evo posto je ovo posto se ovde vecinom skupljaju igraci pes-a iz hrvatske, dosao sam s idejom da se prijavimo na clanbase-ov nations cup, inace clanbase.com ima par miljuna igraca u svim igrama
evo o cemu se radi mozete vidjeti na sljedecem linku
http://www.clanbase.com/news.php?nid=228627znaci kolko sam skuzio u pravilima, trebali bi uzet 2 igraca koja ce nas predstavljat i oni bi se trbeali prijavit na clanbase, al uvjet je da imaju i original i jedan ce bit kao kapetan, igrase 3 metcha 1 na 1 i jedan metch 2 na 2, to je u pes 6 online nova mgoucnost igrat 2 na 2, sad bi trebali odredit ta 2 igraca, neka se jave svi zainteresirani i ako zelite nekog preporucit, al pazite da je uvjet original igra, ja inace ovo ni nebi znao, al posto je u svim igrama a igram counter strike i pes, i sad ima repka za cod2 trebali bi jos ubacit u nekim igrama, ja nemam original tako da nemogu igrat, a i nisam tolko dobar, ima boljih, pa sad preporucite neke jace igrace, evo posto igram pes na netu od 4 5 i sad cu nabavit 6 org, mogu preporucit par igraca al neznam imali ko od kontakt njihov ili nesto neka javi ili ako oni su regani i dolaze nek se jav
sheva_7 - osvojio je par stranih liga a mislim da je igrao u cropesovoj samo neznam kako je na kraju bilo nisam pratio, lik je freak, igra extra znamo se od èetvorke, al nema ga vec dugo na msn, medju najacima u europi definitivno
mathieee - lika znam sa pes launhera mislim da je iz bjelovara, razvaljivao je, al nema kontakt s njim nikakav
moja 2 favorita al kao ih nema morat cemo odavde s foruma ko je najbolji oformit dvojac koji ce nas predstavljat
ako