0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
meni ispise kad odem u network ovo > an error has occurred :@
Quote from: raptileos on April 05, 2009, 15:07:43meni ispise kad odem u network ovo > an error has occurred :@ i ja imam ovaj problem može pomoćrijašio ovaj problem sad imam ovaj http://www.xfire.com/profile/dancy94/screenshots/?view#117505026pomoć
Izvinjavam se za trupli post BETA 2Evo konačno nove verzije sa popravljenim podešavanjima, novom lepšom i boljom aplikacijom i još jednom novinom to je REMATCH koji za sada nefunkcioniše baš najbolje jer se mora čekati 100 secDOWNLOAD:RAPID-SHARE.COMLINKFILEFRONT.COMLINKTUTORIAL:1) Prvo što mora da uraditi jeste da otvorite na ROUTERU ili MODEMU portove:a)UDP: 5730 i 5739b)TCP: 20010, 20020, 20030 i 200852) Zatim udjite u settings od PES-a i u kartici 'ONLINE' skinite oznaku sa opcije AUTO3) Zatim u folderu sa igricom kreirate folder ''outpes'' i u njega extractujete sve iz ovg .rar fajla4) Posle toga treba da instlirate sertifikat na sledeći načina) otvorite fajl PES09.srt koji se nalazi u folderu koji ste kreirali (outpes)b) zatim kliknete ' Install Crtificat 'c) pa ''NEXT''d) pa odaberete ''Place all certificat in the following store'' i stisnete ''Browse...''e) zatim odaberete ''Trusted root Certification Authoritets'' koji se nalazi odma ispod ''Personal''f) zatim OK pa Next, ako vas nešto upita kliknite YES i onda OK5) Potrebno je da znate koji tip konekcije koristite. Ako:a) čim uplaite komp budete povezani na Internet uglavnom koristite opciju GET IP (ADSL) i naravno GET IP (All user)b) kad uplaite računar morate da koristite neku prečicu i da se konektujete ''ručno'' uglavnom birate opciju GET IP (Broadband) i naravno GET IP (All user)Podešavanja SERVERA:1) Pokrenete 'PES 2009 Server settings.exe' i kliknite na button RESET SETTINGS2) kliknite GET IP u zavisnoti koji NET koristite (gore iznad je objašnjeno), dakle neklikate i ADSL i Broadband3) zatim kliknete 'Copy IP to friend' i Paste na MSN ili neko drugo sredstvo komunikacije koje koristite da bi kontaktirai druga4) zatim kliknete SAVE5) kliknete ''Run SERVER'' i možete da uđete u igru !!!Podešavanja CLIENTA:1) Pokrenete 'PES 2009 Client settings.exe' i kliknite na RESET SETTINGS2) kliknite GET IP u zavisnoti koji NET koristite (gore iznad je objašnjeno), dakle neklikate i ADSL i Broadband3) zatim u polje 'Friend IP' unesete IP koji ste dobili od vašeg druga koji je server4) kliknite SAVE5) zatim klik na Connect to server i to je toSADA I JEDAN I DRUGI KORISNIK MOŽE DA UDJE U igru IDE U NETWORK MOD, sve što ga pita ODABERE YES ili OK, ZATIM LOGIN kuca bilo koje podatke i udje !!!JEDAN OD IGRAČA KREIRA ROOM koji mora biti za FRENDLY igru i to bi bilo toEto toliko od mene za sada uskoro tutorial sa slikama i error list, i još da napomenem da treba da iključite svaku vrstu firewall-a.Ako bude problema javite se !!!Network:PES 2009 ONLINE stefanACMPassword:123Network:PES 2009 ONLINE stefanACM 1Password:123HAMACHI SOBE ZA DOGOVARANJEstefanACM