auuuu, stvarno ima dosta toga šta bi volio vidit u novom PES-u
kao prvo i osnovno, više licenci, ponovo Bundesligu da imamo, ali isto da nam ostave one prazne slotove za team c, a ako se mene pita mogu slobodno dodat i team d, tako da svak sebi može stavit neki patch ili editirat timove koje želi bez da mora prebrisat originalne timove iz igre, jer jebeš ti to editiranje kad moraš izgubit da bi dobio, sami smisao editiranja je da se dobije širina u igri
drugo, da bude moguće u Cup modu odigrat uzvratne utakmice u skupinama, jer je ovako stvarno glupo da se ekipa toliko muči da napravi Champions league patch, a onda ostaneš totalno razočaran kad skužiš da Konami ne dozvoljava opciju igranja uzvrata u skupini i ta liga prvaka izgubi svu draž
i treće, treba potpuno reformirati Master ligu, iako su već nešto radili na tome ove godine, nije dovoljno. treba da u Master ligi može sudjelovati neograničen br klubova, pa makar i svi iz igre, ali svakako da igrač može odabrati br klubova koji želi, da bude moguće započeti Master sa jednim klubom, pa poslije dobiti ponudu nekog drugog kluba i eventualno prijeći u taj klub, jer meni osobno nakon tri, maksimalno 4 sezone isti klub poprilično dopizdi, sve u svemu da master počne malo više sličiti na neki ozbiljniji manager mode
To je to, šta se sad ovako od prve mogu sjetit, ali sam nažalost i sam svjestan da dok to bude u igri ja je više zbog reume, artritisa i sličnih staračkih bolesti neću moć igrat