Author Topic: WIRELESS Lan internet nepodržan od Konamija= lag problemi  (Read 2243 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DayVee

WIRELESS Lan internet nepodržan od Konamija= lag problemi
« on: October 26, 2008, 20:11:39 »
Nevjerojatno, kako se navodi u službenom Konamijevom FAQs-u: [url http://www.konami.jp/we/network/2009/uk/pc/faq.html][/url] WIRELESS LAN INTERNET se ne preporučuje za online igranje PES-a 2009. :down:. Nije mi jasno kako u Konamiju mogu biti tako glupi, 2008. je godina i ogroman broj ljudi koristi wireless internet. Zar je netocde novog PES-a toliko loš?
Ja imam 10 mbitni WLAN, mogu igrati mnoge igre online bez problema (uključujući PES 2008), ali u PES-u 2009 u 90% slučajeva imam lag. Igrači, se teleportiraju, kasne reakcije pa mi je igranje obrane nemoguće.
Kakva su vaša mišljenja, nadam se da će Konami uskoro izadti neki patch koji popravlja WLAN online igranje.

newer

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
Re: WIRELESS Lan internet nepodržan od Konamija= lag problemi
« Reply #1 on: October 26, 2008, 22:04:24 »
pa koliko sam upucen nijedan wlan nije najbolje rjesenje za gejmanje... iaoko je ovo prede*ilno
kabel je iz raja izasa
mes que un club!

twingo

« Reply #2 on: November 11, 2008, 23:54:07 »
imam problem kod online igranja... igram na lanu u stud. domu sto znaci da mi je veza pre*ebena... ponekad mi se igraci teleportiraju i lopta mi ostane na mjestu npr. dok izvodim korner i ostale prekide... svaka je informacija dobrodošla

newer

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
« Reply #3 on: November 12, 2008, 01:10:06 »
mozda neko skida torrente (citaj sigurno cupa ekipa okolo svasta) pa i trosi dosta konekcije
mes que un club!

dynamyte

• *
  • Offline since 2008
  • € = 0
  • Naj Igrač: Simão Pedro Fonseca Sabrosa
  • Naj Klub: FC Barcelona
  • Naj PES: 6
« Reply #4 on: November 12, 2008, 14:44:14 »
evo ja imam Wlan i igram dosta online... laga ima 1-2% vremena a mislim da je to super jer mi je brzina 1 Mbit

“An atheist is a guy who watches a  football game and doesn't care who wins” -  Dwight David Eisenhower

dupli

« Reply #5 on: December 19, 2008, 01:49:59 »
ja imam wlan router ali mi je ovaj komp na kojem igram pes spojen žično. i dosada sam više vremena proveo otvarajući razne portove i tražeći neka rješenja na raznim forumima nego što sam zapravo igrao. sad mi je na kraju sve otišlo kvragu i blokira mi svaki put kad probam u pesu bilo što što ima veze sa netom (legends, network, messages ili download...). dosada sam svaki put uspio naći neko rješenje, ali sad mi je stvarno zapelo. probao sam reinstall i napravio još veću glupost pošto ne mogu ugraditi zadnji update koji se treba napraviti iz igre, tako da sada ne mogu igrati ni master ligu ni BaL zato što mi nije ista verzija kao kad sam zadnji puta snimio :(
preostaje mi samo format kompa i prebacivanje na stari router, a koliko sam skontao po nekim drugim igrama, sa običnim (žičnim) routerom je i malo jača veza.

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
  • Naj Igrač: .~°.lionel.messi!
  • Naj Klub: .~°.FCBarcelona!
  • Naj PES: 2012
« Reply #6 on: December 19, 2008, 21:07:39 »
sa zicnim ruterom je manji ping jer, logicno, zica > zrak :D

nego..daj si probaj u settingsima od PES-a u program filesima otvoriti portove koje trebas :)
ROGER FEDERER - 15 GRAND SLAM TITLES!!!!

dupli

« Reply #7 on: December 20, 2008, 02:47:41 »
ma probao sam i to, ali nije puno pomoglo... uglavnom, prebacio sam na stari router i nije valjalo, čak mi je i internet nešto štekao... i danas ujutro upalim komp i pes opet radi :)
al opet mi internet nešto šteka (radi normalno pola dana i onda odjednom ne može ništa otvoriti, čak ni disconnect ne mogu napraviti), izgleda da sam pokupio neki virus pošto sam gasio sve firewallove i antivirusne programe u nadi da će pes proraditi... izgleda da sam osuđen na format diska :(

dezelic

« Reply #8 on: December 22, 2008, 11:12:46 »
ne treba mazat oci, konami je napravio kaos od online igranja.. to je tolko smece da je strasno...

oce ko kupit moj original pes? odustao sam od online igranja jer je besmisleno, vas hrvate je prakticki nemoguce copit, a i u tim gejmovima je lag iako mali, al svejuedno, mene to iritira jer imam predobru vezu i predobar komp + original igru, tak da ne zelim nikakav lag...

igrat protiv ikoga iz hr je nemoguce... mozda mi to sve ne bi smetalo da niasm igrao tolko drugih igara prije pes-a online pa mi je ovo smece nazvano online igranjem vec jako smijesno... brijem da im ne bi bilo preskupo da su nekog strucnjaka pozvali nek im objasni i napravi sve kaj treba i kak treba, pa da ne uniste igru..

a i onaj beginner mode... onak, odigram s frendovima doma turnir, pro mode, i onda se prebacim u online na beginner... jednostavno, igrivost su ubili, a ja svojih 350 kuna bacenih na ovo nemrem prezalit nikak  :stupid:

ante1014

« Reply #9 on: January 07, 2009, 20:00:43 »
Ja imam problem ali ne takav pa ako mi netko moze rec zasto
stvar je sljedeca
upisem game id, sifru i blablabla i pocne se konektat i pise mi da skinem zadnji update. ok. ja skinem i opet probam ali isti problem.   :help: :help:
zna tko u cem je problem

Chille_HR

• Offline since 2007
  • € = 0
  • Naj Igrač: Zinedine Zidane
  • Naj Klub: Real Madrid
  • Naj PES: 2011
« Reply #10 on: January 07, 2009, 21:28:40 »
ako si skinuo patch 1.2 onda u SETTINGS unutar igre udjesh i imash opciju DOWNLOAD kojim skinesh update...
We are a football tribe...

ak je tko za tekmu-> chille1984@hotmail.com

ante1014

« Reply #11 on: January 09, 2009, 14:49:30 »
ako si skinuo patch 1.2 onda u SETTINGS unutar igre udjesh i imash opciju DOWNLOAD kojim skinesh update...

aha kak sam glup :stupid: :stupid: :stupid: :stupid:
thanks care

EDIT:Nemam opciju download.....
« Last Edit: January 09, 2009, 15:02:30 by ante1014 »

dupli

« Reply #12 on: January 09, 2009, 17:07:23 »
moraš imati ako si instalirao patch 1.20
u igri pod SYSTEM SETTINGS

ante1014

« Reply #13 on: January 10, 2009, 20:18:35 »