Dakle...odlučija san ostavit ovdi pitanje za svoj problem oko online igranja.
Kupija san origigi Pes i sve radi ok kad igram sam protiv PCa. Ali ja san ga kupija jer bi tija igrat online, a imam slijedeće probleme:
-Igra ide ali nekako je cila usporena,ne mogu ništa izvest šta inače u normalu ide.
-nema šanse da izvedem korner,a da mi u tom trenutku igra potpuno ne stane i nakon par sekundi nastavi ubrzano x 10 dok ne stigne valjda sliku koju je drugi online igrač već dobio,tako da nemam kontrolu nad igranjem u tom vremenu dok ne uspori.-svako moje izvodenje bilo kakvog prekida ponaša se isto gore opisano
-sve što izvodi protivnik ide ,ajmo reć kako triba,samo što ja svugdi kasnim na balun,a nema šanse da sam tako loš....
-pored broja protivnika je crvena točka ,a pored moga žuta....
-kažu da ako igram protiv nekog u blizini, probleme sa lagom ne bi osjetija,a ja još nisam igra s nikim blizu (Split....)
-nema instaliran ni hamachi ni xfire za koje znam,nego čisto priko igre idem online.....
Moji tehnički podaci:
Iskon: na speed test izmjereno 3 Mb download,250 kb upload
Komp: 2,4GHz procesor,Ati radeon X1300,256Mb grafička,1 Gb memorije
Ako mi može ko pomoć,zanima me mišljenje zbog čega je ovako.....ili šta triba instalirat još.....ili s nekim bacit partiju negdi bliže radi probe....
Thank's