Author Topic: PES6 serveri se gase 2.2.2009  (Read 1982 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

maremas

• Offline since 2007
  • € = 0
  • Naj PES: 6
PES6 serveri se gase 2.2.2009
« on: January 02, 2009, 20:47:06 »
Poslednji trzaji PES6 se zavrsavaju 2.2.2009 na nasu veliku zalost  :tuzan2:
« Last Edit: January 02, 2009, 20:48:51 by maremas »

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
  • Naj Igrač: .~°.lionel.messi!
  • Naj Klub: .~°.FCBarcelona!
  • Naj PES: 2012
Re: PES6 serveri se gase 2.2.2009
« Reply #1 on: January 02, 2009, 22:44:54 »
zasto na veliku zalost? pa cak je i meni vec prestao biti gušt igrati to :D :)
ROGER FEDERER - 15 GRAND SLAM TITLES!!!!

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • € = 5
  • Goodbye PES
  • Naj Igrač: There is no I in team...
  • Naj Klub: Real Madrid
  • Naj PES: 5
« Reply #2 on: January 02, 2009, 23:25:37 »
aj mali ne seri :D
ono uber unrealistic fantasticno govno PES 09 necu ni da igram online :fifabljak:
ne branim PES 6 da je realistican,suprotno nije ni on,al kad vidim kak igraci pucaju iz daljine u PES 09 zgadi mi se sve :)
postala akradica,puf zabijem skarice na utakmici na PES 09,super ja sretan,puf zabijem druge reko ajd dobro koja sreca,puf zabijem i trece,sta cu rec neg da je arkadica,kad rokas skarice,voleje itd itd ko iz sale,pa *ebemu mater nisam ja *ebeni Rivaldo...
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that." - Bill Shankly

maremas

• Offline since 2007
  • € = 0
« Reply #3 on: January 03, 2009, 00:02:01 »
Ja nisam do sad dao ni jedne makazice na PES 2009, a pokusavam. I 100x mi je bolji od PES6 ali steta za online jer samo za njega imam key za sad, i to imam 2 komada  :nono:

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • € = 5
  • Goodbye PES
« Reply #4 on: January 03, 2009, 00:04:41 »
javi mi se na msn ili pm podijelit cu ja key s tobom od PES 09...
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that." - Bill Shankly

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
  • Naj Igrač: .~°.lionel.messi!
  • Naj Klub: .~°.FCBarcelona!
« Reply #5 on: January 03, 2009, 17:51:40 »
kiki onda si ti *ebeni über-kiborg-iznadsvih-atila-bičbožji igrač. meni je teze sad zabiti s 16 metara nego na 6-ci s 30, samo toliko cu reci..

a o arkadnim volejima necu ni rijeci previse trositi - mare i senna najbolje znaju kako su se na 6 lako zabijali..glede skarica..online mislim da nisam zabio nijedne, al nisam ni igrao puno :)
ROGER FEDERER - 15 GRAND SLAM TITLES!!!!

maremas

• Offline since 2007
  • € = 0
« Reply #6 on: January 03, 2009, 18:25:05 »
Sve u svemu ja sam srecan iako se PES6 serveri gase jer sad imam key za PES2009 zakvaljujuci caru kristianu. Jedan key od 2 koja imam za PES6 sam dao jednoj trojci da igraju jos ovih 30 dana  :party1:

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • € = 5
  • Goodbye PES
« Reply #7 on: January 03, 2009, 18:33:54 »
kiki onda si ti *ebeni über-kiborg-iznadsvih-atila-bičbožji igrač. meni je teze sad zabiti s 16 metara nego na 6-ci s 30, samo toliko cu reci..

a o arkadnim volejima necu ni rijeci previse trositi - mare i senna najbolje znaju kako su se na 6 lako zabijali..glede skarica..online mislim da nisam zabio nijedne, al nisam ni igrao puno :)
pa ajd sad ti men reci dal je realno da sutevi iz daljine budu ovako s*ebani i totalno u banani?
evo ja bas ko nenormalan se trudim zabit iz daljine,opalio sam najmanje 500 puta(i to ne karikiram nego stvarno sam tolko negdje puta opalio) iz daljine znaci od oko 25 do oko 40 m,samo jedna je izgledala bas realno i imala smisla,i to kad sam sa Smithom sa 40 m iz kosine pogodio spojnicu tolko jako da golman nije uspio dotrcat uopce dotamo a kamoli se bacit...
onda sljedece,sa smithom opalim najjaci sut koji sam zasad vidio u PES 09,i to negdje sa 25 m,lopta ide jace nego Adriano sa svime 99, i puf pogodi stativu,sta je logicno da se tu sad dogodi?
da lopta od siline udarca odbije se na oko 16~20 m,tako negdje,a sta se dogodilo?
lopta se odbila pada ostro prema podu na 5 m i tu se ljepi za pod i ostaje na podu :zbunjen:

