Author Topic: Sta biste voljeli vidjeti u PES 7  (Read 9959 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jež

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • srce i dusu dao sam HAJDUKU
Sta biste voljeli vidjeti u PES 7
« on: December 13, 2006, 15:06:52 »

ovaj topic sam otvorio da ovdje pisete malo koje nove stvari biste voljeli da budu uvrstene u novi nastavak najboljeg virtualnog nogometa, (naravno proizaslog iz konamijeve radionice),

pa zato izvolite vase prijedloge iznositi ovdje, naravno nadam se da nece biti de*ilastih projedloga

jež

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
Re: Sta biste voljeli vidjeti u PES 7
« Reply #1 on: December 13, 2006, 15:09:57 »
evo moj prijedlog,
bilo bi fora kaa bi stavili da igrac koji zabije pogodak skine dres, ali da se to postoji neka komanda pa da onda kada se zeli to i napravi, (naravno i da sudac pokaze tom igracu nakon toga zuti karton kao sta i je praksa u pravom nogometu), pa onda ko voli nek izvoli mada bar meni osobno bi to bila prava fora

Gogy

• Offline since 2006
  • € = 0
  • Naj Igrač: Kaka
  • Naj Klub: AC Milan
  • Naj PES: 2011
« Reply #2 on: December 13, 2006, 18:07:09 »
Uff ima dosta toga... al sad se ne mogu sjetit sad svega...

Ovo je dobro što kaže Jež... al možda malo pretjerano... mislim da to nećemo vidjet ni u PES12 ali puno ostvarivije mi se čini ideja da možeš zabit gol nakon zaleđa pa da onda dobije žuti karton...

Volio bih vidjeti suce sastrane u igri, poboljšanu grafiku, više licenci, recimo da se mora stavit igrača na zagrijavanje prije nego što ga se stavlja u igru...

I ono što bih najviše volio vidjet je to da kod penala igrač ne napravi 2-3 koraka nego malo veći zalet... a samo kod nekih ekstremnih da bude ovak dva tri koraka... jer u stvarnosti većina igrača ima veći zalet kod penala..

Isto bih volio da postoji neko plasiranje lopte kod penala...
Tutorijali.Net - velika kolekcija tutorijala na hrvatskom jeziku

Gavrilovic

« Reply #3 on: December 15, 2006, 11:14:54 »
Volio bih vidjeti malo bolju grafiku,vise klubova s licencom,da golmani realnije brane!

orangebat

« Reply #4 on: December 15, 2006, 12:47:07 »
mislim da su golmani i više nego realni, nekima je jako teško zabiti gol! šta bi trebalo biti onda u sedmici, da recimo Cechu, Buffonu i sličnima nemožeš zabiti gol?

grzzz

« Reply #5 on: December 15, 2006, 13:35:19 »
auuuu, stvarno ima dosta toga šta bi volio vidit u novom PES-u

kao prvo i osnovno, više licenci, ponovo Bundesligu da imamo, ali isto da nam ostave one prazne slotove za team c, a ako se mene pita mogu slobodno dodat i team d, tako da svak sebi može stavit neki patch ili editirat timove koje želi bez da mora prebrisat originalne timove iz igre, jer jebeš ti to editiranje kad moraš izgubit da bi dobio, sami smisao editiranja je da se dobije širina u igri

drugo, da bude moguće u Cup modu odigrat uzvratne utakmice u skupinama, jer je ovako stvarno glupo da se ekipa toliko muči da napravi Champions league patch, a onda ostaneš totalno razočaran kad skužiš da Konami ne dozvoljava opciju igranja uzvrata u skupini i ta liga prvaka izgubi svu draž

i treće, treba potpuno reformirati Master ligu, iako su već nešto radili na tome ove godine, nije dovoljno. treba da u Master ligi može sudjelovati neograničen br klubova, pa makar i svi iz igre, ali svakako da igrač može odabrati br klubova koji želi, da bude moguće započeti Master sa jednim klubom, pa poslije dobiti ponudu nekog drugog kluba i eventualno prijeći u taj klub, jer meni osobno nakon tri, maksimalno 4 sezone isti klub poprilično dopizdi, sve u svemu da master počne malo više sličiti na neki ozbiljniji manager mode

To je to, šta se sad ovako od prve mogu sjetit, ali sam nažalost i sam svjestan da dok to bude u igri ja je više zbog reume, artritisa i sličnih staračkih bolesti neću moć igrat   :D

jež

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
« Reply #6 on: December 15, 2006, 13:41:50 »
dobro to sa licencama to je vec nesto drugo, o tome ovise neke druge stvari, ali ovo sam zamislio vise kao navodjenje stvari koje bi zeljeli vidjeti u nastavku, i ovo sa master ligo mi se necini lose mada po meni ope nebi to bilo to daa mozes svaku sezonu mijenjati klub sa kojim igras jer bi se onda gubila draz u sastavljenju momcadi koja zna potrajati i dosta sezona da bi se slozila neka idealna momcad, to je moje misljenje

grzzz

« Reply #7 on: December 15, 2006, 13:50:13 »
ma slažem se ja sa tobom da je draž u sastavljanju idealne momčadi, ali šta kad dođeš do idealne momčadi?

