Author Topic: Cro Online liga Vol.2 ??  (Read 9852 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

newer

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
Re: Cro Online liga Vol.2 ??
« Reply #15 on: November 04, 2008, 18:21:16 »
ajte onda organizirajte 2v2 ligu ili neki kup parova !!!!! JA ČU ODMA KUPITI ORGINAL!!!

to bi takodjer mogli ukljucit u ovu ligu ili da napravimo paralelno jos jednu ligu 2v2 i kup za nju?
mes que un club!

xeden

• Offline since 2007
  • € = 0
  • Just Cruisin
  • Naj Igrač: Adriano, Quaresma
  • Naj Klub: Inter
  • Naj PES: 2009
« Reply #16 on: November 04, 2008, 18:52:56 »
Ma kako hoćete dečki samo organizirajte raspored ja sam za, mogu ga i ja složit samo svi mi moraju reći tko će sudjelovat i to je to
In the waste's dreariness brooding,
I ask the blue space without bonds:
Who masters fate's rise and descent?

mariuchi

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • Naj PES: 2011
« Reply #17 on: November 04, 2008, 19:17:39 »
I maknite bar 15-20 najjacih klubova :)

Napoli

newer

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
« Reply #18 on: November 04, 2008, 19:18:50 »
evo sta ja predlazem:

dvije lige jedna 1v1, druga 2v2, naravno ova druga ako bude dovoljno ekipa mislim da je ispod 6-7 ekipa glupo igrat ligu, al isto tako vidim da vec dosta ljudi ima org pa ne bi triba bit problem.

postavka bi bile: noc ili dan, condition: normal(zeleno), vrijeme: fine, zima ili lito (svejedno). 10 minuti bi trajala utakmica, ozljede iskljucene, kao i produzetci i penali. vrijeme za postavljanje momcadi i vrsenje izmjena normal, stadion po volji domacina.

sto se tice ekipa predlazem ovo: u ligi svatko moze biti tko god hoce (naravno samo klubovi, ne reprezentacije), dok bi se kup igrao samo sa low timovima. Ovo naravno daje na izbor igracima u ligi da odluce sa kim ce igrati i da svak moze svoje guste u pes-u ispuvat, naravno ostavlja i opciju da se igraci medjusobno prije meca dogovore i oboje uzmu low ili top tim.

U ligi bi svak sa svakim igrao dva puta, znaci jednom domacin, jednom gost isto tako i u kupu gdje bi se gledali golovi u gostima, osim u finalu kupa gdje bi se igrala jedna utakmica od 15 minuti sa ukljuicenim produzetcima i penalima.

sta se tice vremena odigravanja, mozemo se dogovoriti pa igrati jedno kolo lige tjedno i svako dva tjedna jedno kolo kupa, sa tim da uzvrat kupa bude odmah tjedan nakon sta je odgirana prva utakmica, ili mozemo igrati 2 kola lige tjedno, znaci po 3-4 dana bi imali za odigrati jedno kolo lige.
Sta se tice kupa mislim da je dobro da se on igra jedan tjedan jedan utakmica, drugi doma, pa tjedan pauze, jer se ostavlja ipak vremena za uvjezbavanje i pripremu sa low klubovima(ako se moj prijedlog prihvati)

Svaki bi igrac svaku utakmicu mogao igrati sa drugom momcadi (ovo mozemo preurediti, pa da npr se jedna momcad izabere za jedno kolo kupa)

ovo je naravno moj prijedlog, svi drugi su dobrodosli

uz sve ovo trebalo bi dogovoriti nekakvo adekvatno rjesenje(kaznjavanje) igraca koji ne odigraju kolo ili zabusuju... npr. oduzimanje bodova ili nesto slicno..npr 1 bod prvi put kad se desi krsenja pravila, 2 boda drugi, 4 treci, 8 cetvrti...itd

« Last Edit: November 04, 2008, 19:20:56 by newer »
mes que un club!

mariuchi

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
« Reply #19 on: November 04, 2008, 19:23:45 »
Daj brale nije mi gust kad mi neko uzme C.Ronalda ili Messija jer bi ja sigurno bez problema presa cili teren i da gol.

