Author Topic: HNL dresovi  (Read 18247 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kay

HNL dresovi
« on: December 12, 2006, 02:19:04 »
Nastavio sam sa izradom još nekih dresova iz HNL-a, zasad samo 2 kompleta (još mi fale golmani, nisam uspio nijednu sliku nač) al valjda će bit još koji..

VARTEKS domaći

VARTEKS gostujući

CIBALIA domaći

CIBALIA gostujući

evo i screenshot iz igre..

grzzz

Re: HNL dresovi
« Reply #1 on: December 12, 2006, 12:10:24 »
To majstore, dresovi su mrak, čini mi se da će ovogodišnji HNL patch bit puuuuno jači nego lani.

ajmo ekipa iz vinkovaca, varaždina, čakovca itd., angažirajte se malo, pomozite čovjeku, tkogod ima kakve slike ovogodišnjih dresova, šaljite mu da ih može napravit, kad je već ovako dobar u tome

orangebat

« Reply #2 on: December 12, 2006, 13:53:58 »
dresovi su prva liga! samo bit će malo teže nači slike dresova svih naših klubova! ja sam ih tražio ali gotovo pa da ih i nema ili se nevidi sve kako treba!

kay

« Reply #3 on: December 14, 2006, 11:31:58 »
Cibalia je sad kompletna..

GDB folder.. http://rapidshare.com/files/7432554/Cibalia.rar

kay

« Reply #4 on: December 14, 2006, 23:17:05 »
Gotov je i Varteks..
Malo sam popravio domaći dres, i dodao treći i golmanski

GDB folder.. http://rapidshare.com/files/7521485/Varteks.rar

« Last Edit: December 14, 2006, 23:56:37 by kay »

r2csx

• *
  • Offline since 2005
  • € = 4
  • Technical support
  • Naj PES: 6
« Reply #5 on: December 14, 2006, 23:37:55 »
ma majstore svaka čast ;)

jež

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • srce i dusu dao sam HAJDUKU
« Reply #6 on: December 15, 2006, 13:36:20 »
a kako bi bilo da se u ime popularizacije HNL-a obratimo udruzi prvoligasa i samim klubovima da nam pomognu u kompletiranju dresova i sponzora na svakom dresu i samog koristenja logoa lige, saaveza, itd.

e da, dresovi su odlicni

grzzz

« Reply #7 on: December 15, 2006, 13:43:16 »
a kako bi bilo da se u ime popularizacije HNL-a obratimo udruzi prvoligasa i samim klubovima da nam pomognu u kompletiranju dresova i sponzora na svakom dresu i samog koristenja logoa lige, saaveza, itd.

O nečem sličnom sam i ja nedavno razmišljao, ako se netko odluči za takav potez, neka slobodno pita i za fotke stadiona, jer je neke gotovo nemoguće nać, ili su pak iz '87.

A inače, kakva su gamad, kladim se da se nebi ni malo zagrijali za popularizaciju, nego bi nam još pokušali naplatit autorska prava...  :srednji:

jež

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
« Reply #8 on: December 15, 2006, 13:48:42 »
a vjerojatno, pogotovo kada markovic i srebric nanjuse da bi mogli imati nesto od toga pa makar i za jednu kavu, ali mozda nebi bilo lose pokusati

e a za koji ti stadion trebaju slike

grzzz

« Reply #9 on: December 15, 2006, 13:57:46 »
e a za koji ti stadion trebaju slike

o tom potom, sad sam na Poljudu, kad to sredim, onda ću se počet raspitivat za slike ostalih, pa čemo vidjet za koji će se najbolje slike nać, al o ovoj temi dalje u stadionima, nije u redu prema Kayu i njegovim sjajnim dresovima da mu ovdje idemo offtopic

jopes

• *
  • Offline since 2008
  • € = 0
  • uni.bacc.ing.traff.
« Reply #10 on: December 15, 2006, 14:42:08 »
a zasto ne kontaktirati casopis BUG i kad se patch kompletira uz odredjenu cijenu njima prodati prava da ga objave dvd koji dodje uz svaki kupljeni primjerak bug-a. mislim da bi oni bili voljni pomoci oko dresova i stadiona jer bi lakse preko njih od saveza dobili potrebne materijale. jer mislim da savez nece nekim "balavcima" dati te materijale.

kay

« Reply #11 on: December 15, 2006, 16:50:03 »
Nemoš  tražit dozvolu saveza il klubova za pomoć u izradi patcheva, a još manje prodavat nekakva prava na patch, jer je patchiranje igre pod autorskim pravima samo po sebi ilegalno osim za vlastitu upotrebu.
Kaj se tiče svih sponzora i logoa, to nimalo ne bi bio problem uz par boljih slika. A neke stvari sam osobno namjerno izostavio jer pretjerano picajzliranje može samo imat suprotan učinak. Ipak je ovo samo igra i važan je filing a ne 100% preciznost.
A u vezi tih "balavaca", s obzirom na grbe koje sam prikupio sve mi se nekak čini da i nisam neki veći balavac od tih iz BUGa.

jopes

• *
  • Offline since 2008
  • € = 0
  • uni.bacc.ing.traff.
« Reply #12 on: December 15, 2006, 19:06:27 »
A u vezi tih "balavaca", s obzirom na grbe koje sam prikupio sve mi se nekak čini da i nisam neki veći balavac od tih iz BUGa.

pa nisam ja rekao da si ti balavac ili bilo tko, sorry ako sam koga uvrijedio!

jež

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
« Reply #13 on: December 15, 2006, 22:13:05 »
sta nije bas u BUG-u bio objavljen HNL-a za fifu o5 ili o6 neznam sad tocno, ali sto posto sam siguran da je to bilo bas u BUG-u,
ali mislim da je nemoguce prodavat prava na patch jer to onda vuce za sobom brojne povrede raznoraznih prava bez obzira na autore patcha jer se u njemu neovlasteno koriste zasticena imena kao sta su imana klubova i njihovi grbovi, a i firme i brandovi koje ti klubovi koriste na dresovima, bez obzira sta je to nemjenjeno samo za igru, ali kada bi se to pocelo prodavati i neovlasteno zaradjivati na tome mogli bi svi koji su sudjelovali u izradi dresova i stalog na patchu da bi se mogli naci pred velikim problemima ako bi se netko odlucio pokrenuti sudski proces zbog neovlastenog koristenja necijeg imena i djela.

Zato bi se mozda moglo kontaktirat nekoga iz urednistva iz BUG-a, da se utvrdi dali postoji kakvih problema ako se i odluci na to objevljivanje patcha na njihovom dvd-u, jer u kakvoj pravnoj drzavi zivimo lako bi se moglo dogoditi da neko od autora najebe kao da je najveci kriminalac u drzavi,

mislim da je dosta o ovome jer smo sada vec stvarno zasli duboko off topic

r2csx

• *
  • Offline since 2005
  • € = 4
  • Technical support
« Reply #14 on: December 15, 2006, 22:35:16 »
ajd da i ja kažem nešta na ovu temu...

ukratko... ništa od toga...
iako znam neke ljude koji imaju rodbinu tamo u uredništvu Buga, ne bi ih htio gnjaviti ...

tko voli pes, nek dođe vamo, skine patch i sve 5.

dosta OTa....