u principu,ako u 4 sezone nisi uspio sastavit momčad koja redovito tare Barcu barem 2-0, onda nisi ništa napravio, a tada to sve skupa postaje prilično nezanimljivo i bilo bi ok da tada možeš prijeć na neki novi izazov (npr. ić u mali klub i prekinut dominaciju svog bivšeg kluba). nisam ni ja mislio da se svake godine mijenja klub, to bi bilo glupo, al opet, bilo bi ok da o tome odlučuje igrač a ne konami.

jopes

• *
  • Offline since 2008
  • € = 0
  • uni.bacc.ing.traff.
  • Naj PES: 6
« Reply #8 on: December 15, 2006, 14:50:55 »
i ja se slazem sa ovim za master ligu. ja sad igram 5 sezonu i u prvom dijelu sezone arsenalu,manutd-u i ostalim bjezim 22 boda. vec mi je malo dosadilo igrati kad svaku tekmu pobjedim bez po muke. manager mode bi bilo nesto fenomenalno.
ja bi jos volio vidjeti neku opciju proglasenja najboljeg igraca (u master ligi) osim onog unutar tvoje lige koju igras. ono nesto kao zlatna kopacka europe i tako to.
i da, ja jos nisam probao ali bas cu sad otici probati,a ako ne moze, volio bi da postoji nesto kao master liga za repke,da igras iz ciklusa u ciklus kvalifikacija.

Gogy

• Offline since 2006
  • € = 0
  • Naj Igrač: Kaka
  • Naj Klub: AC Milan
« Reply #9 on: December 15, 2006, 16:26:27 »
Ja bi također volio da uvedu prave novce umjesto ovih bodova... Nekako mi nije gušt kupovat igrače...
Tutorijali.Net - velika kolekcija tutorijala na hrvatskom jeziku

Gavrilovic

« Reply #10 on: December 15, 2006, 16:54:26 »
mislim da su golmani i više nego realni, nekima je jako teško zabiti gol! šta bi trebalo biti onda u sedmici, da recimo Cechu, Buffonu i sličnima nemožeš zabiti gol?

neee!Samo da golmani ne skidaju sa 16 metara pod raslje,uvijek sve skinu!

branac88

« Reply #11 on: December 28, 2006, 15:40:26 »
Izuzev licenci, trebali bi prilagoditi sučelje pc-u. Ne volim kada moram non-stop pritiskati tipke gore-dolje, već ljepo kliknuti mišem. Što se editora tiće, volio bih kada ne bi postojali C,D,ŽNj timovi, već da sami možemo stvoriti ligu, tj. klub s igračima. I još jedna stvar, bilo bi dobro kada ne bi bilo kitservera i sl., već da gotove dresove, lopte, navijanje i sl. ubacujemo u zato predviđene foldere (nešto kao u Football manageru).

Sumljam da će idući PES imati sve licencirane klubove, bilo bi dobro da naprave hrv. ligu, pa bi samo trebali skinuti patch s ispravljenim imenima i dresovima.

ToMMeK

« Reply #12 on: December 28, 2006, 21:35:46 »
volio bih da dinamo stave

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
  • Naj Igrač: .~°.lionel.messi!
  • Naj Klub: .~°.FCBarcelona!
  • Naj PES: 2012
« Reply #13 on: December 28, 2006, 21:45:44 »
a na osnovu čega, ja te pitam?!?!?!?!?
jesam dinamovac, ali onda prvo treba stavit npr. basel, mladu boleslav, petržalku, thun, rapid, salzburg koji su redovno u eurokupovima, osim salzburga, ali oni budu jaki.....
ROGER FEDERER - 15 GRAND SLAM TITLES!!!!

mariuchi

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
« Reply #14 on: December 28, 2006, 23:11:34 »
ja bi volia da promine vise master ligu jer stvarno do*izdi coviku igrat nije se skoro prominila par godina sta u pesu sta u we sta se ne udruze football manager i pes to bi bilo zakon dovodis igrace neke nepoznate a vrhunski su i da ima sve zive lige iako za tu igru tibalo par dvdova ali bar bi se isplatilo al ne ova master liga mi je visa dosadila neka nesto podhitno poduzmuza to ali ostalo je savrseno iako ima sitnih zanemarivih nedostataka!