Izbacite (bezveze govorin)

Man.Utd
Chelsea
Liverpool (dobro njih mozda i ne...)
Inter
Milan
Barcelonu
Real Madrid

Eto bar te klubove

EDIT: I da klub koji uzmes bude i u kupu i u ligi.
« Last Edit: November 04, 2008, 19:29:56 by mariuchi »

Chille_HR

• Offline since 2007
  • € = 0
  • Naj Igrač: Zinedine Zidane
  • Naj Klub: Real Madrid
« Reply #20 on: November 04, 2008, 19:39:46 »
da ziher........
kao i na ESLu mozhe se ochekivati samo da mozhesh izbrojati ljude na prste jedne ruke koji igraju sa slabijim klubovima.....
ili tebe j*** kaj nemresh sa svojom Barcom juriti po terenu? :P
dosta je vishe glumatanja sa takvim ekipama, to prakticirajte opet na ESLu....

neka se prijavi određen broj ljudi, stavi slabije klubove s kojima ce se igrati (i liga i kup, to je sve jedno natjecanje, kaj ne? npr FA kup i premiership tipa ak me kuzhish) pa neka ljudi biraju medju tim klubovima, ili kako bosanci igraju, popis klubova, igrachi biraju brojeve i random se izvlache tako klubovi...
We are a football tribe...

ak je tko za tekmu-> chille1984@hotmail.com

xeden

• Offline since 2007
  • € = 0
  • Just Cruisin
« Reply #21 on: November 04, 2008, 20:30:17 »
ja se u potpunosti slažem sa tiegerom, trebali bi uzet slabije klubove, jer klubovi tipa manchester barca inter itd uzmete jednog igrača i sve možete proći a ovako sa slabijim bi ipak igrali malo više taktički i na nekakav skill a sa jakima svi mogu svakog pobijedit

mariuchi

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
« Reply #22 on: November 04, 2008, 21:38:23 »
da ziher........
kao i na ESLu mozhe se ochekivati samo da mozhesh izbrojati ljude na prste jedne ruke koji igraju sa slabijim klubovima.....
ili tebe j*** kaj nemresh sa svojom Barcom juriti po terenu? :P
dosta je vishe glumatanja sa takvim ekipama, to prakticirajte opet na ESLu....

neka se prijavi određen broj ljudi, stavi slabije klubove s kojima ce se igrati (i liga i kup, to je sve jedno natjecanje, kaj ne? npr FA kup i premiership tipa ak me kuzhish) pa neka ljudi biraju medju tim klubovima, ili kako bosanci igraju, popis klubova, igrachi biraju brojeve i random se izvlache tako klubovi...
sad ne znan kome se obracas meni ili neweru(svejedno stavi ono @nick) :)

ja san ionako reka da se izbaci najmanje ovih 7 klubova,sto se mene tice nek se izbaci i 20 najjacih :)

ako se bude igralo sa jakim ja sigurno ne igram.poslavljam ultimatum :D

Chille_HR

• Offline since 2007
  • € = 0
« Reply #23 on: November 04, 2008, 22:21:15 »
ma nije tebi ;)
neweru sam to bacio ;)

newer

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
« Reply #24 on: November 04, 2008, 23:05:03 »
jebate koji napadi...to je bia samo prijedlog uglavnom svi koji su prosle godine igrali esl a bili su imalo normlani znaju da se sa menom moglo dogovorit i igrat  sa low timovima...al naravno kad bi mi uvatili srat na msn ili nesta tako da bi igra sa barcom... koju ne smatram najjacim klubom, dapace man utd, inter, chelsea, milan... ako nisu jaci onda su bar ravnopravni, a da volim igrat sa barcom jer navijam za taj klub i gust  mi je kad mogu izvest akcije kakve zelim sa igraicma...ovo je bia teski offtopic da se vratim na temu

ja sam samo predlozia... ok mozemo ako zelite igrat i sa low timovima al onda on tih low timova opet triba izbacit one koji odskacu (npr newcastle prosle godine, ove ga jos nisan proba). i stavit bas ravnopravne timove...
mozemo igrtat i premiershiop al onda ko dobije man utd, liverpool mozda jos arsenal ce opet bit nedostizan...

evo moj prijedlog low timova ako cemo sa njima igrat, ako mislite da je neki esktra jak izbacite ih i naravno ako imate koje za dodat.

