Dakle kak je hendra i napiso igrali smo par tekmica zapravo ak se mene pita igrali smo jednu a ostatak sam igro da se nebi po forumu pričalo kak PESo neće igrat i slično...
Dakle da objasnim :
Prva i po meni jedina tekma i BTW hendra je u svima domaćin bil
Zenit-Lazio 2-2 (1-2 p)-mrak tekmica puno šansi s obve strane, nedigravanje, ljepi šutevi baš ono kak IGA i ja volimo reć IGRA
-jedina zamjerka je kaj hendra jedan od penala puknul po sredini kaj je protiv hjumana meni ispod časti al dobro
Sunderland-Benfica 3-0-nadigran, putevi do njegovog gola zatvoreni, bez volje i s malo želje sam sam čeko finalni zvižduk s Bukovca
Benfica-River Plate 1-0-nakon kaj je loado formaciju u Benficu meni se više nije dalo igrat uopće ali nisam štel ispast piz@a pa sam odigral još tih par tekmi u "ajmo to odradit" tonu
Srbija-Hrvatska 3-0-opet load formacije i da skratim ista šema ko u prijašnjoj s moje strane s time da sam 2 puta imo neki nategnuti "1 na 1" pa sam išo muljat i fintirat i sve samo da izbjegnem pucanje a puknul sam 2-3 puta onak izvana 25+m statistike radi

Evo i golova mada nemojte očekivat neznam kaj to su najnormalniji i najobičniji golovi ali red je red pa eto ih :
hendra care sve 5 i gušt je igrat protiv tebe (bio onu prvu tekmu i to ne velim zbog pobjede) ali ajd pliz drugi put kad se nađemo nemoj mi molim te loadat formaciju nego igraj onak kak sam ja i zamolio ljude koji bi htjeli samnom igrat da igraju.Odnosno :
Momčadi RANDOM ali cca približne snage
Formacija koja je jer tu je znanje kad ti se svaku tekmu mijenja formacija i napadački mentalitet i otvaranje igrača tu se pokaže znanje koje kod tebe nije uopće upitno.
Jbt prva tekma Zenit-Lazio mi je bila jbna i onda me zakolješ iduće tri tak da zgubim volju igrat sa tim loadom formacije koja ti daje veliku prednost kad znaš za svakog igrača u svakom trenu di stoji kam bu potrčo i kak bu se kreto.Onda mi je svejedno jel igraš sa Sunderlandom ili Barcom em ti nemrem parirat em neam volje jer svaka moja zgubljena lopta ja tvoja kontra koja te dovodi u skoro 100% situaciju.
Ali isto tako ti formaciju moram pohvalit i definitivno bumo jednom odigrali tekmu Barca - ManU čisto da mi "pokažeš" di su mi rupe u obrani