Author Topic: Patch za ps2  (Read 6458 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

scorpion_joke

Patch za ps2
« on: December 15, 2006, 15:55:25 »
Ja bi samo molija jednu stvar jer san tu več proša cijeli forum i iako san naiša na pitanja koja me zanimaju nisan dobija odgovore na njih. Zanima me samo jeli moguče prebacit dresove i prava imena klubova za pes6 na ps2 i po kojem principu se to radi????
Dali moram ponovo spržit igricu na dvd s tim patchevima ili mogu s usb-a prebacit na memory card preko ps2. Stvarno me to zanima jer nisan neki frik šta se tiče ps2, osim pes-a kojeg stalno i samo igram na ps2...
Hvala na svim prijedlozima i odgovorima!!!
« Last Edit: December 15, 2006, 21:36:45 by csx.evolution »

Bobi

• Offline since 2006
  • € = 0
  • Naj Igrač: fabregas
  • Naj Klub: Dinamo
  • Naj PES: 4
Re: Partch za ps2
« Reply #1 on: December 15, 2006, 18:15:40 »
moras prvo igru perbacit na comp onda zamjenis neke fajlove i opet sprzis igru na dvd .
Skoro sa svim patchevima imas upute kako se to radi
Dvanaest je tića pošlo u visine
Onoga dana s kornatske stine
Samo jedan poletija nije
U grudima mu srce od heroja bije

scorpion_joke

Re: Partch za ps2
« Reply #2 on: December 15, 2006, 19:52:50 »
A dali netko ima možda već pes 6 sa svim patchevima za ps2 da je mogu otkupit od njega???????

Gavrilovic

Re: Patch za ps2
« Reply #3 on: December 17, 2006, 11:18:34 »
Skinuo sam dresove,lopte...Prebacio sam igru u komp,i neznam gdje taj patch trebam umetnut!Neka mi neko govori korak po korak!

Maki_1

« Reply #4 on: December 19, 2006, 12:21:16 »
Sumnjam da ćeš nač ovdje ikoga da ti pomogne jer vidim da ko god nešto pita ne dobiva nijedna odgovor.

VuXs

« Reply #5 on: December 19, 2006, 13:03:33 »
pa da pita negdje drugdje možda bi i dobio odgovor..ako maki nisi zadovoljan slobodni odi na neki drugi forum...

Maki_1

« Reply #6 on: December 19, 2006, 13:09:41 »
ovo da ti je zadnji put inače letiš imaš podforum pes problemi......

btw dali ti se option file nalazi na memorycardu??ako da onda ga probaj zamijeniti...
« Last Edit: December 19, 2006, 15:02:54 by VuXs »

jopes

• *
  • Offline since 2008
  • € = 0
  • uni.bacc.ing.traff.
  • Naj PES: 6
« Reply #7 on: December 19, 2006, 13:21:34 »
kad bi malo pretrazili forum sve sto vas zanima bi pronasli

lovre23

« Reply #8 on: January 11, 2007, 16:38:38 »
samo bih htio reci da nigdje na formu nisam uspio pronaci kako se stavlja patch na ps2 (da VuXs koristio sam search)
pa bi molio ocito prepametnog moderatora da objasni kako se to radi posto vec 20 ljudi postavlja isto pitanje ali nitko ne dobiva odgovor a moderator se ponasa kao sveznajuci...!!!
samo da dodam da nidgje nisam vidio nekulturnijeg moderatora...ako ti smeta iskrenost bannaj me - j... mi se

Maki_1

« Reply #9 on: January 11, 2007, 17:13:04 »
samo bih htio reci da nigdje na formu nisam uspio pronaci kako se stavlja patch na ps2 (da VuXs koristio sam search)
pa bi molio ocito prepametnog moderatora da objasni kako se to radi posto vec 20 ljudi postavlja isto pitanje ali nitko ne dobiva odgovor a moderator se ponasa kao sveznajuci...!!!
samo da dodam da nidgje nisam vidio nekulturnijeg moderatora...ako ti smeta iskrenost bannaj me - j... mi se

slažem se s svime što si rekao također sam tražio preko pretražnika i nigdje ništa nema napisano a ovaj ko meni prijeti banom nek me slobodno bana *ebe mi se ionako nikakve koristi od tebe.

hajdukovac

• Offline since 2006
  • € = 0
  • FC Barcelona - Mes Que Un Club
« Reply #10 on: January 11, 2007, 17:48:48 »

slažem se s svime što si rekao također sam tražio preko pretražnika i nigdje ništa nema napisano a ovaj ko meni prijeti banom nek me slobodno bana *ebe mi se ionako nikakve koristi od tebe.

ako vam se forum ne sviđa mozete vi i slobodno otici

Bobi

• Offline since 2006
  • € = 0
  • Naj Igrač: fabregas
  • Naj Klub: Dinamo
  • Naj PES: 4
« Reply #11 on: January 11, 2007, 18:03:47 »
jesi ti uopce skinu patch za ps2 ??? ako jesi pisu ti uputstva po engleskom , a  ako neznas engleski nabavi rjecnik.
 :cropesmile: :cropesmile:
Dvanaest je tića pošlo u visine
Onoga dana s kornatske stine
Samo jedan poletija nije
U grudima mu srce od heroja bije

orangebat

« Reply #12 on: January 11, 2007, 19:31:19 »
vjerojatno bi vam netko pomogao, ali kao što ste primjetili (ili niste) večina nas ovdje ima igru za PC a ne za PS pa tako ni neznamo (neznaju) kako se stavlja patch u igricu za PS! a i kada skinete patch piše vam u njemu kako se stavlja u igru! tako je na svakom patchu za PES pa tako i za patcheve za PS!

lovre23

« Reply #13 on: January 12, 2007, 12:18:23 »
kao prvo nisam skidao patch jer ne vidim razlog za skidanje ako ga nemogu slozit na ps2 a drugo ne znam jesu li ta uputstva u patchu ok i da li to sve skupa radi pa sam htio vidjeti da li je netko uspio u tome!!!!
druga stvar sto je VuXs bezobrazan i daje odgovore kao da svaki de*il zna sloziti patch za ps2!!
stvarno mi nije jasno zar je toliko tesko dati odgovor poput orangebata koji ce nesto pojasniti u postu a ne ga koristiti za pametovanje i prijetnje banovima poput nekih...

orangebat

« Reply #14 on: January 12, 2007, 12:21:55 »
evo ovako, skini si patch i ako u njemu ima upute (a vjerujem da ima) pošalji mi te upute a ja ću ti onda objasniti kako to treba izvesti! znao samo da češ sve s CD-a morati prebaciti na komp, zatim prepraviti neke fileove koje si prebacio na komp sa CD-a i zatim ponovno snimiti CD za PS ali s onim prepravljenim fileovima!