Team 1: River Plate
Team 2: Middlebrook
Team 3: Olympique Marseille
Team 4: AS Monaco
Team 5: Paris St. Germain
Team 6: AC Florenz
Team 7: US Palermo
Team 8: Udinese Calcio
Team 9: Ajax Amsterdam
Team 10: Feyenoord Rotterdam
Team 11: PSV Eindhoven
Team 12: Espanyol
Team 13: Villarreal
Team 14: Dinamo Zagreb
Team 15: FC Kopenhagen
Team 16: AEK Athens
Team 17: FC Porto
Team 18: Steaua Bucuresti
Team 19: Zenit St. Petersburg
Team 20: Besiktas Istanbul
Team 21: Fenerbahce Istanbul
Team 22: Galatasaray Istanbul
Team 23: Dinamo Kiev
Team 24: Boca Juniors

@tieger: nije to samo na nasem ladderu nego na svim...zato i postoji mixed team ladder
mes que un club!

Chille_HR

• Offline since 2007
  • € = 0
« Reply #25 on: November 04, 2008, 23:19:09 »
@tieger: nije to samo na nasem ladderu nego na svim...zato i postoji mixed team ladder

ma sve pet, ono kak si pisal u prethodnom postu izgledalo mi kao da si zatucan za jake klubove i fajn....
al eto, lijepo si objasnil sad u ovom zadnjem postu....

nego!!!
izashel je novi patch 1.2
kada ga instalirate u system settings dobijete opciju download....time skidate update za neke ekipe i za SVE TRANSFERE zakljuchno sa 31.im kolovozom.....

Official Patch 1.20

English

Patch Notes

Time of Release: 5/11/2008

* Additional Option in the Legends Lobby: There will now be an "Upload" feature where players can upload footage of themselves playing in "Legends"
- Top Menu -> Legends -> [Become a Legend Data Load] -> Select server -> Select any lobby
* Additional Option in the Legends Lobby: The new "Theatre of Legends" feature will allow players to view the uploaded footages mentioned above.
- Top Menu -> Legends -> [Become a Legend Data Load] -> Select server -> Select any lobby
* Additional Option in System Settings: A new "Download" option will be added so players can download any new In-Game Content available.
- Top Menu -> System settings

http://dl.konami-europe.net/PES2009Patch120.zip

mariuchi

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
« Reply #26 on: November 04, 2008, 23:26:18 »
Evo moj popis mislim da je puno bolji :

Blackburn
Bolton
M'boro
Sunderland
Bordeaux
St.Ettiene.
Monaco
PSG
Genoa
Lazio
Napoli
Palermo
Udinese
Ajax
PSV
Deportivo
Betis
Panathinaikos
Zenit
Celtic
Rangers
Besiktas
Galatasaray
Šahktar
Dynamo Kyev
Boca Juniors
River Plate
i ako neko bas zeli Dinamo Zagreb

To je 29 klubova u rangu...sasvim dovoljno...

EDIT: Eto moze jos Porto,Sporting i Espanyol 32 kluba.cool
« Last Edit: November 04, 2008, 23:29:28 by mariuchi »

xeden

• Offline since 2007
  • € = 0
  • Just Cruisin
« Reply #27 on: November 05, 2008, 00:07:54 »
not bad, oba dva popisa nisu loša, ali samo nas 4 tu nešt slažemo a nitko nam se ne priključuje :(

Toncy

• Offline since 2006
  • € = 0
« Reply #28 on: November 05, 2008, 00:19:48 »
u ova 2 popisa klubova se potpuno slažem, i slažem se s tim da budu slabiji klubovi...super bi to bilo ajmo ljudi skupljajte se :P

marko_pesfan

• Offline since 2008
  • € = 0
  • Naj Igrač: Ronaldinho
  • Naj Klub: Dinamo
« Reply #29 on: November 05, 2008, 10:59:53 »
odlična dva popisa slabijih klubova, definitivno super ideja. Možda spojit ta dva popisa, pa malo korigirat i evo savršenog popisa. ma samo da se to pokrene