Author Topic: Komentari 1-4 kolo  (Read 6161 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

xeden

• Offline since 2007
  • € = 0
  • Just Cruisin
  • Naj Igrač: Adriano, Quaresma
  • Naj Klub: Inter
  • Naj PES: 2009
Re: Komentari 1-4 kolo
« Reply #90 on: December 03, 2008, 16:15:07 »
sile nemoj DP, a ti lol ne moraš igrat ako nečeš jer psv uopće nije loša ekipa samo treba znat igrat, a taj rank konamijev to je čisto *ranje jer ima toliko cheatera koji koriste lagg za pobijede zaot ja ni ne igram više online rankove jer je preloše igraš sa puno slabijim igračem od tebe i on se toliko trudi ta tebi laga a njemu ne da to nije normalno, tako da ti to 80 mjesto ama baš ništa ne znači
In the waste's dreariness brooding,
I ask the blue space without bonds:
Who masters fate's rise and descent?

facjo

• Offline since 2007
  • € = 0
  • Naj Klub: Barca, Arsenal
« Reply #91 on: December 03, 2008, 18:48:58 »
dobra tekma izmedju marina11 i mene, ja sam imao vise prilika, gol sam zabio nakon jedne greske u obrani
zadnjih 5-10 min je marino stiskao al nije uspio izjednaciti

lol

« Reply #92 on: December 04, 2008, 09:57:27 »
lol a sta se ti bunis...jel mislis da drugi imaju nest bolje ekipe?? to su slabije ekipe s kojima se nemos nadigravat...tu moras znat igrat...neka ekipa ima neku prednost,i ko najbolje iskoristi prednost svoje momcadi pob ce...mislim koji si ti lik...meni je sam zao sto neam bolji komp pa da vidim kak ti to rasturas...

Ako neko oce igrat nek mi se javi u PM dat cu mu msn pa cemo vidit kako rasturan!

marko_pesfan

• Offline since 2008
  • € = 0
  • Naj Igrač: Ronaldinho
  • Naj Klub: Dinamo
« Reply #93 on: December 04, 2008, 09:58:54 »
lol a sta se ti bunis...jel mislis da drugi imaju nest bolje ekipe?? to su slabije ekipe s kojima se nemos nadigravat...tu moras znat igrat...neka ekipa ima neku prednost,i ko najbolje iskoristi prednost svoje momcadi pob ce...mislim koji si ti lik...meni je sam zao sto neam bolji komp pa da vidim kak ti to rasturas...

Ako neko oce igrat nek mi se javi u PM dat cu mu msn pa cemo vidit kako rasturan!

Koliko ja znam odustao si od lige prema tome lagani odj...sa stranica online lige, hvala

xeden

• Offline since 2007
  • € = 0
  • Just Cruisin
« Reply #94 on: December 04, 2008, 10:03:02 »
dobro si mu rekao pesfan, ako netko toliko želi promijenit ekipu ako se može ja ću se mijenjat s njim samo da ne odustane od lige, meni je tako svejedno s kim igram mogu i s onim ćelavcima team a ,b ,c :)

Egi

« Reply #95 on: December 04, 2008, 15:45:14 »
rofl lik se hvali da je 80...ccc
xeden mislim da nisi upravu, jer kolko sam ja igro online ( preko 300 ) tekmi samo u jedno 5% slucajeva mi je netko laggo, jednostavno igras sa ljudima koje vidis da su normalni...

ontopic:

lol ako si odusto jer nemas pojma i nemozes igrat sa PSV-om onda si stvarno noob... Ja na online-u barcu uzimam u 95% slucajeva, ali se ne smatram barca noobom jer moj stil igre ne ovisi o messiu, ili etoou
btw,

lol

« Reply #96 on: December 04, 2008, 17:50:10 »
Kralju skoro imamo isti skor a vidi tebi ratinga a vidi meni meni ispod 600...
neznan zasto al ono boli me k**** za taj rank jer to je cisto s*anj igrat na beginner
pravi se igraci vide na top playeru znaci ovo je nerealno,
bia san na dva turnira u splitu uvik bude dosta ljudi 1 put priko 150 drugi put 64...
stiga san do cetvrtfinala a onaj sta je sovojia oba turnira u skupini san ga dobija 4-1
pa tako ovaj beginner je meni cista lutrija...

Egi

« Reply #97 on: December 04, 2008, 18:07:36 »
Kralju skoro imamo isti skor a vidi tebi ratinga a vidi meni meni ispod 600...
neznan zasto al ono boli me k**** za taj rank jer to je cisto s*anj igrat na beginner
pravi se igraci vide na top playeru znaci ovo je nerealno,
bia san na dva turnira u splitu uvik bude dosta ljudi 1 put priko 150 drugi put 64...
stiga san do cetvrtfinala a onaj sta je sovojia oba turnira u skupini san ga dobija 4-1
pa tako ovaj beginner je meni cista lutrija...

LOL, pa tebi nista ne valja...Prvo se vadis na rank, onda ni rank na virjedi, onda govoris o nekim turnirima...
A nekako opet mi se cini da nemas pojma

xeden

• Offline since 2007
  • € = 0
  • Just Cruisin
« Reply #98 on: December 04, 2008, 18:26:23 »
ma ja sam išao igrat sa jakima i dobio sam dosta jačih likova, ali dođe mi neki francuz i lagga mu jako izgubim samo tako zato za sada ne igram više rankove