Author Topic: [TUTORIJAL] Igrajte PES2009 ONLINE preko Hamačia i programa PES GREEN  (Read 15156 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

maremas

• Offline since 2007
  • Naj PES: 6
Ne znam onda nesto prethodno nisi odradio kako treba. Prati upustvo i probaj da najdes gde gresis.

articoka

• Offline since 2006
  • Naj PES: 2009
jesam mare. sve kako treba sam radio. i nije samo meni taj error. i daji je takodjer...

Daja

• Offline since 2008
  • Daja [G]OWNA[R] :D
  • Naj Igrač: Daja
  • Naj Klub: Inter,Real
  • Naj PES: 3
isti problem :S

1,000 :D
Ma ti si Daja tako špica kad pričaš Klingonski da je to meni zakon.Kaj si ti pobogu štel reći sa ovim gore jer ja neam pojma očem ti pričaš.
13.5.1990.

mr.unknown

ovak,kad naprimjer upisem da cu biti host na pes connectoru i moram upisati svoj IP od hamachija onaj sto pise gore na programu,i upisem i kaze mi access denied al mi udje u igru i kad upisem GAME ID i pass neki svoj bzv nece mi uci,i onda obrisem regristration code i probam mozda neki svoj i opet nece,moze pomoc? :stupid:

i da na drugom dijelu tutorijala mi se ne pojavi druga slika neg mi udje normalno u network kbez ikakvee poruke,a imam patch 1.20 i uppdate i sve....
« Last Edit: January 25, 2009, 15:12:59 by mr.unknown »

maremas

• Offline since 2007
pokusao uc u network i evo sta kaze:

Vidi ti nemas ovo upaljeno sto sam stiklirao, zato ti i neradi. Nesto pogresno radis.

@mr.unknown
Ako ti pise access denied znaci da nece da ti radi posle, nego proveri dali si dobro uradio tacku 1. i 2.

articoka

• Offline since 2006
ne radim pogresno,nego sam ja to iskljucio :$ nisam znal koie to qrc pa reko idem iskljucit hahahha

edit: ista stvar i dok je ukljucen stunnel...
« Last Edit: January 25, 2009, 15:27:22 by articoka »

maremas

• Offline since 2007
Mozes li da mi napises sta radis sve da bi igrao ali poredu pa cemo da vidimo gde gresis ako gresis.

articoka

• Offline since 2006
skinuo green. namjestio postavke ham-a onako kako si napiso/ss-o. pokrenuo green. kod instalacije mi javio error kao i crnom pa skinuo ono od stefana. ubacio te certifikate i to je to. znaci sve kako je i u tut objasnjeno..

maremas

• Offline since 2007
Nadji nekoga da on bude host a ti klijent, pa probajte tako, da ti on da njegov IP.

articoka

• Offline since 2006
pa jesam vec. fxgt je bio host. ali ne zeli uopce uc u network. koja korist onda od njegovog hostanja.

crny88

• *
  • Offline since 2007
  • if you're gonna be dumb, you gotta be tough
  • Naj Igrač: zidane
  • Naj PES: Ne igram ga
evo odigro već dvije. jednu na high (dosta lag-a), i jednu na low (skoro ništa lag-a). ajde probajte to sredit. ja sam samo pratio korake, a onaj error koji sam imao je riješen pomoću onog šta je mare postao

maremas

• Offline since 2007
Stavite najvise na medium detalje kad igrate i bice odlicno.
« Last Edit: January 25, 2009, 15:43:45 by maremas »

articoka

• Offline since 2006
uspio sredit nekako :shock:
oce neko igrat?

mr.unknown

je,krivo sam napravio prvi i drugi korak,i ispravio tj stavio hamachi da mi bude prvi i isklucio file sharing,no opet mi kaze access denied

crny88

• *
  • Offline since 2007
  • if you're gonna be dumb, you gotta be tough
  • Naj Igrač: zidane
  • Naj PES: Ne igram ga
articoka joinaj se u one sobe na hamachiju pa možemo odigrat