vojnik: :tuzan2: :zbunjen: :dump: :help:

Apex10

• Offline since 2008
  • Naj Igrač: Didier Drogba
  • Naj Klub: Hajduk Split
« Reply #3 on: June 07, 2009, 21:57:59 »
ja sam prijavio jednog i dobio sam odgovor da oni nemogu nista napravit njemu cak ni bannat ga neznam zasto a ja sam im poslao i video i slike od mog njegovog profila od utakmice video slike ma sve moguce i nista...

dayvee

• Offline since 2009
« Reply #4 on: August 16, 2009, 15:31:02 »
Evo nevjerojatna priča. Danas odigram online sa likom imena Keonig ili tako nešto.
Tip ima 98 pobjeda, 0 neriješenih i 2 poraza :o, igra samo sa UAE tj. Arapskim Emiratima. Ima rating preko 900.
Ja sam bio Rumunjska i lik me glatko dobio 5-2. Kasnije sam pričao sa igračem, isto vrlo dobrim, ima rating oko 700, da ga je taj dobio glatko sa UAE a on je bio Argentina.
Koliko sam vidio lik ne igra nake specijalne poteze, nije nešto pretjerano vješt ali tu prolaze lopte direktno u noge napadača, kroz 2-3 obrambena igrača koja stoje na putu, lik protrčava ko sa messijem kroz pola obrane.
Ako se pogleda ekipa UAE vidljivo je da imaju možda jednog poštenog igrača sa 2-3 80ice, postvlja se pitanje kako igrač sa passom recimo 73 može davati takve lopte, ili igrač sa speedom 77, driblingom recimo 75, i body balanceom, 72 može preč čitavu obranu kao Kaka. Kada sam u napadu jedva sam spajao 2 dodavanja bez da budem ugušen, a gubio sam većinu duela rame o rame protiv mizernih igrača.  Kad se u obzir uzme i teamwork UAE-a, tu nešto smrdi.
Postavlja se pitanje da li je moguće da je maher nekako editirao bazu koja se koristi za online igranje i napucao 90ke igračima UAE?
Napominjem da sam podosta iskusan igrač, i smrdi mi da netko ima 98 pobjeda i 2 poraza sa Emiratima? :fifabljak:
« Last Edit: August 16, 2009, 15:33:28 by dayvee »

zlac

• *
  • Online since 2008
  • Mad scientist
  • Naj PES: 2012
« Reply #5 on: August 16, 2009, 17:22:41 »
Teško da je izravno mijenjao online bazu, jer AFAIK, za online igru svi moraju imati iste baze. Smrdi na neki trainer, koji nakon pokretanja utakmice 'izdrkari' (pardon my french :D) nešto po RAM-u i napravi overclocking atributa tipa "svi imaju sve 99-ke i sve kvačice". Jadno i bijedno.

reki

• Offline since 2009
  • Naj Igrač: Modrić
  • Naj PES: 2010
« Reply #6 on: August 19, 2009, 00:22:56 »
i ja bi tako znao programirati :D

al zaista jadno varat u igri tako..al ako njega veseli..

jos nismo ni na warpu, a kamoli i crvotočine

Ronaldinhoollder

• Offline since 2010
  • www.youtube.com/user/TorcidaG4m3R?feature=mhee
  • Naj Igrač: Ronaldinho,Messi,Ibričić
  • Naj Klub: Hajduk,Barcelona
  • Naj PES: 2011
« Reply #7 on: September 04, 2010, 16:13:17 »
znas sat ti ti rade sto prikinu utakmicu ko da nije igrana samo minimaliziraju igru i udu u neku drugu i automatski pukne veza :jezik: