Author Topic: par pitanja  (Read 1467 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mitto

par pitanja
« on: November 21, 2006, 12:49:19 »
eo igram par dana na netu pa se nadam da ima neko ko mi moze odgovorit
vidim da se jos player file (accounts) nemogu brisat i da ih samo 3 mogu bit napravljane, zanima me šta znace divizije (devision) ? napravio mi je neki update i bacio me iz devision 3A u devision A... nekuzim...

igra koju sam ja kupio ima na koveru finu okruglu crvenu naljepnicu na kojoj pise '' THIS GAME IS ONLINE COMPATIBILITY WITH PS2 PLAYERS'' , tak neš, pise u knjizici da mogu vs plejke2 usera igrat... onda zasto nemogu uè u ps2 lobby? u server mogu ali ni u jedan lobby. èak sam upalio i Multi Platform support i ništa. Ako neko zna, nek mi ujedno odgovori sta taj multi platform znaèi.

tenkju

mitto

Odg: par pitanja
« Reply #1 on: November 27, 2006, 13:57:17 »
znao sam da ste svi samo offlajn ruleri troša

mastax

Re: par pitanja
« Reply #2 on: November 27, 2006, 13:59:33 »
khm.. nisu svi bogatuncici da si kupuju orginal igrice, da bi na netu igrali... neki na plejki igraju u multiplayeru igraju, neki na kompu igraju, tak da ono...

W.T.R.

« Reply #3 on: November 27, 2006, 16:22:07 »
Ja isto igram na netu, i ne mogu ni ja uc u PS2 lobbye. Ne znam u cemu je kvaka .. takodjer na coveru naljepnica..al *ebiga nece i nece

mitto

« Reply #4 on: November 27, 2006, 16:58:44 »
sazno sam ja zakaj se nemre vs ps2 igrat. vele da jos nisu to napravili ali mozes na common friend serveru igrat protiv ps2

Pes4ever

« Reply #5 on: August 17, 2007, 23:00:57 »
Jsu u postavkama narihti "Multi Platform"?

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
  • Naj Igrač: .~°.lionel.messi!
  • Naj Klub: .~°.FCBarcelona!
  • Naj PES: 2012
« Reply #6 on: August 17, 2007, 23:15:16 »
1. cudan si covjece, pa dizes temu staru skoro godinu dana
2. likova nema ovdje
3. procitaj jos jednom pazljivo prvi post, mozda si koje slovo/rijec/recenicu preskocio, pa ces vidjeti DA JE UKLJUCIO MULTI PLATFORM!!!!!
ROGER FEDERER - 15 GRAND SLAM TITLES!!!!