kiki onda si ti *ebeni über-kiborg-iznadsvih-atila-bičbožji igrač. meni je teze sad zabiti s 16 metara nego na 6-ci s 30, samo toliko cu reci..
a o arkadnim volejima necu ni rijeci previse trositi - mare i senna najbolje znaju kako su se na 6 lako zabijali..glede skarica..online mislim da nisam zabio nijedne, al nisam ni igrao puno 
pa ajd sad ti men reci dal je realno da sutevi iz daljine budu ovako s*ebani i totalno u banani?
evo ja bas ko nenormalan se trudim zabit iz daljine,opalio sam najmanje 500 puta(i to ne karikiram nego stvarno sam tolko negdje puta opalio) iz daljine znaci od oko 25 do oko 40 m,samo jedna je izgledala bas realno i imala smisla,i to kad sam sa Smithom sa 40 m iz kosine pogodio spojnicu tolko jako da golman nije uspio dotrcat uopce dotamo a kamoli se bacit...
onda sljedece,sa smithom opalim najjaci sut koji sam zasad vidio u PES 09,i to negdje sa 25 m,lopta ide jace nego Adriano sa svime 99, i puf pogodi stativu,sta je logicno da se tu sad dogodi?
da lopta od siline udarca odbije se na oko 16~20 m,tako negdje,a sta se dogodilo?
lopta se odbila pada ostro prema podu na 5 m i tu se ljepi za pod i ostaje na podu

Sve u svemu prvi PES u kojemu su sutevi potpuno s*ebani,skarice,pete itd sto se ne vida precesto napravljeno prelagano,sutevi iz daljine koje igraci svakodnevno zabijaju pa cak i nizeligasi i timovi iz HNL-a su uber nerealni...
Jos jedna mi stvar smeta,a to je jos uvijek sto igra guta brzinu,tj uhvati speedieja i sprint,ak vidis da ti prilazi neko ko ce te nadjacat samo laznjak i on se automatski baca jer je KONAMI tako odradio...
Driblinzi su ovdje...
Pa ne vjerujem da postoji dribling koji bi me mogao zadivit u ovoj igrici,jer ovdje cak ja,koji nikad nisam volio driblinge ni preferiro ih mogu bez beda uhvatiti cak nekog tromog poput scholesa i rokat laznjake dok ne dodem do onoga sto zelim,tj gola...
*ebote sad se podsjecam na pesoholica

@markec
ma nista,reko sam ti ja odma,ako hoces key imas ga od mene,isto sam nudio i Rebelku al on je odbio