evo sta ja predlazem:
dvije lige jedna 1v1, druga 2v2, naravno ova druga ako bude dovoljno ekipa mislim da je ispod 6-7 ekipa glupo igrat ligu, al isto tako vidim da vec dosta ljudi ima org pa ne bi triba bit problem.
postavka bi bile: noc ili dan, condition: normal(zeleno), vrijeme: fine, zima ili lito (svejedno). 10 minuti bi trajala utakmica, ozljede iskljucene, kao i produzetci i penali. vrijeme za postavljanje momcadi i vrsenje izmjena normal, stadion po volji domacina.
sto se tice ekipa predlazem ovo: u ligi svatko moze biti tko god hoce (naravno samo klubovi, ne reprezentacije), dok bi se kup igrao samo sa low timovima. Ovo naravno daje na izbor igracima u ligi da odluce sa kim ce igrati i da svak moze svoje guste u pes-u ispuvat, naravno ostavlja i opciju da se igraci medjusobno prije meca dogovore i oboje uzmu low ili top tim.
U ligi bi svak sa svakim igrao dva puta, znaci jednom domacin, jednom gost isto tako i u kupu gdje bi se gledali golovi u gostima, osim u finalu kupa gdje bi se igrala jedna utakmica od 15 minuti sa ukljuicenim produzetcima i penalima.
sta se tice vremena odigravanja, mozemo se dogovoriti pa igrati jedno kolo lige tjedno i svako dva tjedna jedno kolo kupa, sa tim da uzvrat kupa bude odmah tjedan nakon sta je odgirana prva utakmica, ili mozemo igrati 2 kola lige tjedno, znaci po 3-4 dana bi imali za odigrati jedno kolo lige.
Sta se tice kupa mislim da je dobro da se on igra jedan tjedan jedan utakmica, drugi doma, pa tjedan pauze, jer se ostavlja ipak vremena za uvjezbavanje i pripremu sa low klubovima(ako se moj prijedlog prihvati)
Svaki bi igrac svaku utakmicu mogao igrati sa drugom momcadi (ovo mozemo preurediti, pa da npr se jedna momcad izabere za jedno kolo kupa)
ovo je naravno moj prijedlog, svi drugi su dobrodosli
uz sve ovo trebalo bi dogovoriti nekakvo adekvatno rjesenje(kaznjavanje) igraca koji ne odigraju kolo ili zabusuju... npr. oduzimanje bodova ili nesto slicno..npr 1 bod prvi put kad se desi krsenja pravila, 2 boda drugi, 4 treci, 8 cetvrti...itd