Sve u svemu prvi PES u kojemu su sutevi potpuno s*ebani,skarice,pete itd sto se ne vida precesto napravljeno prelagano,sutevi iz daljine koje igraci svakodnevno zabijaju pa cak i nizeligasi i timovi iz HNL-a su uber nerealni...
Jos jedna mi stvar smeta,a to je jos uvijek sto igra guta brzinu,tj uhvati speedieja i sprint,ak vidis da ti prilazi neko ko ce te nadjacat samo laznjak i on se automatski baca jer je KONAMI  tako odradio...
Driblinzi su ovdje...
Pa ne vjerujem da postoji dribling koji bi me mogao zadivit u ovoj igrici,jer ovdje cak ja,koji nikad nisam volio driblinge ni preferiro ih mogu bez beda uhvatiti cak nekog tromog poput scholesa i rokat laznjake dok ne dodem do onoga sto zelim,tj gola...

*ebote sad se podsjecam na pesoholica :prcko:

@markec
ma nista,reko sam ti ja odma,ako hoces key imas ga od mene,isto sam nudio i Rebelku al on je odbio :)
« Last Edit: January 03, 2009, 18:37:44 by kristian826 »

goce

• Offline since 2008
  • € = 0
  • Dinamo Zagreb !!!!
  • Naj Klub: Dinamo Zagreb
  • Naj PES: 2008
« Reply #8 on: January 03, 2009, 18:47:29 »
pa to je car ove igre da se malo pomucis, a kiki nije bas kako velis da se ustvarnosti tako lako zabijaju golovi sa 25 pa na dalje

e da zasto ste obrisali post od marea da mu ja odgovorim na to da bi svi trebali prec na  :fifabljak:

maremas

• Offline since 2007
  • € = 0
« Reply #9 on: January 03, 2009, 19:21:05 »
Ma ja sam ga obrisao, mozda bi svi trebali preci na fifu (konzolasku) i mozda nas glava nebi bolela.
 :lol:
« Last Edit: January 03, 2009, 19:28:46 by maremas »

zlac

• *
  • Offline since 2008
  • € = 3
  • Mad scientist
« Reply #10 on: January 03, 2009, 22:58:13 »
Driblinzi su ovdje...
Pa ne vjerujem da postoji dribling koji bi me mogao zadivit u ovoj igrici,jer ovdje cak ja,koji nikad nisam volio driblinge ni preferiro ih mogu bez beda uhvatiti cak nekog tromog poput scholesa i rokat laznjake dok ne dodem do onoga sto zelim,tj gola...

Eh, pa bar za ovo ima "lijeka", a zove se samokontrola :-D - nemoj rokat lažnjake. Je, bezveze je, ali tako je kako je ... nažalost, ta rupčaga zvana "obrambeni pegla travu na svaki lažnjak" postoji, ali ne znači da je baš moraš iskorištavati :twisted: ... A za "potpuni užitak" ti sad još samo treba ekipica istomišljenika i da vidiš :-D
« Last Edit: January 03, 2009, 23:01:11 by zlac »

senna

• *
  • Offline since 2007
  • € = 1
  • Naj Igrač: Ricardo Kaka
  • Naj Klub: AC Milan
« Reply #11 on: January 03, 2009, 23:23:22 »
baš mi je žaj šta se gase serveri, u zadnje bi vrime zna bacit češće jer mi je kiki da još jedan key...
...jel ko za oproštajni turnir ako nas ima? :D

mbrna

• Offline since 2008
  • € = 0
  • PES 6 player
  • Naj Igrač: Steven Gerrard
  • Naj Klub: Liverpool FC
« Reply #12 on: January 04, 2009, 00:10:37 »
Ja, naravno :D makar bas nisam u formi
al nek se igra :party2:
You'll NEVER walk alone!
Kako je dobro biti GADEMZ GADEMZ, jer dom im je stadion, jer mogu popit galon, jednom ce gademza bit MILIJON!
:)

gothic45

• Offline since 2007
  • € = 0
  • Freedom
  • Naj Igrač: Thierry Henry,Brian McBride
  • Naj Klub: FC Barcelona,Arsenal
« Reply #13 on: January 07, 2009, 15:02:21 »
Pa ne mogu vjerovat, kupim original u Njemackoj fino mislim sad cu igrat sve u 16 kad ono serveri se gase, u tri ***** materine, jel mi bar netko moze obajsnit kako da se regam na pes6 i jel moram deinstalirat igru jer sam kupio njemacku verziju igre i jel trebam shollym patch reinstalirat, molim vas ako nekome nije problem da mi objasni, ne zelim zajebat posljednju sansu da igram pes6 online jer znam da se nekim ljudima na pes 2009 zaribalo to za username pa sad nikako ne mogu igrat.

maremas

• Offline since 2007
  • € = 0